МАРТенският Слънчо щом нослето ми погъделичка, сладко бебче ще люлея във ръчичка

• 14 758
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, мартенски майчета!  bouquet
Sade, миличка, едно виртуално гуш  Hug от мен!Много, много се радвам за лентичката ти!Пиши често, за да следя какво правите с бебо в коремчето! baby_neutral
Лека бременност и на другите бъдещи мами!  bouquet  bouquet  bouquet

# 211
Еееее, пак ме ошашкахте.Това ттрябвало да се яде, онова не трябвало.А на мен пък заради ниския хемоглобин дроб ми казаха да ям.А за сефте това лято си хапнах синьо сиренце и още куп други от изброените продукти - пастет, крема сирене..... и сега пак ще мисля дали не съм направила нещо нередно.Че и крема ми като се прибера трябва да проверя дали е с ретинол Thinking.Добре де предполагам в малки количества няма да е вредно.Аз все пак не съм яла по кутия пастет на ден Laughing

Не се ошашквай толкова! От един път ядене на черен дроб, нищо няма да ти стане. Кремът с ретинол А пък въобще не го мисли, защото той се нанася върху кожата, и не преминава в кръвообращението. Аз също съм си хапвала пастет и пилешки дробчета, въпреки че знам опасностите. Но мисля, че един два пъти в месеца въобще не е проблем.

Ако ти е много нисък хемоглобина, се пие желязо, но не се яде черен дроб в огромни количества.

# 212
А тези парички за какво са ти , за сок ???

# 213
FEMA-bg, аз желязо вече пих и което е най-интересно, че след това хемоглобина ми е още по-нисък.
gertrudka, не съм забелязала как си ме прекръстила Laughing,но не се тревожи и да бях видяла щях да разбера,че е от бързане.
mimi4, разгледах табличката, но то моето отговаря на 22 седмица.А иначе като го мери главичка, бедро си отговаряло на седмиците.То едро, едро ама чак пък....Но пък и той каза,че няма нищо което да ме тревожи.Знам,че ехографите лъжат, но се притесних да ви кажа честно.В петък съм на преглед при моята си гинеколожка и ще я помоля и тя да си каже мнението.Ох, дано всичко е наред Praynig

# 214
Eva74, да обичам си сокче, пък и като си видя фиша в края на месеца как са ми го обрусири, направо побеснявам като ме карат да плащам за нещо дето е безплатно /платено от нас/, играят по тънката струна на човек ,знаят че няма да се опъваме, всичко за детето , това си е гнусно изнудване от тяхна страна - ако мине мине..та така Laughing

# 215
Здравейте,момичета,
Не забравяйте,че след амниоцентезата се бие ампула Анти Де Гама Глобулин на Резус отрицателните.Аз съм също отрицателна и май затова не искам да стигам до амнио-то.Преди 4 години от Ракова болница я взех за 10лв(българската - още я произвеждаха),а преди 2 години купих ампулата на Бейер за 150лв.Но този път как ще е хч не ми е ясно.Чух,че май пак я произвеждат в Ракова болница,но не знам дали е вярно.А след раждане ще ми трябва също! Close
Аз в петък видях части от бебока,доктора каза че е с дупето нагоре.Направо ми се е надупило от сега... Joy
Сърчицето видях как пулсира - това беше най-красивото нещо,което съм виждала в живота си! Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Обиколката на главичката е 3,5см.Много хубави неща! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поздрави на всички ви! Heart Eyes

# 216
Аз пропуснах да кажа, че ние засега сме с малка глава и дългокраки  Laughing В петък като бях на доктор, той каза, е главиката отговаря на 13 г.с., а крачето - на 15 г.с. Ама аз не се притеснявам, защото бебока си расте, пък и съм чувала, че понякогаима разлика в размерите на отделните части на тялото, т.е. както при мен главата отговаря на една възраст на бебето, крачето на друга и т.н.

# 217
Дейна надявам се че не съм те обидила , просто ми стана смешно при споменаването на парите. Малко ли ни друсат за какво ли не та и пари за нещо дето ти се полага да им дадеш.
Мария1998 да пуснали са я пак българската ваксина само , че моита доки каза че от някаква фирма се купува и струва 25лв. Защо си си купувала ваксината за болницата на мен след раждането ми я поставиха безплатно в болницата. 

# 218
  • София
Дейна надявам се че не съм те обидила , просто ми стана смешно при споменаването на парите. Малко ли ни друсат за какво ли не та и пари за нещо дето ти се полага да им дадеш.
Мария1998 да пуснали са я пак българската ваксина само , че моита доки каза че от някаква фирма се купува и струва 25лв. Защо си си купувала ваксината за болницата на мен след раждането ми я поставиха безплатно в болницата. 

Да има бг-ваксина. Цената не помня, но има тема във форума, май в "Майки бъдещи и настоящи" newsm78

# 219
Къде се изгубихте момичетаааа Hug.Защо така днес още никой не е писал?Няма ли с какво да се похвалите?Аз с нетърпение чакам петък,когато ми е втората официална консултация.
Лек ден от мен   bouquet пълен с приятни мигове.

# 220
  • Пловдив Белащица
Аз днес съм на консултация. Да видим какво прави бебо, колко съм наддала - все такива интересни работи. Много ми се иска вече да се види пола на бебо, до сега все се гъзеше пред "камерата", та да видим дали ще се види или е още рано. Утре ще разкажа впечатления от срещата ни с док.

# 221
Аз днес ходих на консултация да измерят бебето и утре отивам да давам кръв за БХС. По автобусите ми стана адски зле, а точно днес корема ми никакъв го няма, ама никакъв и никой не ме и забелязваше. Направо щях да припадна Sad

# 222
Как ви завиждам аз съм на консултация чак в края на месеца.
Искам да ви питам колко често усещате бебоците???  Моят тези дни нещо хич го няма а не си спомням предишния път как е било. В такива моменти си умирам от притеснение.

# 223
Как ви завиждам аз съм на консултация чак в края на месеца.
Искам да ви питам колко често усещате бебоците???  Моят тези дни нещо хич го няма а не си спомням предишния път как е било. В такива моменти си умирам от притеснение.
  SadЕви и аз съм чак за края на месеца на консултация,бях преди няма и седмица,а вече любопитството ме гризе отново,как е бебчо расте ли?нямам търпение да узная и пола,може да купя пък нещичко,малко съм суеверна ама много ми се ходи на пазар за бебешки нещица Simple Smile,вие ще купувате ли предварително и има ли някой осмелил се вече Grinning

# 224
Аааа,ето че се появихте.
eva74,аз какво да кажа като още не мога със сигурност да твърдя,че въобще съм го усетила.Предполагам,че още са мънички и не всяко движение можем да го долавяме.
zayo, а моят корем си личи и пак никой не ми е отстъпвал място.Предполагам,че все още минавам за по-кореместа, а не за бременна Joy.

Общи условия

Активация на акаунт