Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е най-добрият тип термометър за измерване на температурата на бебето и какви са препоръките за избор на термометър?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са най-новите актуализации във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е най-добрият тип термометър за измерване на температурата на бебето и какви са препоръките за избор на термометър?
Най-добрият термометър за измерване на температурата на бебето е живачният термометър, който се използва в устата. От измерената температура трябва да се извадят 0,5° през деня и 0,8° през нощта. Това е най-точният начин за измерване на температурата на бебето. Препоръчително е да използвате живачен термометър за измерване на температурата на бебето. Този тип термометър е най-точен и надежден. Важно е да следвате инструкциите при използване, за да осигурите правилно отчитане на температурата на бебето.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Основните теми на дискусия във форума са раждането на новородени бебета, поздравления към майките, изразяване на радост и подкрепа, споделяне на лични преживявания и притеснения по време на бременността, както и обмен на съвети и опит между майките. Форумът обсъжда теми като подготовка за раждане, избор на педиатър, притеснения от бременността, стерилизация на бебешки бутилки, както и споделяне на лични преживявания и емоции относно раждането и грижи за новородени.
-
Какви са най-новите актуализации във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какво представлява бебефонът TCM?
Krissie -
0885 40 96 62
kL30pa7ra -
* Хера - Стара Загора, първа бременност, 30г.
)
.Благодарности на Кръци
.Хайде вече да има в нея много бебчета 

и аз като теб Веничка не спирам да качвам какви 9кг.мах.се надявах да кача..
.Ама нищо не мога да направя.Не се тъпча,ама си похапвам сладичко,ама кат ми се прияде нямам спирачки
Разглеждахме бебко подробно,обяснява кое какво е,татито мн.доволен
.Пак се беше разкрачил и показал мъжките си атрибути...Гръбчето му е от дясната ми страна.После ходихме с татито да купим термометър за бебко от тия дето се мери темп.в ушето.И голям късмет беше намален от 50 евро на 25.Уф вече всичко е готово.Даже и легълцето съм оправила,аз съм сложила обколник,защото и нашето легълце отвсякъде е с решетки и да си му пази завет,не,че е течение в къщи,ама все пак...
.
Присъединявам се към пожеланията на Хера за дъжд от бебета и за хубави новини само оттук нататък!
на новите мамита Мики М и Габи-щастлив финал за всички!
На мен ми каза че нямало нужда от вагинален секрет например, само ако съм имала няккави оплаквания или се чувствам по-различно от преди. Ми пак така си се чувствам като преди (имала съм такова изследване в 4ти месец и не мисля че има някаква промяна...). Само анален секрет щял да вземе следващата консултация, а иначе кръвната картина и резултатите за урината би трябвало вече да са принего, ама ще трябва да му звънна. Никакви пари не платих за тях (досега все плащам само по 2 лв за лабораторията и това е).
а не щял да се храни и ми бил мъничък дрън-дрън.