Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 028
  • 794
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И при нас имаше две покани дотук - за малко събиране у приятелка, като родителите ще са на гости на съседната улица и пътуване до наш планински курорт с друга приятелка и семейство ѝ. Отказахме категорично и заявих, че не подлежи на обсъждане.
Не мисля, че е ОК да изхвърчат толкова рано.
Друга е темата, че като никога нямаме идея какво ще правим на НГ и не изключвам вариант този път да си останем тримата.
Едните ни приятели кашлят продължително след изкаран Ковид, в другото семейство единият човек хич не е в настроение напоследък, че пак покрай пандемията остана без работа, в третото семейство имат заразени на работните места и не е много разумно да се събираме... Ей такава бъркотия. Дъщеря ми никак не би била щастлива от НГ без купон, но нищо не мога да направя по въпроса. Ще видим дали няма да измислим нещо в последния момент.

# 631
  • о`майна лунна нощ е
Здрави и честити да са имениците и рождениците в темата!
Айла, прекрасни госпожици! Заслужавало си е цялото мрънкане.

# 632
Досега не е искал да ходи някъде с пренощуване. Той си ляга рано и не е по среднощните сбирки. В друга ситуация не знам как бих реагирала, но по време на пандемия и за дневно гостуване съм казала, че не разрешавам. Навън ги пускам, но по къщите - не.

Aila, прекрасни сте:heart: Да сте здрави и щастливи.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 07:41 от Amanda.D

# 633
  • Варна
На голямата щерка точно в осми клас разрешихме да прекара нова година с приятели. Познавах обаче всички деца, до едно от бившия 7-ми клас, купона беше в дома на едно от тях. Та според конкретиката, всички си познаваме чаветата и другарите им, се преценява.
Наборката дори в момента е на традиционното си коледно преспиване у приятелка, в извънградската им къща. Правят го от години и с нетърпение си чакат деня, не бих го осуетила.

# 634
  • София
Айла, страхотни сте! Аз не бих пуснала с преспиване без присъствието на родител на 14 г. Иначе е ходил на вилата на приятелче, заедно с родителите му. Но познавам и детето, и родителите. Сега не го пускам на гости на затворено. Иначе излиза с приятели, но на открито.
Днес гледах първите ваксинации и се надявам това да е началото на края и лека полека да започне да се връща нормалността. Аз съм от тези, които ще се ваксинират, когато ми дойде реда.

# 635
  • Велико Търново
Айла, от бързане забравих да кажа, че сте прелест!С теб бяхме в една отчетна тема, но явно с малките деца ще да е било..

Моите и двете снощи бяха на гости  с преспиване.Като видях, че и голямата е там се обадих да я питам дали нещо не се чувства добре.Тя изобщо няма желание да излиза, спокойно си живее в нейната стая от март насам.
 Аз доверие имам на децата, обаче вътрешното ми усещане е, че им е рано за такъв тип събирания.Аз и за голямото парти за Хелуин имах задръжки, но там баща й склони.

# 636
  • София
И при нас стои същият въпрос - иска да посреща Нова година у един приятел. Все още не ми се пуска, предложих ако са съгласни неговите родители, той да дойде у нас. Ясно ми е какво ще правят - някаква страшна игра в момента е на мода.
Айла, чудесни сте, във фейса ви видях! 🥰 Много зрели изглеждат някои момичета на тази възраст, като истински дами. Живи и здрави да сте! Ние пък сме от отчетната на големите, заедно с още няколко любими августинчета тук 💕

# 637
  • София
И аз с удоволствие гледам порасналите августинчета.И ми става едно мило....А като знам какви бебшоци бяха

# 638
  • София
Благодаря много на всички за поздравите.
Страхотно беше и в двете отчетени теми с бебоците. Simple Smile
Ние пътуваме и остават само още 110 км от пътя.. Нямам вече търпение да се приберем.

# 639
  • София
Весели празници от мен. Не съм се включвала цяла седмица, та не следя много темите. Ще се включа само за последната. Синът ми го пуснах на Нова Година сам с приятели чак на 17. Та щерката съвсем не смятам да е скоро. Ние и без това сме в карантина. От предната събота ММ си донесе подарък от офиса. Прави си и pcr, един от първите с направление от ЛЛ. И аз и голямата щерка го прихванахме, но при нас е съвсем леко. Аз бях 2 дена с невисока температура и после ми изчезна обонянието. А при наборката е само липса на обоняние. Да ви кажа - много е неприятно това с липсата на обоняние. Сега чакаме просто да ни изтече карантината.

# 640
  • София
Дано остане само липсата на обоняние, защото  при мен в последствие и вкуса изчезна и това вече е отвратително.Пиех си едно малиново вино и се утешавах.А сега.....
Мен много ме е страх за щерката.Не зная защо.От сутринта 100 пъти я разпитвам как е, що е...Дали  не трябва нещо да взима тя превантивно.Верно че си живее в нейната стая и нямаме контакти, но- тревогата си остава.

# 641
Сани, давай й витамин D, ако не е излизала много навън.
Аз давах известно време на децата и това https://apteka.framar.bg/30091469/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%81 … 82%D0%BA%D0%B8-30. Но го изпиха и не съм купувала ново.

# 642
  • София
Аз давах на моите авирон рапид, сироп. Защото въпреки, че са големи вече, имат проблеми с гълтането на хапове, а като се натроши има много гаден горчив вкус 🤪 Сиропчето е приятно. Не знам дали е имало смисъл от него, но май всички това изписват. На набора давах и витамини, защото се оплака от загуба на обоняние и вкус, но после се оказа, че малкият има антитела, а той - гранични... Леко да го карате всички! 🍀
Ох, с ужас проверявам за оценка на класното по БЕЛ, но още няма. Имат и още едно есе да пишат за през ваканцията, хич не му се отдава. Нищо не учи и не пише.

# 643
За мен беше много притеснително очакването на оценката по математика, защото на вектори се беше изложил яко.
Очаквах да видя тройка, но се появи четворка и съм много доволна:smile: Не си поставяме големи цели за математиката. А като видях е, че и на дванадесето място във випуска с тази блестяща оценка,  се успокоих, че положението не е чак толкова зле. Или при всички е зле....
За класното каза, че ще се подготвя от някакви работни листове. Нямам представа дали това е достатъчно, какви са задачите и дали имат нещо общо с изискванията на учителката, но смятал да ги реши всичките .
Поне на големия проект по БЕЛ има 100 процента.

# 644
  • София
Браво на Иво! Аз забравих за проекта.Ама не съм в кондиция.Имаше да довършва някаква точка и беше зациклила че не й хрумва  какво да пише като идея.... Много тъпо така.
Математика е с 4.50.Ама къде гледаш тая статистика? Учителят по  рисуване е  поставял още оценки  на натрупаните задания, та там   се е бетонирала щастливо с три шестици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт