Чувство за вина след изневяра...

• 22 551
  • 951
  •   1
Отговори
# 900
Обаче изборът да бъда парашутист си беше мой, както и можеше да се откажа от скок във всеки един момент, дори и в самолета. Явно не си наясно с много неща, но пък вадиш самочувсвие до небето.

А... интересно. Много е хубаво да можеш да се откажеш във всеки един момент... нали?

И кво авторката не можеше ли, при цяла гора на разположение? Нещо май ти се губи из материята...

# 901
  • София
Обаче изборът да бъда парашутист си беше мой, както и можеше да се откажа от скок във всеки един момент, дори и в самолета. Явно не си наясно с много неща, но пък вадиш самочувсвие до небето.

А... интересно. Много е хубаво да можеш да се откажеш във всеки един момент... нали?

И кво авторката не можеше ли, при цяла гора на разположение? Нещо май ти се губи из материята...

Разбирам... тебе са щели да те гонят да те бутнат от самолета, ако откажеш скока. А и в началото никой не ти е казал, с какво се захващаш... нали?

# 902
Скрит текст:

[/spoiler]

Разбирам... тебе са щели да те гонят да те бутнат от самолета, ако откажеш скока. А и в началото никой не ти е казал, с какво се захващаш... нали?

Мацка, пак ти казвам, леко не си наясно с нещата. И с парашутизма. Никой не знае с какво се захваща и не случайно най-труден е втория скок. Защото вече знаеш за какво става въпрос. Нещо друго да ти обяснявам?

# 903
Удобно, удобно, 7 месеца си е постилал. Обикновено мъже не издържат толкоз без сексуална консумация при подобни нишаМи ли беше.
НишаНи му викам аз. Grinning
Не е имал опция да я приклещи преди това явно. Той, ако вярваше, че ще му пусне, да я бе поканил 80 пъти досега у тях (или някъде)... а може и да е? Нали тя му казала, че не иска да стигат до физически контакт. В гората е друга работа. Grinning

# 904
  • София
Разбира се, че му е казал! Най-малкото е минал няколко десетки часове теория, после е скатавал парашути до умопомрачение и е скачал от рампата. И инструктаж е подписал. Иначе ще помирише самолет и скок, ама друг път.

# 905
Разбира се, че му е казал! Най-малкото е минал няколко десетки часове теория, после е скатавал парашути до умопомрачение и е скачал от рампата. И инструктаж е подписал. Иначе ще помирише самолет и скок, ама друг път.

И като видиш гледката на забулената в лека мъгла от маранята земя на около километър надолу, и всичко ти се изпарява на момента. Тва който не го е видял с очите си и не го е изпитал, няма как да си го представи.

# 906
  • София
Мацка, пак ти казвам, леко не си наясно с нещата. И с парашутизма. Никой не знае с какво се захваща и не случайно най-труден е втория скок. Защото вече знаеш за какво става въпрос. Нещо друго да ти обяснявам?

Да де, ама си знаел, че ще скачаш с парашут, нали? А на авторката никой не й е казал, че като я качат в колата, ще я закарат в гората да я е**т. Иначе то и със секса първия път не знаеш с какво се захващаш... колко голям ще го извади, колко часа ще те клати... ей такива неизвестни.

Иначе виждам, че още си ми обиден за привидените от теб мои обиди и се опитваш да ми връщаш... ама освен още повече да те ядосам, друго няма да стане Joy

# 907
А като си помисля, натискане и секс в кола ми се е случвал в ученическите години, че нямаше терен.
Мъж на 30 да си го иска в кола, на момента..явно няма капацитет да си го получи по друг начин!

# 908
  • София
Разбирам,  но ако не скочиш ще е голям резил.

# 909
Бе добре, че дойдоха мъжете да вземат вакуум на женските, че иначе се избихме.
Мерси, момчета.
а "изнасилената" да почете и да помисли как да действа.

# 910
Опитваш се да го раздаваш над нещата, ясна си ми, ама хайде от мен да мине. Друг път недей да изпроставяш, иначе не ми пречиш.

# 911
  • София
Не знам кои сте тези, дето сте щели за се избиете.

# 912
А като си помисля, натискане и секс в кола ми се е случвал в ученическите години, че нямаше терен.
Мъж на 30 да си го иска в кола, на момента..явно няма капацитет да си го получи по друг начин!

Рози и Бодли, тва е щото нямаше достатъчно коли от типа Кадилак Гранд Национал.
Ако ти се беше случвало в такъв, нямаше да питаш за по-голям терен Simple Smile

# 913
  • София
Анди лично беше за овациите Laughing

Не го приемай много навътре, хубава дискусия стана, готини хора сте, свежи и умни.
Мислете критично и от всички страни и продължавайте да давате най- доброто от себе си.
Сполай ви!

# 914
  • София
Хора, на колко питиета сте? Темата стана "ти мен уважаваш ли ме" .Wink

Общи условия

Активация на акаунт