Отговори
# 135
Здравейте, момичета! Добре дошли и на новите бъдещи майчета!
В петък бях на преглед - отговаряше на 6+3. Имаше и сърдечна дейност. 😀 От днес май съм в 7 г.с. След 2 седмици пак.
Калина, най-добре е да се прегледаш при друг лекар на вагинален ехограф.

В тоя град където се намирам, при приятеля ми съм , нямам такава опция с такъв ехограф. Ще си чакам на 14 да отида при тоя гинеколог ,който ме прегледа първия път и ще видя този път какво ще каже 🙂

# 136
Връщам се от преглед, видяхме плодното сакче. Отговаря на 6с.1д. , а по приложения и калкулатори ми дава, че съм 5с.3д. Предполагам, че разликата идва от ранна овулация.
Вика ме след 10 дни да чуем пулс и да ми пусне изследвания.

Ехаа, абсолютно същите стойности са и при мен от днес: 5с.3д. - по калкулатора, 6с.1д. - според ехографа. Видя се сак, но доктора каза, че било рано за пулс, ако бях отложила с два дни, щяхме да го видим. Малко разочароващо. Назначи ми някои изследвания и ми изписа магнерод и натаспин.  В началото на февруари пак съм на преглед.
Я какво съвпадение.... а кога ти беше последната менструация?

# 137
Как сте с гърдите? Много ме болят зърната, адски чувствителни са! И корема ниското ме боли като за цикъл. И кръста. Съвсем забраеих как бях със сина ми..

# 138
Скрит текст:
Връщам се от преглед, видяхме плодното сакче. Отговаря на 6с.1д. , а по приложения и калкулатори ми дава, че съм 5с.3д. Предполагам, че разликата идва от ранна овулация.

Ехаа, абсолютно същите стойности са и при мен от днес: 5с.3д. - по калкулатора, 6с.1д. - според ехографа. Видя се сак, но доктора каза, че било рано за пулс, ако бях отложила с два дни, щяхме да го видим. Малко разочароващо. Назначи ми някои изследвания и ми изписа магнерод и натаспин.  В началото на февруари пак съм на преглед.
[/quote]

На 05.12.2020г.
Зачеване на 19-20.12.2020г. според ехографа, а и според моите сметки Smile

# 139
Скрит текст:

Ехаа, абсолютно същите стойности са и при мен от днес: 5с.3д. - по калкулатора, 6с.1д. - според ехографа. Видя се сак, но доктора каза, че било рано за пулс, ако бях отложила с два дни, щяхме да го видим. Малко разочароващо. Назначи ми някои изследвания и ми изписа магнерод и натаспин.  В началото на февруари пак съм на преглед.

На 05.12.2020г.
Зачеване на 19-20.12.2020г. според ехографа, а и според моите сметки Smile
[/quote]
И аз съм 5г.с. и 3 дни.
Искате да кажете, че вие сте по ехограф 6г.с?
Аз съм с мега късна овулация. Цикълът понякога не ми идва по 2 месеца. Ако следя по него трбва да съм в 7+ седмица, но не съм.

# 140
Поприцип се смята от последния цикъл, ама ако ти е като по книга, както се казва. За това има и разминавания. Моя цикъл пък е къс, съответно овулацията. При нас се е случило около 15.12.

# 141
Поприцип се смята от последния цикъл, ама ако ти е като по книга, както се казва. За това има и разминавания. Моя цикъл пък е къс, съответно овулацията. При нас се е случило около 15.12.
Със сина ми последния ми цикъл беше на 18 юНи, а съм забременяла края на юЛи. 😁
Сложнотия е при мен. И сега не се знае ког е станало. Пак ще се мери по плода.

