От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 20

• 43 297
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Изказването ти е написано много неясно и поради тази причина, е трудно да бъде коментирано.
E, защо да не е ясно?

Неясен остава моментът, защо слагаш знак за равенство между твоя личен опит (който дори не е изтълкуван правилно) и официално установените правила за начисляване на митнически такси. Simple Smile Съвсем добронамерено го пиша, но по-разбираемо не мисля, че мога да го обясня, така че съм "дотук".

# 301
Изказването ти е написано много неясно и поради тази причина, е трудно да бъде коментирано.
E, защо да не е ясно?

Неясен остава моментът, защо слагаш знак за равенство между твоя личен опит (който дори не е изтълкуван правилно) и официално установените правила за начисляване на митнически такси. Simple Smile Съвсем добронамерено го пиша, но по-разбираемо не мисля, че мога да го обясня, така че съм "дотук".

E, то тука не беше ли за споделяне на опит? Объркан съм нещо от коментара Ви. Sad

# 302
И аз получих мейл от габиели за една забавена доставка на пакет подправки за 2.5 паунда. Въобще не мисля да се занимавам с декларации и глупости....

# 303
  • София
И като не Ви се занимава, кой ще плаща? Ако превозвача тръгне да превозва пратките и плати на границата или където и да е..за тяхна сметка ли ще оставите нещата? Предупредете ги поне...ако всички направят така....Confused

# 304
И като не Ви се занимава, кой ще плаща? Ако превозвача тръгне да превозва пратките и плати на границата или където и да е..за тяхна сметка ли ще оставите нещата? Предупредете ги поне...ако всички направят така....Confused

Надали ще ги натовари без да съм му пратила документите, които искат.

# 305
В Англия пратките се предават, а митническото известие може да дойде по-късно, да си получите пратката и да имате известие за плащане месец-два по-късно.
Не отнема много време да  се попълнят документите.

# 306
Здр, знаете ли дали има подобни фирми като габко в Ирландия?

# 307
  • софия
Коя Ирландия?

# 308
С ферибот доста ще се оскъпи услугата според мен и не вярвам да се появи някой в Ирландиите.

# 309

Република Ирландия.

# 310
Днес в 11ч. заедно с още 10-12 човека се наредихме пред ГГБГ, за да чакаме да отворят, тъй като не беше обявено, че днес няма да работят. Чаках до 11:30, тъй като съм бременна и не ми се висеше повече там, доста хора се отказаха и преди мен дори, вероятно бяха дошли още по-рано. Телефонът им беше изключен. По принцип винаги подхождам с разбиране и търпение към тях, ползвам ги от доста време и знам колко натоварени са, но едно съобщение в сайта или страницата във фейсбук с работното време след НГ би им отнело не повече от 10мин. Крайно некоректно спрямо клиентите им.

# 311
Днес в 11ч. заедно с още 10-12 човека се наредихме пред ГГБГ, за да чакаме да отворят, тъй като не беше обявено, че днес няма да работят. Чаках до 11:30, тъй като съм бременна и не ми се висеше повече там, доста хора се отказаха и преди мен дори, вероятно бяха дошли още по-рано. Телефонът им беше изключен. По принцип винаги подхождам с разбиране и търпение към тях, ползвам ги от доста време и знам колко натоварени са, но едно съобщение в сайта или страницата във фейсбук с работното време след НГ би им отнело не повече от 10мин. Крайно некоректно спрямо клиентите им.

Не помня къде, но някъде четох съобщение, че не работят до 4ти

# 312
  • Sofia
Вчера поръчах от Асос до България с код за 20%, т.е. все едно са ми извадили ддс и ще го платя тук. Да видим къде и как ще ме въртят нашенските служби.

# 313
Защо да ти начисляват нещо. Сайтът е asos.com и има международна доставка, горе е показано бг знаменце. Ти не поръчваш от английския сайт, а от международния, който изпраща от Германия. Нищо никъде няма да ти удържат. Така са и други сайтове като lookfantastic (международния също изпраща от Германия)...

# 314
  • софия

Не помня къде, но някъде четох съобщение, че не работят до 4ти
В сайта никъде не намерих съобщение, не съм гледала в профила, но не е много ок да трябва да търсиш инфо на 100 места. Можело е да напишат, но явно с лудницата около Коледа не са смогнали.
Виждам, че са обявили курс за 4.01. без повече информация.
Дано се организират и дават актуална информация. Не е добре да трябва да ровиш, търсиш, питаш изрично въпроси, които всички имат, във връзка с новите обстоятелства и каква ще е процедурата при тях.

Общи условия

Активация на акаунт