Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 28 052
  • 794
  •   1
Отговори
# 180
Да ви кажа, Джаред Лето плашещо не се е променил от тогава. Как става тая работа.
За тийн сега има мнооого сериали. Препоръчвам Sex education. Свеж и забавен е. Simple Smile

# 181
  • София
Извън темата за сериалите - леко съм озадачена.
Първи час на последния учебен ден - изненадващ тест по БЕЛ. 🙄
Беше излишно, ама карай.

# 182
Red, много неприятно така преди ваканцията...
Грийн, това се оправя с четене. При моя сериозен проблем си остава говоренето пред хора, трябва да му вадиш думите с ченгел. Мърмори под нос. С писането е по- добре
Дойде ми перфектното яке- прекрасно тъмнозелено, топло, дългичко, налучкала съм и размер и съм много щастлива.

# 183
  • о`майна лунна нощ е
Доживях вчера в колата, наборът да обяснява на сестра му защо днес трябва да се учи и че всеки учебен ден е ценен, защото материалът няма да изчезне. Само ще се натрупа и предаде наведнъж.

# 184
Вчера "бях" в Италия с Том Ханкс, сега пак съм там в час по ИИ. Пълня очи, голяма красота в добавка с много интересни факти. Така се радвам, че преди 2 години заведох Ния в Рим!

# 185
  • Между гори и планини
То и аз доживях Стивън да казва, че математиката не била толкова трудна. След два месеца решаване на задачи 6 дена в седмицата, усети че му е лесно , защото решава много. И на домашните пращани до сега му писа 6, учителката го похвали и каза, че вижда, че много работи. След ваканцията класно на всичко без комбинаторика и вектори.
В петък са правили класно по английски, моя го приел за поредното контролно и го направи за норматив, сега да видя дали в бързане не е 💩 положението. Че доста им се кара учителката. По философия имам съмнение, че ще им пусне контролно, последен час, на последния ден преди ваканцията. Моя уж учил, ама нещо ме съмнява.

# 186
  • София
Още един ден и от утре ваканция. Митко определено има нужда, защото много му дотегна вече ДО. Днес класно (или контролно) по математика. Дано не съм лош пророк, но подозирам ужасяващ резултат. Вчера излиза с едни приятелчета от ФЕГ и преди това го хванах за един час да решава задачи – ТРАГЕДИЯ! Нищо не знае от триъгълници и трапец. Да не кажа, че е забравил и сума ти теореми от седмокласния материал. Стипендия не успя да вземе. Във ФЕГ е над 5,75, а той е с 5,73, но това е положението. Абсурд е да вземе и втория срок, защото той реално ще се бори за петици за срока. Евентуална шестица може да има по рисуване и все още има надежди за философията. Само че аз май претръпнах – каквото такова. Не мога да си късам постоянно нервите с него. С гаджето се виждат често, даже онзи ден я е запознал с двамата му приятели. А ако не се виждат чата тече с всички сили!
Коледно настроение нямам, въпреки че къщата отдавна е украсена. В събота успях да сколасам и да купя и последните подаръци за мъжете вкъщи като навсякъде чакаш на опашки. Пред Прити шоп на Витошка 45 минути! Митко пак се оказа с много подаръци ама аз съм си такава и като ми хареса нещо взимам. Исках да му купя и някоя адаптирана книга на френски, но не намерих. Девер ми обаче му е купил за Коледа „Тримата мускетари” на френски. Съмнявам се, че ще е очарован, но аз много се зарадвах.  Пристигнаха и пантофите от сайта на Звънче. Страхотни са дано да станат номерата!
Аз съм на работа плътно до Нова година и ще съм зарината, защото почвам отчети, планове и атестация и така ще е и целият януари. 

# 187
И ние преди 2 години, есенната ваканция бяхме в Рим. Чудесна обиколка за 4 дни. Постарахме се да видим много, но има и още много да се види. Карахме основно на пица на парче - страхотни, учудена бях на страхотния вкус на пица с картофи, каквато не бих се и сетила да си направя Simple Smile А за десерт - джелато Simple Smile някъде около фонтана"Ди Треви".

# 188
  • София
Добър ден Nature Sun With Face .
Вчера се натоварихме с все багажи на колата и вече сме при баба на село на (30-тина км. от Русе). Връчих малчо на майка ми, баткото добутва последния учебен ден преди ваканцията, дръвцата припукват в печката и се отдаваме на празници и почивка.
Успях да опаковам всички подаръци и вече сме готови за посрещането на Коледа Hug .

# 189
Вчера "бях" в Италия с Том Ханкс, сега пак съм там в час по ИИ. Пълня очи, голяма красота в добавка с много интересни факти. Така се радвам, че преди 2 години заведох Ния в Рим!
Мария, кой беше този филм?

# 190
Сигурно по Дан Браун

# 191
Да, Ад по Дан Браун.

# 192
  • о`майна лунна нощ е

Ако е било така, то и аз се върнах в Йеребатан сарнъджъ. Ех, спомени ...
В Италия не съм била още, но ми е цел.

# 193
  • Пловдив
Филма беше Ад.
С милото се рязходихме виртуално на местата, а които сме били. Де факто сме били на всички места във филма, включително и в градините Боболи, палацо Векио палацо Пити, градините се намират там, а не във Векио, не знам що във филма друго даваха... ,а  включително и във водохранилището в Истанбул, та голям голям кеф.
Тъй наречения мой живот го обожавах! Със сигурност, обаче, набора няма да има интерес. Мандалореца, обаче, гледа с голямо удоволствие и даже плакал на последната серия. Сега ще чакаме да ни го пусне и на нас. ГоТ му беше любим сериал, после стана Черни платна (за пирати), след това е Мандалореца и 3 остана ГОТ. НО, мадър оф Драгонс му е любима актриса, аз също съм влюбена е нея. Аз преди теб четох само книгата и не исках да си причинявам филма, много тежко, вчера цял ден вместо да чистя Гледах коледни филми по телевизията.
Доня, прекрасни са топките!
Хакде да свършват днес и малко почивка, че ужас. Малките момичета уж имат ден на таланта, а ги мотат с глупости цял преди обед. Набора спал в часа по БЕЛ и по Мат, ще се буди за часа по френски. Там няма как, слава богу. Уф, оказва се, аз нали съм много дзен и не се сещам да купувам дрехи и обувки, децата ми няма зимни обувки. Никакви. И тримата ходят с платнени маратонки. Та, днес ще ходя да им купим ботуши, защото искам да ги заведем малко на сняг, а нямат какво да обуят. Голям срам съм, ей. То и аз нямам, ама на мен не ми пречи по маратонки в Пловдив цяла зима, но на децата е проблем, а нали уж ще ходят на училище януари. Ха ха ха.
Весел, усмихнат предколеден ден!

# 194
Ние ги заведохме за зимни обувки в събота, но осмокласникът нищо не хареса. А му предложихме такива готини модели. Как  е възможно да не харесва това https://www.sportisimo.bg/columbia/fairbanks-omni-heat/294935/? За мен са страхотни.
Щял да си поръчва онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт