90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря pppqqq 🤗

Знае ли се Брандън какво работи ?
Мисля, че унищожава вредители, най-вероятно са дървеници, с пръскачка пълзя под една къща.При тях са често срещани заради дървените къщи, аз лично не съм виждала дървеница.

# 631
Виждала съм проядени столове едно време на село, сигурно е било от дървеници.
Има слух, че Амира и Андрю изобщо не са се събрали и след нейния престой в център за чужденци просто се е върнала във Франция.

# 632
- Майката на Брандън : " Би било странно да спите в една стая , дори след сватбата". FlushedScream
Сериозно ?! Хич не е добре тая жена . Само като си помисля иии ми идва да я плясна да се осъзнае .... Не че ще помогне де .
За мен е прекалено ..никакво лично пространство нямат , ама и Брандън си е виновен като си мълчи.

# 633
  • София
Като го гледам баща му ми се струва, че хвърля похотливи погледи на  снахата, очаквам всеки момент да я награби. Майката е невероятна, не искала да чува.
Този с детската градина за пръв път го виждам.
А всички селяни не знам защо очакват, че момичета, които са от европейски градове, някои и от столица, ще се юрнат да припадат по крокодили и мечки. Киев все пак е европейска столица, не е някакво забутано село.

# 634
  • sf
Тия прекаляват с рекламите.

# 635
  • София
Майката на Брандън май не споделя леглото със съпруга си, защото го смята за срамноо, та баща му хвърля едни погледи на бъдещата снаха. Тя от своя страна изглежда адски повърхностна. Като цяло извратено семейства. 
Чичо Бо ми се струва адски гнусен и мяза на алкохолик, без предни зъби и с мазна коса

# 636
  • Sofia
Какъв отвратителен глас дублира Майк 🤭

# 637
Какъв отвратителен глас дублира Майк 🤭

Той е един дубльор на всички мъже. И за да се различават си криви гласа. Познавам няколко дублажисти в Студио Доли, които озвучават Дискавъри, ТЛС и ID.   От тях знам, че по ТЛС винаги озвучават две жени и един мъж. А по Дискавъри са двама мъже и една жена. Това се прави с цел да се пестят пари, да не се дават на повече актьори

Тия прекаляват с рекламите.

Обикновено е на всеки 10 минути, аз затова го гледам със закъснение и после превъртам рекламите

# 638
  • Швейцария
И аз превъртам рекламите. Не сме обсъждали май Тарик и Хейзъл. Ами тя си е изоставила детето при бащата и е бисексуална, каквото и да значи това. За мен си е лесбийка. Джакпот за самотен татко с дете с аутизъм...
Андрю и Амира са ми симпатични. Той с детската градина ми е свежо. Изглежда ми добряк, но не се знае. Струва ми се, че се обичат, но и тук проблемът с децата. Не мисля, че единият трябва да прави компромиси с такова важно нещо. Или мислят еднакво или се разделят.
Яра я разбирам за сватбата. Всеки трябва да се жени както намери за добре. От къде на къде майката да казва кое как да стане.
Забелязвам, че американците имат много разхвърляни къщи и някакси изглеждаа, все едно чужденката идва да им чисти. Поне един парцал да ударят преди да дойде жената и да разтребят малко. На Майк къщата ми е направо като на клошар. Толкова ли нямат пари тези хора за едни хубави мебели.

# 639
Аз вече си мисля, че цялото семейство на Брандън (майката, бащата, дядото, жената, която работи при животните) се бяха наговорили да изгонят Юлия, но така че тя сама да си тръгне. Обаче няма да стане.

А това, че е повърхностна се отнася за всички участници в предаването, така че няма значение.

# 640
Явно само веднъж са спали в една стая и след това се е появил Брандън.

А, Андрю ми е някак странен , сякаш подтиснат от нещо и с тази детска градина у дома с майка му ...има нещо странно

# 641
Те казали ли са, че не спят в една стая? Защото, когато ги дадат на интервю са си много близки - държат се за ръце и т.н. А бащата на Брандън има още няколко деца от различни бракове.

П.п. Роуз подготвя изненада на сина си - самостоятелна стая в новата им къща, която наскоро беше построена. За първи път виждам такова двуетажно легло, сигурно е популярно във Филипините... Според мен е ужасно върху тези тръби да се сложи само един тънък матрак (който прилича на топ матрак), по-добре да спи на пода, но ако е нещо, с което са свикнали там е ок. Къщата се е получила добре.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 10:46 от pppqqq

# 642
От това, което се вижда, къщата изглежда много добре. Като сравним в какво е живяла, тази си е лукс.

# 643
Да, и е строена по поръчка, не е купена готова. Малко ми е странно, че в стаята на детето почти няма мебели и леглого е такова, но пък има голям скъпо изглеждащ телевизор. Напомни ми за нашите малцинства, които имат подобни приоритети.
Но пък може телевизора да им е подарък, знам че тя по едно време получаваше домакински уреди като подаръци.

# 644
Аз, донякъде я разбирам майката на Брандън за стаите. Не бих се чувствала комфортно да чувам стоновете на сина/дъщеря си и компания. Отделно, тя явно не вярва на Юлия и иска да я прецени, навярно е наясно, че не е снаха за ферма. Друг е въпроса, че е адски досадна и нетактична - " трябват ми 5-10 мин. да се освежа", "добре, имаш 5, бързи" Хубаво я накараха да чака.
За Хейзъл мисля, че не е изоставила детето си, просто баща му има по-добър стандарт и детето е при него. И връзката й с Тарик се гради именно на желанието ѝ да си вземе детето. Иначе и аз мисля, че е лесбийка, а не би.
Аз Яра я харесвам, може да меркантилна, но си има и характер, и поведение. Поне от това, което съм видяла до сега. Държеше се адекватно с майка му, после си каза какво не ѝ харесва, съвсем разумно. Отделно, подхожда и с чувство за хумор, макар и често да се губи смисъла при превода.

Общи условия

Активация на акаунт