Чувство за вина след изневяра...

• 22 612
  • 951
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Вътре в цитатите съм повече аз отколкото Уейв.

# 766
Вътре в цитатите съм повече аз отколкото Уейв.
Погледни края на цитата, който пък съдържа и твой, и мой цитат. 💫

# 767
Не знам какво си чела, аз визирах всички неадекватни мнения като цяло, не само относно този казус, въпреки, че и за него Янтра е права.
Рядко се случва, но е възможно, както е възможно и жената да се подмокри по време на акта, не защото го иска, а защото тялото й реагира.

# 768
  • София
Вероятно нямаше да му го налапа. На момента. Втория въпрос- защото толкова си може човека, щото ако я беше поканил някъде другаде, у тях или на заведение (май последното няма как да стане), на по чаша вино, с малко разговори, дали нямаше сама да му отвори краката и то не само за лапане?
Защото както тя самата написа- приятел далече от очите и от сърцето, незадоволеност и ударил я хормон, симпатии (меко казано) към колегата, все предпоставки за горното.

Толкова си може? Хем толкова си може, хем очаква, че ще получи каквото е решил, въпреки ниските си възможности... брей, топ мъж тва.

Иначе чудесно предположение, ама нека направя аз контра предложение - завел я е с колата в гората, защото е знаел, че като я хване неподготвена, и я постави в ситуация на зависимост от него (сама в непознатата гора, възможно е телефонът й да няма обхват на такова място, наоколо няма кой да й помогне), ще й е много трудно да откаже. И когато тя все пак е отказала, той не се е спрял... защото е знаел, че е притисната. На това му се вика оказване на натиск.

А сега, кой е прав?
Може и аз да съм права- всеки ден са заедно с часове, вечер също- кой е казал, че не са ходили на кръчма?
Дали очи в очи или на телефона с телефонен секс- месеци наред са били интимни.

Някой може ли да твърди, че телефонния секс го е конструирала така, че да не говори за проникване и други близости, освен...............какво?.
Дали ходенето по работа е било за първи път и дали в колата не са продължавали свалките в следствие искрите, които са прехвърчали?
И дали за юнака не е било просто удобен момент да консумират всичко, което му е обещавала до този момент?

Защото, да кажеш че не искаш да спиш с него, ама да му обясняваш как и какво ще муу направиш и да приемаш с пъшкане това, което той ти обяснява, че ще ти направи, накланя везните в едната посока, нали?

Тук идва и последния фрагмент- оказва се, че тя си държи на това, което е казала- секс не.
Излиза от колата да пуши, той пристига и я целува, и й предлага свирката като решение- тя не е секс за нея.

Затова, авторката спокойно влиза, прави свирката и потеглят.

И насилие няма.

# 769
Няма да обобщавам мъжете, по-лесно е да обобщя ненасилниците.
Такъв човек се сецва след първото сериозно "не". А би трябвало и преди това, защото "не"-то си личи и без думи.
Просто е. Не искаш да си с някого, който не иска да е с теб.
Физеологията отделно. Ако си маймун без самоконтрол окей. Но маймуните се насилват.

Нещо друго - няма значка дали скучаеща жена (мъж) е натракала цялата история на клавиатурата си в пандемичен следобед. Няма значение така ли беше, пък иначе ли. Коментираме описание на вид секс изнуда, което е степен на насилие, макар и ниска откъм бруталност. Достоверността на случката не променя същността на описаното.

Босилке, много си готина, но на няколко пъти се аргументираш с това как би реаргирала ти. Знаеш, че не върви да съдим по себе си за някой друг. Wink

# 770
  • София
Достоверността на случката много променя написаното. Отменя го.

Пък ако ще си бъбрим принципно, няма да имаш голям отпор, че склоняване, изнудване и заплахи са недопустими в нечии отношения.

