Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 872
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Sonadora, ако щеш ми вярвай точно оня ден си мислех за парфюм като Byzantium душ гела на Tesori, понеже и аз него ползвам в момента 😀. Много ми харесва и на мен!
Също и Black musk на The Body Shop, него май го имат като ЕДТ.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 10:27 от tuali

# 136
Sweet Oriental Dream Montale e 1:1 с Byzantium.

# 137
Да, това прочетох и аз, но с Монтал съм скарана май...няма и къде да ги тествам...няколко от тях познавам, но някак не ме влекат. Някой ден, ако имам възможност си го записвам за тест, душ гела е невероятен. И бутилчето е прекрасно, мислех си, като го изхабя да го преправя на нещо...
tuali, има и някаква тоалетна вода на Тесори, по отзиви били трайни, може пък и да пробвам нея.
А Мон Пари' Интензмънт съм на 1 клик да поръчам, ще ме побутнете ли или да давам задна? Hushed

# 138
  • Пловдив
Да, това прочетох и аз, но с Монтал съм скарана май...няма и къде да ги тествам...няколко от тях познавам, но някак не ме влекат. Някой ден, ако имам възможност си го записвам за тест, душ гела е невероятен. И бутилчето е прекрасно, мислех си, като го изхабя да го преправя на нещо...
tuali, има и някаква тоалетна вода на Тесори, по отзиви били трайни, може пък и да пробвам нея.
А Мон Пари' Интензмънт съм на 1 клик да поръчам, ще ме побутнете ли или да давам задна? Hushed
Побутвам те❣За мен е прекрасен парфюм, много по-добър от предишните версии🍀

# 139
В Мон Пари' Интензмънт усещам твърде много синтетика. По принцип я има в цялата линия, или поне аз я усещам - латексова нотка. Като силно нагрят латкс, точно преди да се подпали съвсем. Wink

# 140
От снощи се чудя дали да взема Angel nova 30 или 100 мл. Сутринта както си разглеждам в Парфимо ми излезе 100 мл продукт на чудна цена. Приех го, като знак на съдбата и поръчах 😀. Няколко минути след това вече не беше наличен. Надявам се да не ми го откажат.

# 141
Еее, бива ли така, Сисли...поръчах го вече...Ще го оставя за подарък тогава.
Поръчах си и Ла Ви от Дъглас, 20мл. за 48лв.+ комплект с мостри Ланком.
Защо обаче не ми даде възможност да избера и мострите, които стандартно предлагат при поръчка над определена сума?

# 142
Защо обаче не ми даде възможност да избера и мострите, които стандартно предлагат при поръчка над определена сума?
О, да не те притеснява изобщо, аз в 90% от парфюмите намирим кусури, не съм критерии. На теб може да ти хареса, не го отписвай. Relieved

# 143
Специално Byzantium е много траен!
Скрит текст:
ММ седи в хола, а на масата е Red Aoud. И се разиграва следната сценка
Азалия, тоя парфюм Монтал, червения, що е заключен!? Абе.., 🙄 Не е заключен! Опа, пръснах си в очите, той не бил заключен! 😆 Нищо, сега поне очите ти ще миришат хубаво! 🤣🤣🤣

# 144
О, да не те притеснява изобщо, аз в 90% от парфюмите намирим кусури, не съм критерии. На теб може да ти хареса, не го отписвай. Relieved
Хм и аз съм придирчива, пък и ей така от скука поръчах. Ла Ви- то го метнах заради примамливата цена.
Аз Мон Пари- една колежка го носи, но има в него нещо, което ме дразни и се чудех за тази версия. Щом пишеш, че нотките си приличат, по- добре да не рискувам. Ще я откажа.
Напоследък нищо не мога да си харесам. За РД си поръчах пак със зор Ланком Идол- ми не го усещам...супер лек и ефирен ми е някак. То може би не му е сега времето, де...
Ровя по сайтовете, ама нищо не ме изкушава. Искам Боа Даманд, но го няма на хубава цена и вече се чудя какво друго да си поръчам...
Леле, Азалия, горкия човек...LaughingLaughingLaughing

# 145
Благодаря за темата Heart
Мисля на празниците да нося Viktor & Rolf Flowerbomb и JPG - La Belle. Si Passione също някак ми е коледен, но може би заради червената бутилчица.

# 146
  • София
Ето това ми хвана окото по вчерашния ми въпрос, за жалост е изчерпано.

Скрит текст:

# 147
  • в Кошера
Официално и аз приключих с ароматните похождения за 2020!
"Алелуя!" - изкрещя бюджетът ми.

Jardin Exclusif - прекрасен, нахален, обсебващ, изпълващ пространства. Дори сега, през декември.
Пролетно, предполагам, че ще ме радва още повече. Yellow Heart

# 148
  • София
Още не съм решила какви парфюми ще нося на празниците.
Може ли, който е пробвал, да опише Aqua Allegoria Orange Soleia Guerlain  Flowers TangerineFlowers Lemon ? Има и коментари, че след утихване на  портокаловия взрив на някои кожи се развива като мъжки. Любопитен ми е и Granada Salvia. (четох, че двато се съчетавали чудесно)
Другият парфюм, който ме изкушава, е Narciso Rodriguez Fleur Musc Florale, но имам почти пълна 100-ца на Fleur Musc. Чета мнения, че си приличат много, не съм го пробвала. Чудя се трябва ли ми в такъв случай...

# 149
Цитат
Другият парфюм, който ме изкушава, е Narciso Rodriguez Fleur Musc Florale, но имам почти пълна 100-ца на Fleur Musc
Весика за мен имат далечна прилика. Fleur Musc Florale е по-носим, нежен, лежерен, не толкова завземащ пространството и запушващ сетивата. Доколкото може да е лек един Нарцисо, де. Simple Smile EDP Fleur Musc е задушлив и тежък за мен, чук. Но пък има завидна трайност. Simple Smile

Благодаря за празничната тема, densi! Heart Nature Snowflake

Не съм решила кой парфюм ще нося като празничен все още. Може би коледните дни ще е нещо по-подправково, топло, пикантно, гурме. Върти ми се кулфито в Noir Pour Femme Tom Ford или Boss The Scent Private Accord, на който смятам да дам последен шанс. А за Нова година нещо, което символично да оприличавам с ново начало, радост, смелост, оптимизъм, ентусиазъм. Тук засега може би фаворити са ми Coco M Chanel и J'adore Christian Dior, La Panthere Edition Soir Cartier. Но има време, не се знае как ще стана сутринта на Коледа, бързо сменям плановете. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт