Чувство за вина след изневяра...

• 22 560
  • 951
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Има си жена човекът, тя дали ще се оплаче утре?

# 886
  • София
Явно тук е форумският сеир, ако съдим по натежалия балкон.

# 887
Скрит текст:
Понеже мернах едно мнение за казармата малко по-назад, и аз да разкажа нещо по темата. Като военен парашутист на първия ми скок когато инструктора ми даде команда да стана, просто не можах да помръдна. Бях до вратата и как да се изразя, при гледката от тази височина малко ми омекнаха краката. Та втория път вече ми изкрещя, след което не помна как точно станах и напуснах самолета. Та според вас той упражни ли насилие върху мен и дали мога да го съдя така истимарската след 20 години?

Ама аз не мога да разбера защо се сравняват две неща, които нямат нищо общо.
Я пак си помисли, или тая диплома я имаш само за украса.... И евентуално да я развяваш из бг-мама.

# 888
  • София
Що бе, нали свирката не било секс, значи и изневяра не е.

# 889
Ми да звънка на инструктура и да ходи да му прави Joy
Е тук вече яко изпростя. Сори, ама не мислих, че си на нивото на обикновен празноглав трол с две -три заучени фрази.

# 890
  • Далечният изток
Ми да звънка на инструктура и да ходи да му прави Joy
Не, има едно нещо, давностен срок му викат... Не важи след 20 години...

# 891
  • София
Имам предвид  на нея да ѝ направи.
Всичко за женското благо!

# 892
То добре, ама авторката даже и при натискане не се е обадила, а камо ли за с@ирка или изнасилване. Бе нали телефонът ти в теб, звъниш на секундата на 112, ако се чувстваш застрашен. Вие осъзнавате ли го това. Даже да те е страх от мъжки глас и горски листа.

Аха, и той ще я гледа и ще я чака усмихнат докато набира 112. И после и ще изчака да й локират телефона (защото тя не е имала представа къде се намира) и да дойдат до... колко време им давате, час? да я спасяват. А тя глупачето се шашнала.

Мхм..представям си как ще обясни на 112, къде точно се намира:)

# 893
Казармените истории са си баш на място в тема за свирки.
По-свързани с нея могат да са само истории за разбиването на сметката от Топлофикация според етажната собственост.

# 894
  • София
Скрит текст:
Понеже мернах едно мнение за казармата малко по-назад, и аз да разкажа нещо по темата. Като военен парашутист на първия ми скок когато инструктора ми даде команда да стана, просто не можах да помръдна. Бях до вратата и как да се изразя, при гледката от тази височина малко ми омекнаха краката. Та втория път вече ми изкрещя, след което не помна как точно станах и напуснах самолета. Та според вас той упражни ли насилие върху мен и дали мога да го съдя така истимарската след 20 години?

Ама аз не мога да разбера защо се сравняват две неща, които нямат нищо общо.
Я пак си помисли, или тая диплома я имаш само за украса.... И евентуално да я развяваш из бг-мама.

А... нещо ми се губи аргументът ти?

Ти си бил в ситуация на задължителна военна служба. Това е част от обучението. Ако си се почувствал травмиран от самото обучение, тука темата минава на друго ниво. Но инструктурът е направил това, което му е било задължение по служба и му влиза в правомощията, не го е направил за лично удоволствие. Авторката доколкото разбрах е работила във фирма по озеленяване, не по доброволно опрашване.

# 895
  • София
Май баш там.

# 896
Обаче изборът да бъда парашутист си беше мой, както и можеше да се откажа от скок във всеки един момент, дори и в самолета. Явно не си наясно с много неща, но пък вадиш самочувсвие до небето. Като знам какви хора учиха и завършиха психология, ми ставаш пределно ясна....

# 897
Положението го замазвате тя и вие дето я изкарвате жертва. Другите назоваваме нещата с истинските им имена. Не боли, дайте да дадем. Па може и да ѝ мине, да прогледне какъв ѝ е истинският проблем. Simple Smile

Единственото, което твърдя аз е, че колегата, според описаното, е действал като насилник. Не е спрял, когато му е казала, че не иска, а преди това я е поставил в изключително беззащитна ситуация. Тя дали се чувства жертва, насилена и т.н., да си прецени сама.
И аз така.
Не мисля, че ако тя не се чувства жертва, трябва да й се вменява, че е. Даже бих я посъветвала много да не си го слага на сърцето, станало каквото станало. Само да е по-внимателна за напред колко се отпуска с мъже, с които реално не иска да стига до край.
НО колегата е задник и е постъпил като насилник като преди това удобно си е постлал да му е сигурен успеха.

# 898
  • София
Обаче изборът да бъда парашутист си беше мой, както и можеше да се откажа от скок във всеки един момент, дори и в самолета. Явно не си наясно с много неща, но пък вадиш самочувсвие до небето.

А... интересно. Много е хубаво да можеш да се откажеш във всеки един момент... нали?

# 899
Удобно, удобно, 7 месеца си е постилал. Обикновено мъже не издържат толкоз без сексуална консумация при подобни нишаМи ли беше.

Общи условия

Активация на акаунт