# 142
Моят цикъл малко варира от 26 до 30 дни, средно - 28 дни.  Представа нямам как се е получила такава разлика от  5 дни. Видях какво е записано като ехографка гест. възраст чак като се прибрах вкъщи, иначе щях да разпитам доктора.
Сега потърсих бележката от предишната ми бременност. Тогава съм отишла на преглед на 5с.6д. по календар и пак са го измерили 6с.1д. Още едно съвпадение, но тогава поне разликата е била само 2 дни.Rolling Eyes
Между другото 6с.1д. вече е 7г.с.  При редовен цикъл пъвият ден от менструацията се води 0с.0д. , втория - 0с.1д. , а гест. седмица се води 1-ва. и т.н.
При нередовен цикъл мисля, че първия ден се изчисляваше според ехогр. възраст при първите прегледи.

# 143
Как сте с гърдите? Много ме болят зърната, адски чувствителни са! И корема ниското ме боли като за цикъл. И кръста. Съвсем забраеих как бях със сина ми..

Моите бяха много чувствителни и надути преди 3 дни. Сега са само леко надути. При всеки е различно.
Аз продължавам да прокървявам. В понеделник, след като се върнахме от прегледа кървях все едно бях в цикъл, придружено с болки ниско долу и в кръстта. Вчера положението беше една идея по-добре, но продължавам да зацапвам... Четох доста и разбрах, че при много момичета се случва, не че това ме успокоява, но ми вдъхва кураж. Лежа вкъщи, пия си лекарствата и се моля всичко да е наред. Имам и леко главоболие от вчера.

Много се радвам на мамчетата, които вече са чули пулсче ! 💓😊🤗

# 144

Моите бяха много чувствителни и надути преди 3 дни. Сега са само леко надути. При всеки е различно.
Аз продължавам да прокървявам. В понеделник, след като се върнахме от прегледа кървях все едно бях в цикъл, придружено с болки ниско долу и в кръстта. Вчера положението беше една идея по-добре, но продължавам да зацапвам... Четох доста и разбрах, че при много момичета се случва, не че това ме успокоява, но ми вдъхва кураж. Лежа вкъщи, пия си лекарствата и се моля всичко да е наред. Имам и леко главоболие от вчера.

Ти в коя седмица беше? Щом си била на преглед и не са ти казали нещо обезпокоително е добре. Почивай си! Аз със сина имах само еднократно кафеникаво зацапване, приемах утрогестан.
Иначе и аз чакам да чуя другата седмица пулс.

# 145
Някой има ли опит с гаденето? От ден два започва да ми е малко по-добре сутрин и сякаш се оправя. Сега почнах да се съмнявам дали всичко е наред с бебето, че навсякъде пиши, че ще се подобри след 12тата седмица 🤔.
Има ли мами с опит от предишни бременности? Кога спря да ви се гади? Постоянно ли беше?

# 146
Здравейте!
  Записвам се в групичка.
  Термина ми излиза на 22.09.
  Другата седмица ще съм за първия преглед.

# 147

Ти в коя седмица беше? Щом си била на преглед и не са ти казали нещо обезпокоително е добре. Почивай си! Аз със сина имах само еднократно кафеникаво зацапване, приемах утрогестан.

Докторът ми каза 5 г.с. По мои изчисления мислих, че съм в 6 г.с. Датата на последния ми цикъл е 30.11., но приемах Дуфастон още преди да забременея и той ми регулираше цикъла.

# 148

Докторът ми каза 5 г.с. По мои изчисления мислих, че съм в 6 г.с. Датата на последния ми цикъл е 30.11., но приемах Дуфастон още преди да забременея и той ми регулираше цикъла.

Аз в понеделник бях и ми каза 5г.с и 2 дни. Още не се видя ембрион и пулс. Надявам се другата седмица да се види...
При теб видя ли се?

# 149
Здравейте на всички! Най-накрая реших да се престраша и да напиша нещо Simple Smile Моят термин излиза на 10.09 според калкулатор в интернет. Първа бременност. От няколко дни ми се гади почти постоянно, а имам апетит - наистина се надявам да отшуми в някакъв момент. Не пия вече кафе, тъй като въобще не ми се пие. Утре съм на втори преглед, тъй като и при мен се наблюдава леко зацапване. Положително настроена съм и вярвам, че всичко е наред! Ще си направим ли и FB група в някакъв момент? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт