Чувство за вина след изневяра...

• 22 773
  • 951
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Е, как, Бутер, цял ден вчера какви битки водихме, как да устоя на изкушението да кажа, че съм права! Wink А още по-сладко е, когато опонентите отричат.

Не е формалност, дори мога да го обясня най-сериозно. Когато хората имат важни събития като 30-годишен юбилей, припомнят си травмиращи събития, има и емоционални празници като сегашните, или пък са далеч от роднини и т.н., а особено когато имат юбилей, не избързват с 2 дни просто да кажат, че са на 30 години, все едно не е нищо. Обикновено се използват емоционално оцветени изрази, вплитат се в общия разказ.
Най-вероятно човек ще се изрази така - след два дни ставам на 30, сега са празници, аз съм в чужбина, а ме мъчат неща от миналото..., исках да е по-добре...

# 466
Дани, Честит рожден ден! Желая ти здраве и хармония. Забрави за вината. Обаче, извади си поука и тръгни на терапия. Нужна ти е професионална помощ. И когато кажеш НЕ е НЕ, не склоняваш после, щото мъжете приемат колебанието ти, като позволение да продължат. Желая ти цялото щастие на света.

# 467
  • София
Еми не, не си права Laughing
Ма толкоз си можеш, големи напъни да те почука някой по рамото Mr. Green

Опоненти само ти имаш у главата.

# 468
Не е формалност, дори мога да го обясня най-сериозно. Когато хората имат важни събития като 30-годишен юбилей, припомнят си травмиращи събития, има и емоционални празници като сегашните, или пък са далеч от роднини и т.н., а особено когато имат юбилей, не избързват с 2 дни просто да кажат, че са на 30 години, все едно не е нищо. Обикновено се използват емоционално оцветени изрази, вплитат се в общия разказ.
Най-вероятно човек ще се изрази така - след два дни ставам на 30, сега са празници, аз съм в чужбина, а ме мъчат неща от миналото..., исках да е по-добре..

За мен наистина този юбилей е едно голямо НИЩО, защото си го представях по съвсем друг начин... Но както й да е.

# 469
Аз съм с гъвкав ум, актриса не съм (е, зависи, ако съм на кеф). На паднал човек ще подам ръка, но на манипулатор нивгиш. Има разлика.

# 470
  • София
Тя темата попринцип отначалото си бие малко на пързалка (с извинения към авторката, ако бъркам), но това не пречи, такива ситуации да съществуват и реално, и казусите, които се повдигнаха, пак да са актуални.

# 471
[quote author=Ms.Gorgeous link=topic=1282681.msg42020454#

Дани, не коментирате ли с годеника общо бъдеще? Колко още така ще го карате...
Той не те ли подкрепя финансово?
Защо не му разкажеш, би трябвало да ти е повече от познат.
[/quote]

Коментирахме, но засега поне за мен е по-трудно. Той знае всичко, нищо не съм скрила. Мисли, че до една година ще се прибере. Естествено, че ме е подкрепял финансово. Но каквото стане от тук нататък. В крайна сметка си имам покрив над главата, не плащам квартири и като си намеря работа ще се оправям сама.

# 472
  • София
Дани, честит да ти е рожденият ден Simple Smile Каквото станало, станало, гледаш напред и толкова. Ако смяташ, че травмите от детството ти влияят и те поставят в рискови ситуации, потърси помощ.

# 473
Е, пък не може да ме еднакви и умни.
Не ми се е случвало да попадам в ситуации,  по други пътища бях.
Ама стига вече с този казус на упреци.Тъй станало, свършило се.

# 474
Мен ми е по-интересно що не празнуваш с приятеля ти, ами висиш в бг-мамата да се обясняваш с потребителките тук, че даже и снимки на лична карта раздаваш? Налей си вино, седни с приятеля ти и след някоя друга чашка може и да ти се прояснят нещата. Заеби случката в гората, за един кавал няма да се свърши света, а и нормално като не си ореш нивата редовно да я дадат под аренда. Това не е лошо приятеля ти да го знае докато е по гурбети...

# 475
Мен ми е по-интересно що не празнуваш с приятеля ти, ами висиш в бг-мамата да се обясняваш с потребителките тук, че даже и снимки на лична карта раздаваш? Налей си вино, седни с приятеля ти и след някоя друга чашка може и да ти се прояснят нещата. Заеби случката в гората, за един кавал няма да се свърши света, а и нормално като не си ореш нивата редовно да я дадат под аренда. Това не е лошо приятеля ти да го знае докато е по гурбети...

Отдавна е така при мен, след полунощ на Коледа празнувам и рождения си ден. Така, че приятелят ми спи, но мен сън не ме лови и затова съм тук.

# 476
Аз мисля, че тая връзка с приятеля вече е максимално отслабена поради дългата раздяла, сега и поради случката с колегата. Защо още я крепите, не знам, но ваканцията ще свърши, ще се върнеш у дома, пак ще се виждате с колегата... тъй като явно има привличане, пак може да стане нещо. Ако не си сгодена, може да сте заедно. Просто те подсещам. Ако бъркам и го ненавиждаш (това не го усещам в повествованието), извини ме.

# 477
  • Пловдив
Виж какво - изневерила си, изневерила или там каквото. Какво се фикисираш над ситуацията? Тя няма да се промени. Ти циклиш. Давай напред.

# 478
  • София
Цикли, щото се е метнала на някакви равносметки и не и харесва първия прочит.
Всеки си има някакви такива спадове и самосъжаления, на нея ѝ е дошло отгоре.
30 не е края на Света, начало е, това трябва да прозреш. Ако не ти харесва нещо да го промениш и да спреш да се носиш по течението.
Темата беше просто катализатор на тези емоции, вик за помощ - и аз не знам.

Какво ти тежи, Дани?

# 479
Цикли, щото се е метнала на някакви равносметки и не и харесва първия прочит.
Всеки си има някакви такива спадове и самосъжаления, на нея ѝ е дошло отгоре.
30 не е края на Света, начало е, това трябва да прозреш. Ако не ти харесва нещо да го промениш и да спреш да се носиш по течението.
Темата беше просто катализатор на тези емоции, вик за помощ - и аз не знам.

Какво ти тежи, Дани?

Може би, носиш толкова години един годежен пръстен, имаш идеал за семейството, което искаш да създадеш  точно с  този човек, с който сте преминали дори през ада и накрая отиваш в една гора и за десет минути затриваш осем години.

Общи условия

Активация на акаунт