ДЕВЕТИ клас. Дядо Коледа да донесе здраве, радост и присъствени часове!

• 42 971
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Там, където мечтите се сбъдват
Светли празници!
Ние я караме тихо и спокойно в къщи. Гледам Джейми Оливър и прилагам съветите му за готвене по празниците. Помагат, наистина успявам да разхвърля задачите така, че накрая хем има нещо вкусно и празнично, хем не сме гроги. Чесновата разядка се хареса в нас, ама много. Пак ще се прави, няма да остане само за Бъдни вечер. Харесаха се подаръците, тази година просто нямах лошо попадение, за никого.

Какво пишете като причина за отстъствие на децата от училище по семейни причини? Иска се да се посочи нещо, не само думите "семейни причини".

Аз пиша само "по семейни причини" и досега не са ми искали да конкретизирам:)

# 91
  • София
Весело посрещане на Новата година. Нека всичко което ни предложи тази необичайна година си остане в нея, а от утре да се радваме на едно по - добро начало.

# 92
  • София
Прекрасна новогодишна вечер пожелавам на всички и дано новата 2021 г. изпълни всички наши желания и мечти!

# 93
  • София
Искам си живота обратно! Да мога да се виждам с близки и приятели, да си говорим в кафенето един до друг, детето ми да е с приятели В училище и навън, да планирам и осъществявам пътувания за след месец, 6 месеца, година. Да мога да си планирам нещата и да зависят основно от мен, а не от НОЩ и политици. Знам, че не може да се случи или поне не толкова бързо, но не ми пречи да мечтая.
Подготвям се за вечерта в най-тесен семеен кръг, бъркам различни "интернетски" манджички, сложих празничната покривка, коледни свещи, но... не ми е много празнично...
Надявам се тази нощ да затвори вратата на всичко лошо и от утре да тръгнем напред. По-бавно или по-бързо, но да вървим към оправяне.
Пожелавам ви, приятели, да сте здрави, сплотени и щастливи през новата година!
Очаквам да ви видя на живо и без дистанция скоро, много скоро!
Heart Eyes

# 94
Е,да ни е честит още един учебен срок в ДО. По новогодишно днес е излязла и заповедта на Министъра на образованието, с която до 31.01 са в ДО.
И аз искам 2021год да е една обикновена година! Пожелавам ви година в която да сме здрави,прегръдки не виртуални и пътешествия не пред екрана. Hug

# 95
Е,да ни е честит още един учебен срок в ДО. По новогодишно днес е излязла и заповедта на Министъра на образованието, с която до 31.01 са в ДО.
И аз искам 2021год да е една обикновена година! Пожелавам ви година в която да сме здрави,прегръдки не виртуални и пътешествия не пред екрана. Hug

Може ли линк?

# 96
# 97
  • Sofia
Ахам, и с тази "новина" влизам тук. Младежът само изпуфтя недоволно, аз не знам какво да кажа...

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година и нека тя ни донесе мечтаното завръщане към нормален живот! Heart
И... горе главите, хора, празник е Kissing Smiling Eyes

# 98
# 99
  • София
Весело посрещане на 2021 на всички и нека в нея се върнем към обичайния си нормален живот с пътувания и реални срещи!!!

За първи път Калоян ще посреща с няколко приятели (под надзор на една баба естествено), а ние на гости при роднини. Кога беше бебе, кога порастна за първата си самостоятелна Нова година...

# 100
Аз съм много доволна от престоя ни в Пампорово, наборката до 2-3 часа посреднощ е с тумба тинейджъри в хотела, става в 8 и отива да кара ски, следобяд спи, после вечеря и програмата се повтаря така на следващия ден Simple Smile, днес я видях за 30 мин на обяд и си уговорихме среща за Нова година Simple Smile.
Весело празнуване на всички!

# 101
  • София
Да изпратим старата година с всичките проблеми, да посрещнем новата! Да сме живи и здрави и ние и нашите близки, да забравим болестите, да се насладим на пътешествия и срещи! Да бъде!

# 102
Прекрасен празник, изпълнен с уют и топлина ви пожелавам, мили приятели! Flowers Evergreen Tree

# 103
  • нейде там, където ....
Весело посрещане на една по-хубава, по-добра, по-светла и щастлива година!
С нещо сладичко, от мен!
Скрит текст:

# 104

Общи условия

Активация на акаунт