# 771
  • София
Скрит текст:
Вероятно нямаше да му го налапа. На момента. Втория въпрос- защото толкова си може човека, щото ако я беше поканил някъде другаде, у тях или на заведение (май последното няма как да стане), на по чаша вино, с малко разговори, дали нямаше сама да му отвори краката и то не само за лапане?
Защото както тя самата написа- приятел далече от очите и от сърцето, незадоволеност и ударил я хормон, симпатии (меко казано) към колегата, все предпоставки за горното.

Толкова си може? Хем толкова си може, хем очаква, че ще получи каквото е решил, въпреки ниските си възможности... брей, топ мъж тва.

Иначе чудесно предположение, ама нека направя аз контра предложение - завел я е с колата в гората, защото е знаел, че като я хване неподготвена, и я постави в ситуация на зависимост от него (сама в непознатата гора, възможно е телефонът й да няма обхват на такова място, наоколо няма кой да й помогне), ще й е много трудно да откаже. И когато тя все пак е отказала, той не се е спрял... защото е знаел, че е притисната. На това му се вика оказване на натиск.

А сега, кой е прав?
Може и аз да съм права- всеки ден са заедно с часове, вечер също- кой е казал, че не са ходили на кръчма?
Дали очи в очи или на телефона с телефонен секс- месеци наред са били интимни.

Някой може ли да твърди, че телефонния секс го е конструирала така, че да не говори за проникване и други близости, освен...............какво?.
Дали ходенето по работа е било за първи път и дали в колата не са продължавали свалките в следствие искрите, които са прехвърчали?
И дали за юнака не е било просто удобен момент да консумират всичко, което му е обещавала до този момент?

Защото, да кажеш че не искаш да спиш с него, ама да му обясняваш как и какво ще муу направиш и да приемаш с пъшкане това, което той ти обяснява, че ще ти направи, накланя везните в едната посока, нали?

Тук идва и последния фрагмент- оказва се, че тя си държи на това, което е казала- секс не.
Излиза от колата да пуши, той пристига и я целува, и й предлага свирката като решение- тя не е секс за нея.

Затова, авторката спокойно влиза, прави свирката и потеглят.

И насилие няма.

Прекалено много фантазия има в написаното от теб, да не говорим, че противоречи на казаното от авторката на няколко места. Единствено бих приела, че тя може да лъже и да променя фактите, но това няма как да го докажем със сигурност. Аз съдя по дадената информация, така както е дадена. Ако тя е неистинна, това би променило оценката ми за ситуация, но няма как да знам как и в каква посока, защото зависи какво не е вярно.

Ето няколко неща, които не знаем, и за които отиваш прекалено далеч в неподкрепена фантазия:

Телефонният секс - не знаем дали не е бил еднократен (с такова впечатление останах от един от постовете й).
Какво значи телефон секс? - мръсно ли са си говорили, пипали ли са се пред камерата, различните хора биха определили различни действия като "телефонен секс"
Разговорите в колата - авторката не е казала да е имало мръсни разговори в колата, предположението за такива е тотално необосновано. Както ти предполагаш такива, аз пък мога да предположа, че той си е мълчал и до последно не е знаела накъде отиват, даже май нещо такова беше споменала. Мога и да предположа, че я е заплашвал с насилие, ако не му се подчини, също както ти предполагаш, че са флиртували... но и двете са необосновани, няма такава информация, и не го правя.

Аз лично държа на две неща:
Ако някой каже не, спри, не искам - другата страна трябва да се съобрази. За мен това са нормални отношения в леглото. Даже практикуващите садо-мазо си имат думичка за спиране, когато някой не желае действието да продължава.
Това, че си имала флирт с някой, че сте стигнали до телефон секс, дори до секс, не им дава право да си взимат от теб когато и каквото си поискат. Не мога да си представя нормален, зрял човек, който да смята обратното. Ако някой се почувства излъган, подведен и т.н., нормалната реакция е да прекрати отношенията, а не да си вземе своето насила.

Това във всеки един случай. От описаното от авторката, тези неща важат и за нейния случай.

# 772
Да, но дежурният отпор, че то не беше баш така е като служебна победа чрез дисквалификация само на този частен случай. Тъй като не е описано нещо невъзможно (нали?) намирам коментирането по принцип за дори по-смислено от коментирането конкретно.

