Защо е тази покана?

• 12 215
  • 261
  •   1
Отговори
# 240
Аз не разбрах как сте се оказали заедно на почивка. Може официалната жена да не знае, че това е жената от другата стая всъщност, а че сте се запознали на почивката.

# 241
Авторке, надявам се да има някой, който да ти подаде ръка без да се отказва. Дори да му отнеме много време и ресурси. Имаш нужда от терапевт. Мога да ти препоръчам на лс.
Помисли за детето си, то има нужда от адекватна майка, която да е достатъчно уравновесена, че да го лиши от травми, които могат да са пагубни за него. Не искаш то да живее твоя живот. Постарай се да поискаш много силно да ти се помогне, защото сагата с този мъж е само откъс от един много тъжен филм. Постарай се краят да е светъл, защото си създала живот, за който носиш пълна отговорност.
Весели празници, прегърни спасението !

# 242
Абе Авторката има ли баща на детето си, в смисъл в контакт ли са ? Не може ли да заведеш детето при баща му, пък ти да идеш сама ? Или ти чрез детето си получила поканата ? Да си играят с тяхното на Коледа ?

# 243
Аз с жена му /не са женени де/ нямам нищо общо и не съм имала желание да общувам, да се сприятелявам и т.н. Подобни отношения и в моята глава са били твърде извън нормалното. Той реши да ни запознае и едва ли не да ни сприятелява през лятото.
Сприятеляването не се е случило навярно, заради мен, защото съм трудна в сприятеляванията.

Чета и все по-голямо отвращение започва да ме обзема. Цялото това шикалкавене, за да се оправдае непочтеното и грозно, както и да го погледнеш, поведение. Лицемерието, с което се обяснява как партньорката на мъжа била наясно /вероятно/ и затова може да се навре  в дома ѝ; тъжният тон, с който звуча като жертва, а всъщност съм агресор, подлец, който е готов да прегази другия, за да постигне своето; въпросът, който единствено е актуален и вълнува "нежната душа" е целта на поканата, а не какво причинява на домакинята...Тя изобщо не си задава въпроса, хич не я интересува, нищо че е толкова "добра и свита", дали  партньорката на този човек не е насилена да приема ситуацията, че тя е истинската жертва и търпи в името на детето си двама безскрупулни и егоистични хора в живота си.

Абсолютно точно! Всеки в първия момент ще съжали авторката, тя горката използвана само за секс, наранена, огорчена. Съжалявам, че ще прозвучи грубо, но ти с нищо не си по-добра от този калтак. Че те използва и позволяваш да се държи с теб като с парцал си е твоя работа. Доста жени страдат от любов, търпят и правят компромиси, но твоето е уникум. С каква наглост се навираш между тези хора? Каква е точно твоята роля? Не вярвам да си чак толкова глупава, за да не разбираш, че 1. Този мъж изобщо нито те обича, нито държи на теб, нито те уважава. 2. Ползва те само да се начеше. Два месеца не правите секс. Да не мислиш, че стои на пост и молитва. Този жалък нещастник е обвързан, живее с майката на детето си и ти нямаш грам морал, задръжки и себеуважение да се набутваш между тях. Света вода ненапита и многострадална Геновева. Децата искали, не можела да откаже. Ти замисляш ли се за другата жена, която му е партньорка в живота? Или със зъби и нокти се опитваш да го впримчиш? То да се чуди човек защо ти е подобен боклук.  Заслужаваш си съдбата!
Хайде стига подкрепяне на мерзостта и гадаене на мотиви, да кажем накрая, че царят е гол.

# 244
Баси гнусната история. Първата част, пусната преди година твърдеше, че пича е свободен. И като е на кеф те викне за малко секс. Бил много известен в неговата си сфера. Умен, секси и не знам какви други Арлекин локуми разтягаше.
Присъединявам се към съветите за психолог. Тотално сбъркана връзка с реалността. И всичко това се предава като правилен модел на четиригодишно.

# 245
Може предните истории да са били за други мъже. 😂
Авторката ще излезе някоя мръсница накрая 🤔
Щом не и пречи, бившата да е в другата стая с детето...

# 246
  • Пловдив
Мисля, че е време да се сложи край на темата. Темата да бъде заключена

Не мога да си позволя надълго и на широко да обяснявам каквосе е случвало или се случва и защо и какви са, като цяло отношенията ми с тези хора от миналото и сега. Подобни обяснения не касаят само моя живот, а и техния, който нямам право и желание да излагам в подлобности пред непознати и недоброжелателни хора. Коментарите за мен съм си ги изчела и приела такива, каквито са.
Говорих, с който трябва, разбрах, каквото ми трябва за настоящия момент. Говорих и с двамата. Говорих и с мои близки и приятели които ме познават мен и историята ми наистина добре. Хората, които ме познават никога, макар че с нищо не са ми длъжни не ме нарекоха "гнусна", "отвратителна" и т.н., което прочетох тук за себе си. Всеки от вас е имал право на своето мнение, а аз ще приема, че просто сте знаели твърде малко за мен и ситуацията.

Темата определено е урок за мен.

# 247
Успех в живота и пази детето си!!

# 248
Успех и се погрижи за детето си !!!

# 249
След като не можеш да си позволиш да обясниш на дълго и широко, какво, защо, как и т.н.. Защо пусна темата?
Нормално е всеки да прави някакви интерпретации, след като не знае цялата история. Нали!?!?
Така, че няма за какво да се чувстваш обидена на всеки, които е коментирал НЕ по твоите очаквания!
Казаха ти много хора, махни се от там и не си създавай допълнително перипети в живота. Гледай си детето и нека то е по-важно за теб от всичко останало!
Ако толкова имаш нужда от някой до себе си, не го търси и не се навирай там където не те желаят.
Ако има някой достоен, той ще се появи рано или късно!

# 250
  • София
Приятелите ти е нормално да те подкрепят. Те виждат само едната страна на историята - твоята. Тук, като изключим обидите, ти беше предоставена възможност да погледнеш ситуацията отстрани и да видиш реално какво е твоето положение в тази ситуация. Ако това ти е помогнало да прогледнеш, значи темата е имала смисъл. Но четейки последния ти пост стана ясно, че или не си готова да приемеш истината или категорично отказваш да осъзнаеш ситуацията. Разбирам, че си влюбена в този човек, но ти не си някое младо, неопитно девойче, а сериозна жена с дете, за което трабва да мисли. Съжалявам, че си се обидила от постовете, но е добре наистина да приемеш реалността. А тя е такава, каквато ти я описаха всички. Защото, колкото и пъти да прочетеш мненията, ще видиш, че никой не можа да приеме за нормална твоята роля в тази връзка. И, тъй като ние не сме ти приятелки, можем да ти кажем истината, защото няма да ни пука, дали ще се обидиш или не.

# 251
От мен в заключение бих казала ти прави каквото искаш, но не забравяй, че имаш дете, то ти е на първо място, после си ти и твоите странни любови!

# 252
Нормално е приятелите ти да не виждат нещо нередно, все пак в повечето случаи  хората се групират по общи интереси и еднакви разбирания, та приятелите ти надали са много по-различни от теб самата.

Ние, обаче не сме ти приятели, не знаем нищо за теб, а само това, което ти споделяш. Тоест, можем по-безпристрастно да видим нюансите на ситуацията. Точно това не ти хареса на теб.

# 253
Мисля, че е време да се сложи край на темата. Темата да бъде заключена

Не мога да си позволя надълго и на широко да обяснявам каквосе е случвало или се случва и защо и какви са, като цяло отношенията ми с тези хора от миналото и сега. Подобни обяснения не касаят само моя живот, а и техния, който нямам право и желание да излагам в подлобности пред непознати и недоброжелателни хора. Коментарите за мен съм си ги изчела и приела такива, каквито са.
Говорих, с който трябва, разбрах, каквото ми трябва за настоящия момент. Говорих и с двамата. Говорих и с мои близки и приятели които ме познават мен и историята ми наистина добре. Хората, които ме познават никога, макар че с нищо не са ми длъжни не ме нарекоха "гнусна", "отвратителна" и т.н., което прочетох тук за себе си. Всеки от вас е имал право на своето мнение, а аз ще приема, че просто сте знаели твърде малко за мен и ситуацията.

Темата определено е урок за мен.
След като имаш близки хора, които познават добре теб и ситуацията, защо пусна тема тук? Защо очакваш непознати да вникнат по-детайлно? Или може би си получила достатъчно упреци и се надяваше тук някой да валидира това, което си наумила?
Не се обиждай дори на по-грубите изказвания, а се спасявай овреме и не си губи времето. С този мъж и тази "връзка", друго освен болка не те очаква.

# 254
  • София
Преди да са заключили темата. 🙂
Пухито, за себе си можеш да правиш каквито избори искаш. Но, това което показваш с описаното, поставя дъщеря ти в риск. Емоционално зависими, безволеви, безкритични, отричащи реалността и не умеещи да поставят граници майки, са лесна жертва и пряк път на извратеняци към децата им.
И да, знам, този е прекрасен. А, следващия?

Общи условия

Активация на акаунт