За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 87

• 25 618
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Германия

Имате ли акушерка, която да идва вкъщи?
Съветът ми е да се доверите на хората, имат опит и знаят за какво говорят, дори да са неща, които ви се струват странни, понеже в България се прави по друг начин

# 541

Имате ли акушерка, която да идва вкъщи?
Съветът ми е да се доверите на хората, имат опит и знаят за какво говорят, дори да са неща, които ви се струват странни, понеже в България се прави по друг начин

Не неможах да намеря , още като разбрах, че съм бременна започнах да търся. Всички бяха вече ангажирани до юни 2021 г. ... намерих една единствена, която е дори прочута и имаше възможност да ни вземе но се оказа че не сме в нейният радиус :Х прекалено малко Хебамен има а  и както изглежда прекалено много родилки.

# 542
  • Германия
Да, трудно се намерит понякога, аз имах късмет с моята. Надявам се поне педиатър сте си намерили, че то и това не е лесно

# 543

Имате ли идея какво е това? Има го от родилното, питах педиатъра ни и в суматохата не помня какво ни отговори точно, но беше нещо доста лежерно и че е козметично. Да ама то расте и става релефно и днес нещо много се притесних какво може да е

# 544
Дух, аз имам подобно нещо на лицето, но е само една "пъпчица". И на мен дерматолог ми каза, че е ХЕМО нещо си (забравих името) и е козметичен дефект, който в един момент ако реша мога да махна.
При всяко положение обаче е добре да го види лекар, за да си спокойна и да знаеш дали трбва да се полагат някакви специални грижи.
Аз цяла година мажа с фактор 50+ лицето. Simple Smile

# 545
Аз се тревожа, че расте

# 546
Аз се тревожа, че расте
Здравейте , това ми прилича на хемангиом , заведете детото на дерматолог , за да го погледне .

# 547
Merry, потърси телефони на консултанти на Ла лига лече в Германия. Може да има фейсбук страница или сайт. Да говориш по телефона с тях е безплатно. Много помагат.

# 548
Да, трудно се намерит понякога, аз имах късмет с моята. Надявам се поне педиатър сте си намерили, че то и това не е лесно

Така е права сте, ааааа и вие сте в Германия ами значи знаете какво е положението . Не съм но смятам да посещавам болницата л, в която родих докато успея да намеря добър педиатър

# 549
Аз се тревожа, че расте
Здравейте , това ми прилича на хемангиом , заведете детото на дерматолог , за да го погледне .
Да, мисля че нещо подобно каза и личната ни лекарка. Благодаря, непременно ще го заведа

# 550
  • София
Хемангиом е,мери го на 10 дни и записвай.
Задължително консултация с дерматолог.
Къде е като място,че не се ориентирам?
Дъщеря ми имаше,до към 1,3 м.де разнесе,личи съвсем леко.
Пази го да не се нарани,че тече кръв много,от пряка слънчева светлина също.
Ако ти се занимава и си в Сф,и ТЕЛК може да извадиш за да го приемат в ясла.
Питай ако има нещо.Heart

# 551
Питай ако има нещо.Heart
Много ти благодаря! На коремчето е. В София съм и още в понеделник ще идем за здравната книжка и после ще поискам направление за дерматолог.

# 552
Питай ако има нещо.Heart
Силно се надявам да няма лекар, който би пратил на ТЕЛК или би дал ТЕЛК на дете с козметичен дефект. Все едно да му дадат ТЕЛК за клепнали уши.
Но при тази корумпирана система не се съмнявам, че някакви вратички винаги могат да се намерят.

# 553
  • София
Правят го за съжаление,за да вземат точката за ДГ.

Дух,не се притеснявай ,аз я заведох като беше на 3 месеца някъде.
Не съм я мазала или да приема нещо.Обикноврно терапията е кортикостероиди.
Пиши какво се е случило като направите консултация.

# 554
Правят го за съжаление,за да вземат точката за ДГ.
Това, че го правят, не означава, че е редно.

Общи условия

Активация на акаунт