Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 873
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 375
Мъж ерген над 40 год. например няма да се оглежда за връстнички, а за по- млади фертилни жени за създаване на семейство.
Aхъ, и затова отбелязват в профила си, че не искат деца. Да не говорим, че в Канада това да си правиш вазектомия след една определена възраст го имат за нещо съвсем нормално.
Не ме мислете мен! Аз с този се забавлявам. Забавен е, не отричам, а и аз имам нужда от секс. С моят бивш шмольо покрай семейните дрязги и разправии бяхме изоставили сексуалния си живот в последно време.

# 376
  • Пловдив
Ravenna - само едно не ми е ясно - ти този от къде го намери?

# 377

Не искай това от хората. Предвид вероятността да седиш на сухо 3 месеца заради някой, който щом стъпи в Гърция може да те забрави като кредитна карта на първа среща.

# 378
  Анди, не съм съгласна. "На любовта са всички възрасти покорни". Понякога това е второто кръгче - отгледали са децата си, открили са, че нищо друго не ги свързва и са се разделили. Срещат нови хора, влюбват се и са щастливи с тях. Хора на по 50-60 години може да са в чудесна форма, ако нямат здравословни проблеми, не ги отписвай от света на любовта Simple Smile

# 379
Какво куче? За да имаш вечното дете, което никога не пораства и винаги трябва да мислиш, че не можеш да го оставиш самичко за повече от ден, защото трябва някой да му даде храна и вода и да го изведе на разходка? Децата порастват, стават самостоятелни, а домашните любимци никога не стават самостоятелни.

Ами, има разлика, нали я обясних? То е като при мъжете с бойните другари от казармата.
Исках да кажа, че някои хора обичат да се грижат за обичаните хора, животни, без да им тежи. Просто така я усещат любовта, в грижата за другия. Ето например, баща ми е на 70 год и от 1 година има нова приятелка, тя е на 65 год. Живее при нея, в нейният дом, тя го обгрижва, гледа го, като писано яйце. Тя настояваше да бъде с него, тя го свали, тя настояваше и го канеше пи срещи и т.н..

# 380
А някои хора са заклети егоисти, невиждащи повече отвъд носа им.

# 381
  • София
Тъй де, има едно условие, което играе все по-важна роля - ако са здрави или поне проблемите им са такива, които са минимални. Всички са красиви, умни, богати и здрави.
Аз нещо вече не се връзвам на такива истории. И на това как някой живее, за да обгрижва човек, с който се е запознал на стари години. Разбирам, че обгрижвания го устройва, ама обгрижващата жена? Кой ще я обгрижи нея? Този, който обикновено е обгрижен, рядко е готов да обгрижва. Затова казвам, че както и да го обличаме в красиви думи, всеки си гледа интереса, особено мъжете, собено на стари години.

Хепи док, кои някои са заклети егоисти? Принципно ли говориш или за някой конкретен човек?

# 382
Говорих точно за твоите разсъждения, това е висша форма на егоизъм, но няма да навлизам точно днес в подробности.

# 383
Цитат на: Andariel
Повечето мъже влизат във връзка с наборки не от голямата любов, а от чисто практични подбуди. те обичат някой да се грижи за тях.
Дори и така да е, тези мъже няма как да са сигурни, че жената наистина ще ги гледа на стари години. Значи или трябва да вярват на едните голи обещания на жената и да живет с нея в постоянен страх, което ще рече в подчинено положение. Или пък нещо като бонус да ѝ предложат - имот някакъв, спестени парици и прочие. И пак няма гаранция. Да, има го и това. Но това са или големи наивници, или хитреци на дребно, които гледат само как да минат по-тънко.

Нормалните мъже подобен вариант няма как да ги устройва. Ако на някой му трябва болногледачка, ще си я наеме. Или пък както аз съм решил - отрано да си избера дом за стари хора и в даден момент да се настяня в него, за да не товаря никого със задължението да ми бъде болногледач.

# 384
  • София
Говорих точно за твоите разсъждения, това е висша форма на егоизъм, но няма да навлизам точно днес в подробности.

Точно мен малко трудно можеш да ме сложиш в категорията егоист. На никого нищо не дължа, ако не ми е кръвен роднина или много, много близък приятел или човек, който е направил нещо много важно за мен. А тези хора се броят на пръстите на ръцете. На чужд мъж, с когото не съм отгледала деца нищо не дължа. Ако има деца, те да го обгрижват като му дойде времето.

Разбира се, че гледат да минат по-тънко! Дори се стремят да им е безплатно, че и очакват жената да се натиска да го прави. Повечето са такива, не са особено умни.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 21:03 от Andariel

# 385
Ravenna - само едно не ми е ясно - ти този от къде го намери?
Мани и аз не знам! Все ми се иска да кажа, че не съм същата като дъщеря ми, дето от камарата с боклука взе най-горния, ама май ние жените заради единия секс правим и щури неща.

Не искай това от хората. Предвид вероятността да седиш на сухо 3 месеца заради някой, който щом стъпи в Гърция може да те забрави като кредитна карта на първа среща.
Не го искам. Оглеждам се и за други опции, макар че той го раздава фен на лоялността. Каза, че щял да подуши, ако имало друг мъж около мен. Ще подуши - трънки!

# 386
Тъй де, има едно условие, което играе все по-важна роля - ако са здрави или поне проблемите им са такива, които са минимални. Всички са красиви, умни, богати и здрави.
Аз нещо вече не се връзвам на такива истории. И на това как някой живее, за да обгрижва човек, с който се е запознал на стари години. Разбирам, че обгрижвания го устройва, ама обгрижващата жена? Кой ще я обгрижи нея? Този, който обикновено е обгрижен, рядко е готов да обгрижва. Затова казвам, че както и да го обличаме в красиви думи, всеки си гледа интереса, особено мъжете, собено на стари години.

Хепи док, кои някои са заклети егоисти? Принципно ли говориш или за някой конкретен човек?
Е, ти пък сега. Баща ми също се грижи за нея. Пазарува, шофира, градинарства. Нейните деца са в чужбина. Живеят си хората живота. Не са сами. Всяка неделя са на планина. Уважават се, и така. Винаги е гадно да си сам, но предполагам, че най-гадно е когато си вече възрастен.

# 387
  • София
Вашия случай не мога да го коментирам, може да са от изключенията с любовта.

# 388
  • Варна
В трета възраст, любовта е обвързана с имоти и размера на пенсията. Чели ли сте " романтичните" им обяви за запознаства? Ще цитирам наш познат, като обобщение:
"- Тя си мисли, че баща ми има собствен апартамент, аз съм спокоен, че има болногледачка."
Не изключвам сантимент и тръпка от младостта. Но интересите са приоритет в тази възраст. Някои си търсят и секс, с платени сметки за ток.

# 389
  • София
Равена, записвай се на следващия кастинг за 90 дни до сватбата. Със сигурност не само ще имаш много кандидати, а и звезда ще станеш! Тъкмо и ние да се пукнем от гордост, че те познаваме.

Общи условия

Активация на акаунт