За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 87

• 25 664
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
За пъпките бих предположила бълха.
Тъй тъй, аз май ще изляза най-мързелива. Препарат за под не ползвам, тъй като ми е много остра миризмата и не ме кефят. Пускам водата на най-горещо и така накисвам мопа. Иначе през ден-два пускам робот из стаите. И тук за ужас на всички - може би 1 път в месеца мокро чистене на пода. Joy

# 451
Разбира се така е,на мен ми го каза акушерката на изписването и даже не съм питала педиатърката.

# 452
Моята педиатърка ми каза още в началото, като слагам памперсът да натискам топките отдолу нагоре. Според мен много смисъл няма, тъй като след като сложиш памперса, пишлето не може да стои нагоре, ами ще си стои както си може. По-скоро е по-добре да се взимат по-голям размер памперса - хем да не стягат на пишлето, хем е по-добре за ставите

# 453
За пъпките бих предположила бълха.
Тъй тъй, аз май ще изляза най-мързелива. Препарат за под не ползвам, тъй като ми е много остра миризмата и не ме кефят. Пускам водата на най-горещо и така накисвам мопа. Иначе през ден-два пускам робот из стаите. И тук за ужас на всички - може би 1 път в месеца мокро чистене на пода. Joy
Направо ти завиждам Аз съм с някаква степен на ОКР в чистенето .За това и нямам килими,да не ми събират прах и косми ,че подивявам  от всяка прашинка.

# 454
И аз съм такава(много е уморително)и затова бърша с мокрите кърпи.Ако стоеше мирно детето поне за малко сигурно щях да мия всеки ден.

# 455
да си задам въпроса пак
Не бях забелвала пишлето на бебето ми известно време (на 10 месеца е) и тази вечер забелязах, че главичката не се показва хубаво. Какво мога да направя?

# 456
да си задам въпроса пак
Не бях забелвала пишлето на бебето ми известно време (на 10 месеца е) и тази вечер забелязах, че главичката не се показва хубаво. Какво мога да направя?
Според мен не е задължително да се забелва от майката,но все пак питай педиатъра.

# 457
да си задам въпроса пак
Според мен не е задължително да се забелва от майката,но все пак питай педиатъра.
да, но стои леко като срастнало, а не беше така Sad

# 458
Доколкото знам след време може да се случи естествено забелване.В началото и аз забелвах пишлето и после спрях,защото той не ми дава,попитах педиатърката дали е проблем и тя каза да не се притеснявам.

# 459
Здравейте , на консултация бяхме днес .. бебето е неспокойнот няколко дни.. и педито реши че може би са ушите.. някоя да е запозната с нещо подобно? Моля за мнение...

# 460
Здравейте , на консултация бяхме днес .. бебето е неспокойнот няколко дни.. и педито реши че може би са ушите.. някоя да е запозната с нещо подобно? Моля за мнение...

Педито не ги ли погледна ушите? Ако не, отидете на уши нос и гърло, това не е шега

# 461

Педито не ги ли погледна ушите? Ако не, отидете на уши нос и гърло, това не е шега

Погледна ги утре сме на преглед , питам дали има някои с нещо подобноо

# 462
Ние имахме Ушна инфекция, но той вдигна температура. Преди това няколко седмици беше неспокоен и викаше силно. След антибиотика се успокои. Ушните инфекции са често срещани. Хубаво е да слагате шапчица с връзки отдолу (аз не го знаех това, затова го пиша)

# 463
Ние имахме Ушна инфекция, но той вдигна температура. Преди това няколко седмици беше неспокоен и викаше силно. След антибиотика се успокои. Ушните инфекции са често срещани. Хубаво е да слагате шапчица с връзки отдолу (аз не го знаех това, затова го пиша)

Благодарим за сега нямаме температура.. следим я да видим утре какво ще кажат. Дано не е нещо притеснително.. педито каза че може би е някакъв период , но за всеки случай да проверим.. иначе може и да са колики .. ще видим .. на 3 месеца сме

# 464

Благодарим за сега нямаме температура.. следим я да видим утре какво ще кажат. Дано не е нещо притеснително.. педито каза че може би е някакъв период , но за всеки случай да проверим.. иначе може и да са колики .. ще видим .. на 3 месеца сме
По принцип (в общия случай) уши болят много силно, много е мъчително за бебенцата. При Вас, ако е търпимо, по-скоро наистина може да са колики. Все пак, ако личният лекар е видял някакъв проблем с ушите, е добре да отидете на УНГ наистина. Стискам палци бързо да се оправи бебчето!

Общи условия

Активация на акаунт