Чувство за вина след изневяра...

• 22 819
  • 951
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Време си дай, ще отмине Hug
Личната ни глупост понякога ни прави услуги. Виж, може да катализира нещата с годеника ти и да има хубав развой всичко.

Не се съди, разбери се със себе си и продължавай!

# 301
Тогава затваряй страницата и продължавай. И приятелят ти даже ти е простил. всички сме изпадали в глупави ситуации. Не винаги драма куин изпълненията имат смисъл. По-скоро нагнетяват обстановката и тлачиш в нея.

# 302
  • Пловдив
И понеже по-горе обсъждахме Харви Уайнстайн, то ако бях на мястото на горките актриси, щях да си мисля само за оскара и милионите в банковата сметка и даже щеше да ми е приятно с Харви...
Посмали, той е грозен и грррр, не възбужда никак.

# 303
  • Далечният изток
Брех, бе как запяхте друга песен?!

# 304
Време си дай, ще отмине
Личната ни глупост понякога ни прави услуги. Виж, може да катализира нещата с годеника ти и да има хубав развой всичко.

Не се съди, разбери се със себе си и продължавай!

Благодаря ти!

# 305
  • София
Криси за пари е готова на всичко.

До вниманието на сценаристките в темата - насилие няма, спете спокойно.

Дани, всичко ще бъде наред. Наистина го остави зад себе си, махни вината и си живей живота.

# 306
Беше ли ти полезно изписаното?
Сума народ даде всичко от себе си и половината Коледа. Аз съм впечатлена. Дано поне е от полза.

# 307
Янтра, мен конкретно успехите ме възбуждат, въпреки че актьорството не е моето и никога не съм си мечтала за такава кариера, но разбирам че всяка жена е различна и мечтае за различни неща, така че мога да предположа какво им е на актрисите и моделите.
Но все пак аз говоря като жена, която е имала три детски мечти и е сбъднала и трите. Е едната не съвсем, но в момента не ми е интересна. Така, че при мен винаги целта оправдава средствата.

# 308
И с какво я е изнудил и колко е страшно, та го приравняваш със заплаха от смърт.
И, за пореден път, тя доброволно и спокойно се е качила в колата и е правила, каквото и каже. Както написах по-горе, най-вероятно да го е приел за някава игра, може такива сюжети да са разигравали по телефона. А може и да го е приел като последни издихания на гузната й съвест, над която похотта да е надделяла.

Заплашил я е с агресивно поведение.
Оттук нататък няма такова нещо като доброволно качила се в колата. Ако я вземе на мушка с пистолет и каже влизай в колата, тя пак сама ще се качи. Уплахата е следствие на преценка за риск. Дали с пистолет или без, агресията му е била видяна като риск, после следва подчинението.
В крайна сметка действал ли е той сексуално пряко волята ѝ? И ако е, какво е това, щом не е насилие?

Мен не ме интересува чак толкова дали е вярна историята, дали точно така е станало. Приемете го като хипотетична ситуация. Дори и всичко да е пързалка, това не значи, че такава ситуация е невъзможна на друго място по друго време. Съответно са ми интересни ответните реакции, защото са показателни за светогледите на околните, без значение дали поводът е истински или задача от учебник.

# 309
Най-накрая някакви смислени постове, които да дадът някакви насоки на момичето.
Според мен това, което ти се е случило е закономерно. Проблема е в това, че си сгодена и тази мисъл ти вкарва чувството на вина. Ама това са седем години в които уж имаш връзка, но реално нямаш връзка. Дори за сега да спасите връзката си, тя няма да е според очакванията и скоро след това ще приключи с по-прозаична причина. Толкова време разделени, че вие вече нямате нищо, което да ви свързва, освен надеждата, че всичко ще се нареди.

# 310
И последно - ако тя опише сексуален тормоз, но не може да го различи като такъв, то това правили го по-малко тормоз?

# 311
  • София
Вяско, какво му е било заплашителното поведение, че не разбрах?

Зорлем жертва я правиш, па и ти.

Дидо, точно така е. Защо ли така приема нещата. 10 месеца ѝ гледа снимката вечер и плаче...

# 312
Кажи по принцип как е. Че съм зает да си търся камерата, реших да стана продуцент.

# 313
И последно - ако тя опише сексуален тормоз, но не може да го различи като такъв, то това правили го по-малко тормоз?
Сексуалния тормоз за теб, за друг може да е груб секс, който четка егото. Ако не го различи, значи не е тормоз. Всичко е до възприятие.

# 314
Стига да е желано.

Общи условия

Активация на акаунт