Чувство за вина след изневяра...

• 22 553
  • 951
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Жертва ли е последно, Андариел?
Кво мислиш по въпроса? Joy

# 856
Положението го замазвате тя и вие дето я изкарвате жертва. Другите назоваваме нещата с истинските им имена. Не боли, дайте да дадем. Па може и да ѝ мине, да прогледне какъв ѝ е истинският проблем. Simple Smile

# 857
  • София
Няма последно, още от самото начало съм на едно и също мнение. Няма какво да ме питаш.

# 858
Да, точно като в 12 разгневени мъже! Само че женската версия - цялото жури от жени и всички със своите мотиви. Превръщат жертвата в обвиняем.

Aз излазям.
Vяsко, дай да си ходиме, мой човек, тука напопържат негово височестфо султанът !

# 859
  • София
ДАНИ, моля те, ела кажи жертва ли си на престъпление срещу личността.

# 860
  • София
Положението го замазвате тя и вие дето я изкарвате жертва. Другите назоваваме нещата с истинските им имена. Не боли, дайте да дадем. Па може и да ѝ мине, да прогледне какъв ѝ е истинският проблем. Simple Smile

Единственото, което твърдя аз е, че колегата, според описаното, е действал като насилник. Не е спрял, когато му е казала, че не иска, а преди това я е поставил в изключително беззащитна ситуация. Тя дали се чувства жертва, насилена и т.н., да си прецени сама.

# 861
Джейс, излазяй, тука не е безопасно за мъже.

# 862
  • София
Знаеш ли какво, предлагам ти да ми платиш терапията при Лъвица. ПИчелиш!

# 863
  • София

Що бе, нема да ги насилим я Grinning Ама и те като авторката стоят и вместо да си бият камшика, свенливо подават усти Joy Явно си го търсят.

# 864

Що бе, нема да ги насилим я Grinning Ама и те като авторката стоят и вместо да си бият камшика, свенливо подават усти Joy Явно си го търсят.
За теб съм почти сигурна, че няма да му навредиш, ама за Андариел не отговарям. Пък Джеймса ми е скъп на клавиатурата.

# 865
  • София
Аз съм спечелила преди два дена, сладка.
Записвай си сеанси и казвай кога да идвам Mr. Green

Значи, по- кротко с мъжете, че ще висим като прани гащи в горещите теми на СО Joy
Е, единия вече се размисли, че е насилван

# 866
Скрит текст:
Верно е тва. Аз самия, като гледам колко сецнат народ ходи по улиците...

За втори път ще се потретя апелирайки да не съдим по себе си за останалите. Това е най-масовата мисловна заблуда, като изключим зодиака на рака.
Аз като обичам грис от детската градина насам, какво?

пп. тц тц, нямате насмогване начи.

James, седи и гледай сблъсък на титанки ве.

# 867
  • София
Ти пък, Селски, отгога решаваш за кого отговаряш и за кого не! То си е наша работа, хм!

ти пък, къде ще ходиш! Плащането не ти дава право на присъствие. Терапията си е между мен и Лъвица, ти къде се буташ!

# 868
  • София
Ти пък, отгога решаваш за кого отговаряш и за кого не! То си е наша работа, хм!
Купена си, нашата литъл би* си, сори Joy

# 869
  • София
Няма как да стане тая работа с купуването. Двама са малко - трима са много.  така ли си помагала на други - купуваш ги? Интересно, интересно...

Общи условия

Активация на акаунт