На пазар във Варна - тема 61

• 39 642
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Здравейте, някой знае ли дали има физически магазини за консумативи (ножове, решетки) за ръчни месомелачки във Варна?
Наскоро май стана дума, че на Колхозния в бараките с инструменти имало човек, който предлага. За магазин точно се съмнявам.... освен по Вулканите да проверите

# 526
  • ВАРНА
Да,от бараките до бариерата на паркинга срещу Била съм вземала аксесоари за руска,ръчна машина за месо.

# 527
  • through the wormhole
BЕЩИЦА, иланг-иланг, благодаря много! Във Вулканите няма, така че се насочвам към пазара.

# 528
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За завивки - Юск.Имаме от тях двойна и съм много доволна, разделям ги при нужда.

# 529
Завивките на Юск наистина са адски топли. Миналата година имаше голямо намаление. Взех една Голд, от 200 намалена на около сто. Толкова много топли, че така и не я ползвахме втори път. Върнах се и взех малко по- ниския клас, то пък взехме, че си сложихме парно и пак ми идва топла. Ужасно много топлят, трябва да се има предвид. Също, и размерът им е леко нестандартен. Май не пасваха на повечето размери пликове, но не съм много сигурна. Просто обърнете внимание Simple Smile

# 530
  • Под Слънцето
Здравейте, някой знае ли дали има физически магазини за консумативи (ножове, решетки) за ръчни месомелачки във Варна?

Аз  съм човечето, дето скоро издирваше ножче. Та пазара - зад Билата . Улицата е "Беласица". Там има един магазин за разни селскостопански инвентар и други такива. До него има книжарница- за ориентир.  Първо търсих за нашата машинка, после  на други хора от село там поръчах и оставих самата машинка за размера. Доволна съм и от бързината, и от цената. След като обиколих и аз Вулкани-те и се допитах до темата. Сега споделям, да не се луташ като мен.

# 531
  • through the wormhole

Аз  съм човечето, дето скоро издирваше ножче. Та пазара - зад Билата . Улицата е "Беласица". Там има един магазин за разни селскостопански инвентар и други такива. До него има книжарница- за ориентир.  Първо търсих за нашата машинка, после  на други хора от село там поръчах и оставих самата машинка за размера. Доволна съм и от бързината, и от цената. След като обиколих и аз Вулкани-те и се допитах до темата. Сега споделям, да не се луташ като мен.
Много ти благодаря за подробната информация! Улесняваш ме много. И аз така, първо Вулкан (щото все съм си мислела, че, ако нещо го няма никъде, само там може да се намери) и после питах тук. Много полезна тема. Вече първо ще питам. Simple Smile

# 532
  • Варна
Някой знае ли работното време на д-р Ганева в МЦ За детето и колко напред и върви графика?

# 533
Някой знае ли работното време на д-р Ганева в МЦ За детето и колко напред и върви графика?
Аз запазих час за след повече от  20 дни напред,ние ходихме декември.За раб.време не мога да кажа.Много сме доволни от нея.

# 534
  • Варна
Добро утро, някой знае ли къде  има хубави вази, трябва ми нещо качествено за подарък?

# 535
  • Варна
Здравейте, търся масажистка около Колхозен пазар, някой има ли предложения?

# 536
Моля препоръки за кожен лекар, според мен имам херпес под окото, но тъй като е много близо и започна да се подува и става синьо, искам да ме погледне специалист.

# 537
  • Варна
Въжарова в курортна и Славова в терапията съм ползвала аз за различни проблеми по кожата. И от двете съм доволна.

# 538
Kuba, на Беласица в Холистичния център масажистката си разбира от работата, казва се Деси, това е тел. 087 6619389 на който записват часовете.

# 539
  • Варна
Здравейте, търся красиви метални кутии, колкото А4, голяма бройка (15 примерно). В Джъмбо и на китайската борса няма. Дайте идея къде да търся. Ето като тази:

Общи условия

Активация на акаунт