Чувство за вина след изневяра...

• 22 566
  • 951
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Знаеш ли какво, предлагам ти да ми платиш терапията при Лъвица. ПИчелиш!
Кво каза, кво?
Ауууу, имам си нов подпис Heart Eyes

# 871
Ти пък, Селски, отгога решаваш за кого отговаряш и за кого не! То си е наша работа, хм!

ти пък, къде ще ходиш! Плащането не ти дава право на присъствие. Терапията си е между мен и Лъвица, ти къде се буташ!
Ми добричка съм по душа. Ахъ

# 872
  • София
Хм, ама нещо много станахте мераклиите да се месите между двама! Какво ще си кажем ние си знаем. Стига да слуша, разбира се! Wink

# 873
  • София
И на нея ли кусур ще намериш, бееее?!
Виж, мога да ти платя и мъж - сигурен. Без кусури, без БГ мама драми.
Терапия каза, не каза каква я искаш Mr. Green

# 874
Баси още 6 страници за 3 часа.... Е кво стана, постигнахме ли съгласие или всеки си пее неговото си до пълно затъпяване?

# 875
  • Далечният изток
Баси още 6 страници за 3 часа.... Е кво стана, постигнахме ли съгласие или всеки си пее неговото си до пълно затъпяване?

Simple Smile Две - три пеят първи глас, две- три втори глас... и така.

# 876
  • София
Ти пък, бъди реалист... съгласие ако беше възможно, досега щяхме да сме го постигнали... на тоя етап просто си мерим... джанките Joy

# 877
  • София

Simple Smile Две - три пеят първи глас, две- три втори глас... и така.
Няколко кибика....

Прасковите Laughing

# 878
Понеже мернах едно мнение за казармата малко по-назад, и аз да разкажа нещо по темата. Като военен парашутист на първия ми скок когато инструктора ми даде команда да стана, просто не можах да помръдна. Бях до вратата и как да се изразя, при гледката от тази височина малко ми омекнаха краката. Та втория път вече ми изкрещя, след което не помна как точно станах и напуснах самолета. Та според вас той упражни ли насилие върху мен и дали мога да го съдя така истимарската след 20 години?

# 879
  • София
Е, това вече ще изгони всички ни Joy

# 880
  • София
Виж сега, твоята роля е само на спонсор. И това автоматично ти осигурява право на "трето излишно". Нататък ще се оправим без теб. Терапевт-клиент са диада. Това не ти е любовен триъгълник! Smiley

Та, такааа, в игри и закачки...

# 881
Нищо не си меря. Аз съм сгодна млада пенсионерка и слабо ми дреме за неодрусаните круши. Да се оправят, ама и да не реват после кат им заседне на гърлото.
Чели били, па цитати, па чудо. А авторката сви перки и лежи до простилият годеник в Дойчланд. Още се чуди дали да му ползва заетите пари да иде на психолог, терапевт или просто да забравят случката. Или пък да го напусне щото нали "хубавите ябълки прасетата ги ядяли".
Па вий се замеряйте с праскови.

# 882
  • София
Понеже мернах едно мнение за казармата малко по-назад, и аз да разкажа нещо по темата. Като военен парашутист на първия ми скок когато инструктора ми даде команда да стана, просто не можах да помръдна. Бях до вратата и как да се изразя, при гледката от тази височина малко ми омекнаха краката. Та втория път вече ми изкрещя, след което не помна как точно станах и напуснах самолета. Та според вас той упражни ли насилие върху мен и дали мога да го съдя така истимарската след 20 години?

Ама аз не мога да разбера защо се сравняват две неща, които нямат нищо общо.

# 883
  • София
Четейки темата е регресирал до онзи момент и му трябва помощ.
Свир*а.

# 884
  • София
Ми да звънка на инструктура и да ходи да му прави Joy

Общи условия

Активация на акаунт