Кажи с кое бягам по тъча, задай си въпроса и ти обещавам конкретен отговор

Кратко, ясно и осъзнаваща вината си, ако ти се беше случило това, което си му обещала.
И некоректно, според мен и други списващи, които държим мъжете да се отнасят с нас така, както ние с тях.
Аз бих се почувствала отвратително, пренебрегната и ядосана, че ме е възбудил и зарязал.
Затова не съм си позволявала такива простотии.
А, ти, на реакцията ни на несъгласие, опита да се измъкнеш с това:
"Аз тебе конктретно искам да те питам нещо, ти като се съгласиш да правиш секс с един мъж, значи си ок да ти го бутне и отзад във всеки един момент, в който реши, нали? Или ако си тръгнала да му духаш, значи може да ти го набута до топките в гърлото?"
Моята вина не отменя неговата, както ясно съм написала. И да, кофти е, и пак повтарям, той е в правото си да ми тегли майната и да не ме погледне повече. Но ако в даден момент съм почувствала, че случващото се не е ок, че не съм готова, че не искам да стига по-далеч... нима трябва да се насиля... за да не ме насили той? Много ми е интересно да видя такова мислене от жени, при все че всички мъже, с които съм била са били супер съобразителни в леглото и винаги са се интересували да не прекаляват с действията си. Тук типично по женски обаче, ще се изядем една друга.
А съфорумката я попитах, защото ми беше интересно как критерият "щом си имала флирт с него, значи сама си го приканила да прави каквото си реши" се отнася към собствените й интимни преживявания... е, явно не се отнася.