# 773
  • София
Добре, пусни тема за насилието принципно.
Ние ще дойдем да клакьорстваме - принципно.

# 774
Какво му защитавате на този откачалник?

Те са на работа в работно време с възложена задача --> той подминава обекта и я забутва в храсталака с намерение за секс.

Ако му беше чиста работата, щеше да я покани у тях/на хотел/къща за гости... нещо, и да я навива там. За да я закара в гъсталака на майната си в зависимо от него положение, явно планът му си е бил да я постави в ситуация, в която няма да може да каже НЕ.

Няма телефонни сексове, флиртчета, чатчета и тн., които могат да променят факта, че нормален мъж няма да инициира консумация на флирта баш по тоя начин - в нищото, в колата, в работно време след нормалните часове по тъмно, когато никой няма да я търси в близките часове, защото уж е на работа.

Това си е баш прикоткване на хищник, който си нарежда така нещата, че Голямата Бяла Птица да се озове в ситуация без много варианти. Демек, той сигурно си е мислел, че вероятно ще му пусне след всички нишани, ама си е подсигурил нещата И в случай, че реши да даде назаден. Това не е читав човек без значение дали му е пратила цяло портфолио дибидюс... Този тип хора/мъже се възбуждат от идеята, че жената е в тяхна власт и зависи от тяхното благоволение - да я закара обратно или да я зареже в гората, да я натисне на задната седалка или да я остави намира без нищо. То и нормален човек като му се развикат, че не го искат, няма да седне да припира, а ще иска набързо да я върне обратно и повече няма да се занимава с нея като не знае какво иска...

# 775
О, Вяско. То аз даже и не завеса, ми каренце не съм надигала за моят частен случай. Ако открехна, съвсем ще отидем в друга часова зона.
Тук всички защитници на "унижената и оскърбената" (не по Достоевски) говорите по принцип и грам не обърнахте внимание на частния случай. А точно в този казус той е важен, защото насилници по принцип има и ще има, но в случая, касаещ тънки струни като чувства е секс, наистина дяволът е в детайлите. А тук нещата са поднесени доста избирателно. И човек с по-остър ум веднага ще забележи, че картинката не е пълна и се търси определен ефект на представяне. Жертвата не винаги е невинна, както и насилникът не винаги е чудовище. Мислете, умни сте.

# 776
  • София
Да, да, разбрахме за тридесети път.

# 777
О, Вяско. То аз даже и не завеса, ми каренце не съм надигала за моят частен случай. Ако открехна, съвсем ще отидем в друга часова зона.
Тук всички защитници на "унижената и оскърбената" (не по Достоевски) говорите по принцип и грам не обърнахте внимание на частния случай. А точно в този казус той е важен, защото насилници по принцип има и ще има, но в случая, касаещ тънки струни като чувства е секс, наистина дяволът е в детайлите. А тук нещата са поднесени доста избирателно. И човек с по-остър ум веднага ще забележи, че картинката не е пълна и се търси определен ефект на представяне. Жертвата не винаги е невинна, както и насилникът не винаги е чудовище. Мислете, умни сте.

Тя, че е постъпила адски глупаво и че явно няма добра преценка за хората, е ясно. Също явно толкова й е липсвала интимност (в нейната ситуация, нормално), че здраво е прескочила допустимата граница за задълбаване на отношенията с колегата. Това ще й бъде обеца на ухото.

Ако на мен ми се случи да се кача в една кола с колега или въобще какъв да е човек с план да стигнем до точка Б, и той внезапно отклони в друга посока и тръгне към някаква гора, ще изпадна в ужас, защото дори само това действие не е нормално. Останалите гоненици и викове около колата са извън коментар даже.

# 778
  • Пловдив
Жертвата не винаги е невинна, както и насилникът не винаги е чудовище.
Щях да мисля, че жената е виновна, ако тя му беше натиснала главата да и прави орален секс! В случая е невинна!

# 779
Да, светицата в светло бяло. Толкоз невинна.

Общи условия

Активация на акаунт