Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 51 982
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Kari88 забравих да уточня че на самия БХС никъде не пише какъв е риска от прееклампсия. ПАПП протеина ми е нисък 0,34 което е един от признаците за евентуална прееклампсия. После на ФМ аз даже не бях споменала за стойността на протеина и лекаря ми гледа кръвоотока и ми каза че има вероятност да запопна да вдигам кръвно. Каза ми започни от сега да си го наблюдаваш и говори със следящия ти Аг да ти изпише превантивно аспирин по схема. Тогава споменах за Натаспина и човека каза е ти имаш някаква започнала терапия още от началото.

# 301
Здравейте, момичета! Как сте? Blush
Има ли друга освен мен, която все още не е разбрала пола на бебчо? Аз нямам търпение вече. Grinning Надявам се на предстоящата ФМ да разбера.
Чували ли сте за "метод" за познаване на пола по сърдечния ритъм (при по-бърз сърдечен ритъм - момиче и обратното). Има ли нещо вярно в това? Rolling Eyes

Бъдете здрави и вие, и съкровищата ви! Heart

# 302
Има ли друга освен мен, която все още не е разбрала пола на бебчо? Аз нямам търпение вече. Grinning Надявам се на предстоящата ФМ да разбера.
Чували ли сте за "метод" за познаване на пола по сърдечния ритъм (при по-бърз сърдечен ритъм - момиче и обратното). Има ли нещо вярно в това? Rolling Eyes

Здрасти,

Не мисля, че е вярно - при мен казаха на 90% момче, а пулса на единия преглед беше 160, на другия 140.
А мисля, че поверието е, че над 140 било момиче.  Мисля, че си е само мит. Grin

От всичко, което съм чувала като поверие, че е момче - при мен има само по-голямо желание за кисели храни.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 12:59 от CinnamonBun

# 303
Аз се още не знам пол, на ФМ съм другата седмица. Само се моля всичко да е наред с бебче. Успех и на всички други момичета, на които им предстои ФМ. Нека бъдем здрави и ние, и бебетата. Simple Smile

# 304

Здрасти,

Не мисля, че е вярно - при мен казаха на 90% момче, а пулса на единия преглед беше 160, на другия 140.
А мисля, че поверието е, че над 140 било момиче.  Мисля, че си е само мит. Grin

От всичко, което съм чувала като поверие, че е момче - при мен има само по-голямо желание за кисели храни.
Здравейте,
И на мен ми казаха момче, разбира се с голям % вероятност за грешка все още, пулса на последния преглед беше 150 и съща много ми се ядат кисели и солени неща. А по принцип обичам много сладко, но сега почти не ми се яде. Не знам колко е вярна тази теория😕

# 305
Ние също все още не знаем пола, въпреки че мина първата фетална морфология. Докторът беше от по-мълчаливите и ние с таткото (бяха го пуснали) не посмяхме да попитаме Grinning По едно време ми се стори, че оглежда, където трябва, но не съм сигурна какво видях, а и мисля, че ако беше видял пола, щеше да ни каже.
Иначе и на мен ми е много интересно за тези алтернативни методи за определяне на пола. Нашето бебче имаше пулс 162 удара в минута, значи трябва да е момиче. Излизат ми тук там петна, пъпчици, значи пак за момиче, но пък ми се ядат повече солени/кисели неща (то при мен винаги така си е било) - следователно момче Laughing Нямам търпение да разбера.

