🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 210
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 095
Отвратителна женица! Потресох се още с рязането на пилешкото филе на  жулЕнчета с ужасните израснали нокти и сплъстената коса над тях. Манджурляците ужасяващи, но ме довърши салатата от мачкани домати и краставица. И домакината и храната мърляви.

# 1 096
  • На морето!
Много харесвам Димо Алексиев и ми е малко мъчно за него, в каква компания попадна горкият. Confounded

# 1 097
Не мисля, че щеше да се обърне такова внимание на дома на Дрингова, ако тя не се превъзнасяше колко е добра в интериорния дизайн. Grinning Никой не критикува дома на Милица, например, именно защото тя не изскочи с претенции за него.
Но да- тенджерата, в която Кайманица вари ориза не изглеждаше никак "като за пред телевизора"- стара и очукана, в пъти по- зле от така обсъжданата тава на Неве.

В резюме, какво ново научихме от епизода снощи? Пецов си е направил студио, предстои издаване на нов албум (като нищо може да е с кавъри на двата буламача, които претопля последните 20+ години), както и дъщеря им се развива успешно в Южна Корея. Дидо е пън на квъдрат.

# 1 098
  • софия
Дидо не е под чехъл, а под руски ботуш и донякъде това обяснява комплекса, който избива с гръмки "житейски истини".

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 18:48 от zvаnchе

# 1 099
  • Mediterraneo

В резюме, какво ново научихме от епизода снощи? Пецов си е направил студио, предстои издаване на нов албум (като нищо може да е с кавъри на двата буламача, които претопля последните 20+ години),

Ха, точно това коментира ММ снощи като каза Диди, че е направил много хубаво студио и подготвя нов албум. Сигурно е направил 10 нов аранжимента на Кайман.
А Дидо е пълен комплексар!

# 1 100
Домът на Милица не беше ли всъщност дома наследен от родителите й? Не го е обзавеждала тя, даже имаше неща останали от баба й.
Скрит текст:
Явно и тя, като мен не смята, че когато човек го няма вече, всичките му вещи трябва да се изхвърлят. Някой спомена такава традиция, в друга тема. Добре, че не е много разпространена...
За мен беше приемливо и най-важното - достатъчно широко. Бих живяла там.

# 1 101
Домът на Милица не беше ли всъщност дома наследен от родителите й?

Да, беше домът, в който е живяло семейството й и в който е отраснала. Но това няма значение. Имах предвид, че на никой не му направи впечатление обстановката и обзавеждането именно, защото нямаше претензии към тях от страна на домакинята. Докато поведението на Дрингова на фона на това, което показа, просто си проси негативните в по- голямата си част коментари.

# 1 102
  • София
Хайде и аз да похейтя 😂
Не си падам по винтидж-стила, но като го правиш, прави го изцяло - шкафовете им не  бяха в този стил - маникюрът й беше по-винтидж 😜

# 1 103
Едно време много харесвах песните на Д две и Дичо.
Но откакто дойде тоя гламурник и коренно промениха стила си- твърдо не.
Бях на тяхно участие преди две години- пълна скръб. Жица, ток, оня вие, и толкоз.
Даже и фенки нямаше. Много се е взел насериозно. Добре че Виктория се отърва, да му мисли рускинята.
И все пак, тая розова кухничка, дано не е тяхната.

# 1 104
Старите им песни не бяха ли просто песни на Щурците с нов аранжимент? И аз харесвам такъв тип музика (повече от тази на Дидо), просто питам.

# 1 105
Дрингова дори пиргите не си беше измила за "нейната" вечер, какво да говорим пък да оправи маникюра. Скръб пълна. Е, поне показа тату на бедъра. Grinning

МАлко изместваме темата, ама да си кажа и аз.
Скрит текст:
Фенка бях на формацията, известна като Д2 още, когато се казваха Рег долс. Правиха страхотни концерти в залата на СУ, а щО водка съм изпила под акомпаниментите им- не е за разправяне. Не зная какво стана с всички във времето, но на последното участие на Дичо, на което бях малко преди пандемията, направо ми се виеше от скука.

# 1 106
П.С.
Манджо Мащерката, гледа вече монтирания епизод и си прави репликите и коментарите по него.!
Реално знае, всеки как е готвил и какви ги е надробил!
Пинко, а последния епизод кога го гледа Манчев? На мен винаги това ми е било интересно. Защото нали последната вечер се появява да ги награди. Освен докато те вечерят на него да му дават да прегледа готвенето на последния участник и после отива да ги награди?

# 1 107
  • София
Епизодите, които ние гледаме, се монтират след това, така че нищо чудно Манчев да гледа суровия материал докато вечерят и хоп, появява се с фанфари и плакет. И без това казват, че седят до малките часове.
Освен това трябва да заснемат и коментарите на гостите за вечерта, което, предполагам, става накрая.

# 1 108
Манчев коментира само до средата на епизода, докато трае готвенето. После като всички са на масата.... не го дават. Или поне в петъчните епизоди никога не се появява с коментар докато гостите се хранят. Явно в това време се подготвя и пътува.. да се появи на живо, хаха

Много се е взел насериозно. Добре че Виктория се отърва, да му мисли рускинята.

Вярно, че той се беше гаджосал с Виктория от Стар Академи, която изглеждаше в пъти по-добре от сегашната му жена

# 1 109
Относно месото и “мариноването” му в концентриран алкохол- от други шефове също съм чувала, че не е удачно, именно защото алкохолът изсушава и отнема от соковете. Може би зависи от месото, но това така ми се е набило в главата, че освен вино, друг алкохол при готвене на месо не ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт