Чувство за вина след изневяра...

• 22 553
  • 951
  •   1
Отговори
# 435
Те и жените си проличават в тези ситуации.

# 436
  • София

absurT - е така си проличава кой е мъж с достойнство да не седи където не го искат, и кой е нерез.
За съжаление, така си проличава и жената с достойнство, и курвата, а като се случат двата кофти типажа на едно място, е ясно кой ще го отнесе.

# 437
Ето малко да се образовате по темата, защото май само едно две мнения досега бяха адекватни. Толкова женомразтво в женски форум, просто не е за вярване
https://filmsdeconstructed.wordpress.com/2018/09/21/yes-that-sta … was-marital-rape/

# 438
  • София
Благодаря, отхвърля се.
Друго предложение, състоятелно?

# 439
Ама Лъвица то има инерционна сила с въртящ момент. Той не може да спре веднага. Поне още 2-3 тека ще отнесеш, през които може и да свърши човека, ама не се сърди, брой че е спрял веднага, щом си казала.
Като не може да спре веднага значи няма контрол като цяло и не го бива в леглото.
Туй физика ма Душа, не е до не можене. Той самолета като излита не може да кацне веднага. Ти като натиснеш спирачката на колата, нали не можеш да спреш веднага, имаш спирачен път. Всяко движение е подвласно на инерционната сила.
Ама никй не е казал да смъкне самолета веднага, да си го развява навън колкото ще.
Сравнението е изключително погрешно и изобщо няма нищо общо с примера.

# 440
В “Добричка и наивна” ВИНАГИ има нещо съмнително, когато човек се описва така сам. Много извратено извинение...

(По мой опит, това са хора, чийто номер не е успял и понеже не е станало на тяхното, оправдават се, че са били изиграни)

# 441
За да го отблъсне няколко пъти, явно е имало прегръдки и ласки. После както казах по-напред ножът е опрял в кокала и тя е скокнала "събудена" какви ги върши. Тръгва да излиза и пищи в гората. Този вместо да я остави сама в гората да се оправя, решава да я върне обратно (но тя това го спестява според мен) и ѝ казва да се качва в колата, даже може и да ѝ е теглил една. После как се стига до оралната любов не се разбира. Бе яка излагация и за двамата.

Ами ето как става...Тръгваш да си ходиш, палиш си цигара да се успокоиш и се чудиш сега накъде? После идва някой зад теб, взима ти цигарата, хвърля я и те сграбчва да те целува. Когато искаш пак да си тръгнеш ти казват " качвай се в колата, ама на задната седалка".  Притеснена съм защото не ми се случва за първи път. И когато бях на 9, мъж на 60 години, баща на три дъщери ми каза " заставай до стената" и аз пак най- спокойно си застанах. До 20- годишна възраст се обвинявах за това, казах си че няма начин да ми се случи за втори път. Затова никога не съм ходила с деколтета, къси рокли и поли. Имала съм две връзки с мъже през живота, не съм ходила много по дискотеки и купони, за да не ми се случи такова нещо. Но ето, че след повече от шест месечно отсъствие на годеника ми, ме удари хормона и както с колегата говорехме по работа по телефона, стигнахме и до виртуален секс. Мисля, че съм била пределно ясна, че това трябва да си остане само във виртуалното пространство без физически допир. След случката в гората отидох в офиса, казах на шефа, че спешно трябва да замина за Германия и да ме освободят, ако може по-скоро. Само още веднъж се чухме служебно по телефона ( нямаше как) той се разплака и каза "Съжалявам, ако мога да върна времето, ще го върна назад". Но нищо не отменя факта, че аз имам вече една обица на ухото и пак аз си влязох обратно в колата сама, без бой и заплахи.

# 442
  • София
За терапия някаква мислила ли си?

# 443
За да го отблъсне няколко пъти, явно е имало прегръдки и ласки. После както казах по-напред ножът е опрял в кокала и тя е скокнала "събудена" какви ги върши. Тръгва да излиза и пищи в гората. Този вместо да я остави сама в гората да се оправя, решава да я върне обратно (но тя това го спестява според мен) и ѝ казва да се качва в колата, даже може и да ѝ е теглил една. После как се стига до оралната любов не се разбира. Бе яка излагация и за двамата.

Ами ето как става...Тръгваш да си ходиш, палиш си цигара да се успокоиш и се чудиш сега накъде? После идва някой зад теб, взима ти цигарата, хвърля я и те сграбчва да те целува. Когато искаш пак да си тръгнеш ти казват " качвай се в колата, ама на задната седалка".  Притеснена съм защото не ми се случва за първи път. И когато бях на 9, мъж на 60 години, баща на три дъщери ми каза " заставай до стената" и аз пак най- спокойно си застанах. До 20- годишна възраст се обвинявах за това, казах си че няма начин да ми се случи за втори път. Затова никога не съм ходила с деколтета, къси рокли и поли. Имала съм две връзки с мъже през живота, не съм ходила много по дискотеки и купони, за да не ми се случи такова нещо. Но ето, че след повече от шест месечно отсъствие на годеника ми, ме удари хормона и както с колегата говорехме по работа по телефона, стигнахме и до виртуален секс. Мисля, че съм била пределно ясна, че това трябва да си остане само във виртуалното пространство без физически допир. След случката в гората отидох в офиса, казах на шефа, че спешно трябва да замина за Германия и да ме освободят, ако може по-скоро. Само още веднъж се чухме служебно по телефона ( нямаше как) той се разплака и каза "Съжалявам, ако мога да върна времето, ще го върна назад". Но нищо не отменя факта, че аз имам вече една обица на ухото и пак аз си влязох обратно в колата сама, без бой и заплахи.
Значи крайно време е вече да се научиш да отказваш. Пробвай терапия със специалист.

# 444
  • София
И го овладявай нагона, канализирай го в нещо съществено. Не му се поддавай, зрял човек си.
В крайна сметка, ако не можеш, има десетки безопасни начини.

# 445
Така очаквах да се е случило. По мое мнение има насилствен елемент. Бъди спокойна, преодолява се, но не знам дали партньорът ти ще успее. От него зависи.

# 446
За терапия някаква мислила ли си?
Предполагам, че когато се върна след празниците в България ще отида. Само се надявам в тези времена да си намеря по-бързо работа, за да мога да си я позволя.

# 447
Ти на 9 год. Изнасилена ? Що не каза на родители ? На някой възрастен ? Как се случи такова нещо с 60 годишен? Това е престъпление.  Ужас !!!

# 448
Ти на 9 год. Изнасилена ? Що не каза на родители ? На някой възрастен ? Как се случи такова нещо с 60 годишен? Това е престъпление.  Ужас !!!

Майка ми е вдовица от както съм на три години. Родила ме е късно на 35. Живеехме двете. Доведе въпросния господин, бил от друг град и май щял да остане в нас за няколко дена. И отиде на работа. Като се върна, естествено, че й казах, тя изпадна в шок и го изгони. Но определено й беше по- лесно да забрави за случката. Изпрати ме да живея при дядо и баба, бог да ги прости, те ме отгледаха. С майка ми и до ден днешен не сме в добри отношения, рядко се виждаме.

# 449
  • София
Ха, сега, аз като разправям, че трябва момичетата и жените да се научат да отказват, нямаше кой да слуша! Другарки.
Май накрая ще се съгласите с всичко, което написах, ама да отричате и вие, че нямало насилие! Като казвам нещо не си приказвам напразно!

Как така историята започна да се обогатява с разни допълнения?

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 18:26 от Andariel

Общи условия

Активация на акаунт