Редакция: Забравих да кажа, че не ми е било лошо и не съм повръщала, което не знам за какво бебче се отнася Laughing

# 306
И аз не знам пола Simple Smile
14г.с.+3 дни днес.
Днес бях на ехограф.
Когато успеехме да видиме дупето,защото много шаваше,бебето веднага си слагаше ръката там. Беше много смешно, мушкаше си едната ръка между крачетата ,а другата пускаше отстрани до дупето,все едно се опитва да се прикрие Simple Smile

# 307
И аз съм в 14 г.с. и няколко дни и все още не знаем пола на 100%. Първата ми ФМ мина, накрая на прегледа се осмелих да попитам доктора дали може да каже пол, че и той не беше особено приказлив. Тогава каза, че може би е момиче, но не може да каже със сигурност. Според китайската таблица за предсказване на пола също излиза момиче, но знам ли Grinning То шансът си е 50/50... важното е да е живо и здраво! Пък ще стискам палци на следващия преглед да се покаже най-сетне в цялата си прелест Grinning

# 308
Калкулаторът за пол на "9 месеца" и двата пъти ми позна пола. Ако искате, го вижте за справка.

И аз съм в 14 г.с. и няколко дни и все още не знаем пола на 100%. Първата ми ФМ мина, накрая на прегледа се осмелих да попитам доктора дали може да каже пол, че и той не беше особено приказлив. Тогава каза, че може би е момиче, но не може да каже със сигурност. Според китайската таблица за предсказване на пола също излиза момиче, но знам ли Grinning То шансът си е 50/50... важното е да е живо и здраво! Пък ще стискам палци на следващия преглед да се покаже най-сетне в цялата си прелест Grinning

# 309
Калкулаторът за пол на "9 месеца" и двата пъти ми позна пола. Ако искате, го вижте за справка.

Веднага го изпробвах - излезна ми момиче! Sparkling Heart За сега всичко сочи към момиченце, пък да видим Grinning

# 310

Веднага го изпробвах - излезна ми момиче! Sparkling Heart За сега всичко сочи към момиченце, пък да видим Grinning

Аз също пробвах няколко калкулатора и един "бабешки" метод с изчисляване /ако ви е интересно ще ви разкажа малко по-късно, тъй като съм на работа/. И при мен все момиченце излиза. Grinning Живи и здрави да са ни, другото няма значение! Blush

# 311
Ще ми бъде интересно да споделиш "бабешкия" метод Laughing

Аз също пробвах няколко калкулатора и един "бабешки" метод с изчисляване /ако ви е интересно ще ви разкажа малко по-късно, тъй като съм на работа/. И при мен все момиченце излиза. Grinning Живи и здрави да са ни, другото няма значение! Blush

# 312
И ние още не знаем. В понеделник е ФМ и ММ се надява да кажат момиче. Относно кисело с първия батко ядях многооооооо кисело и качих 30 кг. С втория батко ядях много сладко и качих килограми само за него. Сега набляга само на мандарини и не мога да определя. Тези изчисления дет намерих из нета ми показват батковците, че са момичета, а сега момче. Предните два пъти ми познаха момчета с изключение на смяна на кръвта, но не знам колко е вярно. И ръсенето със сол по главата. А с батковците разбрахме буквално дни преди раждането. 9 месеца много се криеха, а ме гледаха всеки месец. Важното е да са живи и здрави.

# 313
Ние също още не знаем пола, пробвах с този калкулатор и ми излезна момиченце. Имам си някакви вътрешни усещания, че ще е момиче, както беше и че съм бременна, но за жалост на 27 или 28 сме се разбрали като излезнат от БХС резултатите да се видим с АГ да ги обсъдим и тогава предполагам може да го разберем. 🙈

# 314
Методът е т.нар. "смяна на кръвта".

"Идеята е, че на всеки 3 години при мъжа, а при жената на 4  се сменя кръвта -  започвате да броите от раждането през 3 и 4 години съответно. Но имайте предвид, че има значение, ако е имало голяма кръвозагуба като операция, друго раждане, аборт, кръводаряване и т.н. в такъв случай се брой от годината на кръвозагубата. Кръвта на този който е по нова е определяща за пола на бебето.

Например ако жената е на 23, а мъжа на 24 се смята така:

3+3=6+3=9+3=12+3=15+3=18+3=21+3=24 за мъжа

4+4=8+4=12+4=16+4=20 за жената"

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 20:44 от Lettie

Общи условия

Активация на акаунт