Чувство за вина след изневяра...

• 22 574
  • 951
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Скрит текст:

Кажи с кое бягам по тъча, задай си въпроса и ти обещавам конкретен отговор Wink
Заповядай.
"Иначе аз съм имала случаи, в които съм лежала полугола с мъж, ръката му между краката ми, и съм казвала "спри, дотук беше" и той е спирал. Сега, ако ме беше хванал и ме беше н***ал, и аз щях да съм си виновна, но това че съм му позволила да стигне донякъде, не значи, че има право да продължава без мое съгласие. Съответно той също става виновен".

Кратко, ясно и осъзнаваща вината си, ако ти се беше случило това, което си му обещала.

И некоректно, според мен и други списващи, които държим мъжете да се отнасят с нас така, както ние с тях.
Аз бих се почувствала отвратително, пренебрегната и ядосана, че ме е възбудил и зарязал.
Затова не съм си позволявала такива простотии.

А, ти, на реакцията ни на несъгласие, опита да се измъкнеш с това:

"Аз тебе конктретно искам да те питам нещо, ти като се съгласиш да правиш секс с един мъж, значи си ок да ти го бутне и отзад във всеки един момент, в който реши, нали? Или ако си тръгнала да му духаш, значи може да ти го набута до топките в гърлото?"

Моята вина не отменя неговата, както ясно съм написала. И да, кофти е, и пак повтарям, той е в правото си да ми тегли майната и да не ме погледне повече. Но ако в даден момент съм почувствала, че случващото се не е ок, че не съм готова, че не искам да стига по-далеч... нима трябва да се насиля... за да не ме насили той? Много ми е интересно да видя такова мислене от жени, при все че всички мъже, с които съм била са били супер съобразителни в леглото и винаги са се интересували да не прекаляват с действията си. Тук типично по женски обаче, ще се изядем една друга.

А съфорумката я попитах, защото ми беше интересно как критерият "щом си имала флирт с него, значи сама си го приканила да прави каквото си реши" се отнася към собствените й интимни преживявания... е, явно не се отнася.

# 421
Янтре, там е работата, че нищо не му е казано. А акт не е имало никакъв. Казано му било "не" с половин уста, тихичко или не се разбра, но той ѝ се сопнал и я изгонил в колата. И тя от страх му извъртяла 1 хурка. Той даже може, ако иска да ѝ извърти на нея ку!венски номер, че тя го е принудила да му прави орална любов. Бе всички изтрещеха, не е истина какъв спор стана за една несъстояла се свалка. Ей това е. Незадоволената жена какви поразии може да натвори.

# 422
  • Пловдив
Отблъснах го няколко пъти, излязох от колата, но не знаех на къде да тръгна. Той ме последва, вече крещях че не искам да правя секс с него.

# 423
  • София
Хубу, секс не е имало.

# 424
Може ли да предположа, че е посегнал да прегърне жената, с която са си говорели такива интимни неща по телефона, съответно се е чувствал нещо като неин любим и обратното, тя негова любима, а тя го е заблъскала, разкрещяла се и изскочила навън.
След което той (огорчен) й е извикал да влиза в колата, за да си ходят (ситуацията приключва, като тя не иска). Но дамата внезапно си е променила намерението и го е зарадвала с ласки. Rolling Eyes
Дали той не приема нещата именно така?

# 425
Аз съм била потърпевша, жертва на насилие от точно такава ситуация. Бяхме 7 клас, отивахме на купон с моя много добра приятелка. Там на купона беше един от 9 клас Пешо, дето я харесваше. И тя през цялото време ми разправя да съм я пазела от него, че ако я натисне някъде, да я отърва. И върви си купона и по едно време, гледам таз я няма. Тръгвам да я търся, влизам в една от стаите и виждам Пешо я натиснал на леглото кат диво прасе. И аз лоялната приятелка му се развиквам да я остави на мира. Тоя кат стана, кат ми шибна един шамар, а онъз ме гледа виновно и ми вика "Абе, аз ше остана с него, ти се прибирай". Те после станаха гаджета.
Хайде кажете сега, аз виновна ли съм, че изядох шамара ? Тя корва ли е ? Ми, не, беше девствена. Той, че е простак, това ясно. Ама аз съм била проста да вярвам, че тя не иска да прави нищо с него.

# 426
  • София
И разбира се, на него нищо не му се случи за това, че ти е извъртял един шамар.

# 427
  • София
Нормално на 15 да не знаеш какво искаш, на 30 вече става смешно.

# 428
  • София
Затова в седми клас трябва да си седят вкъщи, а не да ходят по купони. Къде са бляли родителите, че са ги пуснали? В седми клас са на 13-14. Не само непълнолетни, а и малолетни на всичко отгоре.

# 429
  • Пловдив
В седми клас са на 12-13. Изтръпвам.

# 430
За да го отблъсне няколко пъти, явно е имало прегръдки и ласки. После както казах по-напред ножът е опрял в кокала и тя е скокнала "събудена" какви ги върши. Тръгва да излиза и пищи в гората. Този вместо да я остави сама в гората да се оправя, решава да я върне обратно (но тя това го спестява според мен) и ѝ казва да се качва в колата, даже може и да ѝ е теглил една. После как се стига до оралната любов не се разбира. Бе яка излагация и за двамата.

# 431
И разбира се, на него нищо не му се случи за това, че ти е извъртял един шамар.
Този шамар ме отрезви. Аз никога повече понататък в живота не си наврях гагата в "чуждите чаршафи". Обаче, таз яде доста бой от този, щото той си беше най-обикновен насилник. А тя яде бой, щото тогава остана сляпа за моя шамар.

# 432
  • София
После този мъж да не я погледне тази жена - логично и нормално. Но като му е казано - НЕ, и да е започнал да прави секс си го вади, вдига си гащите и приключва.

Това на теория е така, но на практика, вероятността мъжът да й повярва, че говори сериозно, е направо нулева.
И ако не иде реч за собствения, с когото си знаете кътните зъби и ти е свикнал на номерата, едва ли би го извадил мълниеносно и да запаше гащите.
Най- малкото, ще се опита да разбере защо, ама какво, ама нали ти така, ама кажи как искаш..............и т.н. кандърми.
На практика, също може и въобще да не го извади, а да удвои усилията, за да й хареса.......
И най- неприятното- на практика, може да я стисне за шията и да си довърши, ако се вбеси от гаврата и поиска да покаже кой е шефа тук.........

Та, за това трябва да говорим- не на теория какво е длъжен мъжът да направи, независимо как ще му се изцвъка жената върху физиката и психиката, а как на практика жената да не стига дотам, да се подлага на опасност.

# 433
  • София
Та, за това трябва да говорим- не на теория какво е длъжен мъжът да направи, независимо как ще му се изцвъка жената върху физиката и психиката, а как на практика жената да не стига дотам, да се подлага на опасност.

Ето тук е големият проблем. Трябва да се говори и за двете. Защото ако стоварим отговорността само на мъжа или само на жената, нещата толкова бързо се вкарват в крайност, че може да ти се завърти главата. Държави, където мъжът бива осъден за изнасилване, защото жената си е "променила мнението" на другия ден, или такива, където за един гол глезен те изнасилват и убиват с камъни за омърсяване честта на семейството. И от двете има предостатъчно примери в съвременното ни общество.

# 434
  • Пловдив

absurT - е така си проличава кой е мъж с достойнство да не седи където не го искат, и кой е нерез.

Общи условия

Активация на акаунт