Чувство за вина след изневяра...

• 22 552
  • 951
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Не я е чакал, издърпал й е цигарата и я е награбил да я целува.

Да не говорим, че едното действие пряко го застрашава, другото не.

# 841
  • София
Пушенето е било преди това.

# 842
Ааа, тука вече имаме художествена измислица. Никъде не пише да ѝ е дърпал цигарата.

# 843
  • София
Пак да кажа, че не е била накарана, заставена или заплашена, нито е викано. Думи на авторката. Сглупих каза, не насилена.

На мой въпрос - чувстваш ли се насилена.

# 844
  • София
Ами ето как става...Тръгваш да си ходиш, палиш си цигара да се успокоиш и се чудиш сега накъде? После идва някой зад теб, взима ти цигарата, хвърля я и те сграбчва да те целува. Когато искаш пак да си тръгнеш ти казват " качвай се в колата, ама на задната седалка". 

Ааа, тука вече имаме художествена измислица. Никъде не пише да ѝ е дърпал цигарата.

Та кво викаш било?

# 845
  • София
Ами ето как става...Тръгваш да си ходиш, палиш си цигара да се успокоиш и се чудиш сега накъде? После идва някой зад теб, взима ти цигарата, хвърля я и те сграбчва да те целува. Когато искаш пак да си тръгнеш ти казват " качвай се в колата, ама на задната седалка".  Притеснена съм защото не ми се случва за първи път. И когато бях на 9, мъж на 60 години, баща на три дъщери ми каза " заставай до стената" и аз пак най- спокойно си застанах. До 20- годишна възраст се обвинявах за това, казах си че няма начин да ми се случи за втори път.

Да му се не види, това стана най-цитираната история във форума! Все едно имаме кейс за изпит!

# 846
  • София
Аз започвам да се чувствам като в 12 разгневени мъже Joy Само не знам, казусът съдебен ли е повече или психологически. Явно и двете линии ги бутаме.

# 847
Има си много добра българска приказка за тия (доста често срещащи се) ситуации.

Га еди кюфтьеъта ни рива, са шъ ми ривьеш..

# 848
И тя от "страх" излязла да пуши цигара, а не да бяга от чудовището щото я било страх от горската пътека (нищо, че работи в озеленяването) и предпочела да е похитена. Innocent И то на задната седалка, но пък вярваме, че е била в регресия. Оммм

# 849
  • София
И аз казах една - ще кажа и още една
Със стиснати кълки, бебе се не ражда.

Само да ви кажа, ама аз пуша след, не преди това.

# 850
  • София
Има си много добра българска приказка за тия (доста често срещащи се) ситуации.

Га еди кюфтьеъта ни рива, са шъ ми ривьеш..

А, за кюфтетата не е казала, дали ги е яла, само за наденичката Joy

# 851
  • София
Ааахахахсххахаха

# 852
  • София
И тя от "страх" излязла да пуши цигара, а не да бяга от чудовището щото я било страх от горската пътека (нищо, че работи в озеленяването) и предпочела да е похитена. Innocent И то на задната седалка, но пък вярваме, че е била в регресия. Оммм

Ами връзва се, за разлика от другите предположения, чиито оборвания се подминават стратегически и минаваме на друга тема или опит за подигравка, ега замажем положението Wink

# 853
  • София
Да, точно като в 12 разгневени мъже! Само че женската версия - цялото жури от жени и всички със своите мотиви. Превръщат жертвата в обвиняем.

# 854
Сега се сещам като тийн преди десетилетия как страдах на филм с изнасилване седмици наред.
И ако си без житейски опит, като авторката, има приятел от години, не е писала че всичките 7-8  е зад граница, били са заедно и не е имало нужда да се оглежда наоколо. и да попада в ситуации.
Тук не е съд и не сме съдебни заседатели, темаат е интересна по принцип  и важна.Заради това има толкова мнения.
Глупави постъпки ,не една ,но  не е сама виновна.Ако въобще търсим вина.

Общи условия

Активация на акаунт