Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 18

• 57 187
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, точно поради тази причина, че
 липсват навсякъде, вш съватвам да се заредите с повече кутии, дори и да ви останат след това винаги ще се намери на кого да гш подарите или продадете..

Според мин това е тяхна политика, защото и аз доста често срещам такива проблеми като търся, особено в аптеки като Марешки, личи си че ги крият и не ги дават на всеки пореден…за съжаление

# 646
Ами питайте го тоя господин защо като му звъннете има, а в аптеката казват че за тях няма. Такива вип доставки са пълна дивотия, то може ли цяла България бременни да звъни да се моли за индивидуална доставка.

# 647
щом може Луна да се кандидатира за президент и тва може . Идиотия е ама какво да правим , чувствам се като някой наркоман търсещ дрога

# 648
Да ви кажа радвам се, че изобщо има кой и телефон да ни вдигне и откликне.

В тези предизборни времена, вече от март до не знам си кога, важен е кокала.
Ние не сме им приоритет

Няма и как да се запасим точно сега, когато ни броят по имена и опаковки месец за месец. Не искам и запаси, месец спокойствие е достатъчно до следващия....

# 649
Гледам, че все за клексан говорите. А, има ли някой да е писал на Аспен за Фраксипарин? Аз днес писах. Чакам да ми отговорят, но вече започвам да си "прехвърлям" контактите и да се чудя кой може да ми съдейства.

# 650
То е срамота да звъним и да се молим. При положение, че си имаме рецепта, изследвания и всичко. От 2 години е този проблем. Как държавата не се намеси и не го разреши. Просто е абсурдно.

# 651
Аз бия турския вариант- Oksapar.
Искам да питам някой друг боли ли го след инжектиране на лекарството, докато се разнесе?

# 652
Пробвах го Оксапар, но ми е същото като Фраксипарин и го спрях - алергична съм и към двете, сърбежи, синини и буци имах.  От Турция предпочитам Енокс.

# 653
Аз от няколко дни съм на Оксапар и имам огромна синина и буца + няколко по-малки синини ... Преди съм използвала Клексан и не съм имала толкова големи проблеми. Явно Оксапарът не е за мен.

# 654
  • София
Някакво объркване имате. Клексан и Оксапар са едно и също, активното вещество е Enoxiparin Sodium.
На фраксипарин активното вещество е Nadroparin Calcium.
Пише го на кутиите.

# 655
Аз минах на Клексан и сърбежите отшумяха, обаче ми стават бучки Frowning1 С Фраксипарина ако се появеше бучка, мажа с Лиотон и за ден-два я няма, а на тези отнема повече време. Ама така ще е засега пък да видим.

# 656
майка ми донесе вълшебни мазила за синки от русия еййййй така се махат просто за 0 време няма синина Simple Smile

# 657
Аз минах на Клексан и сърбежите отшумяха, обаче ми стават бучки Frowning1 С Фраксипарина ако се появеше бучка, мажа с Лиотон и за ден-два я няма, а на тези отнема повече време. Ама така ще е засега пък да видим.
И моите сърбежи и уртикарии от Фраксипарина отшумяха след 1 седмица на Клексан. Първите 2 дни се бях отчаяла, че едвам си пробивах кожата, но след това всичко си дойде на мястото. И буците почнаха да намалят.

# 658
Здравейте момичета, имам останали 6 инжекции клексан 0,4 и една кутия + 6 таблетки Натаспин Х. Ако някоя има интерес да ми пише.

# 659
Минавам и аз да споделя, че и при мен уртикарията отшумя, но може би след повече от 10 дни на Клексан. Каква беше тази реакция, не знам! С първата бременност бях изцяло на Фраксипарин и имах само леки сърбежи по корема. Сега, идеше ми да си сваля кожата. Добре, че се размина, че и аз се бях отчаяла как ще я карам така.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 08:55 от Ponytail

Общи условия

Активация на акаунт