90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 226
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Сега гледам за Майкъл и Натали, той не ѝ ли е казал къде и в какви условия живее, тя изглеждаше шокирана 🤔

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 12:57 от Lemy

# 646
  • София
Свекървите подценяват източноевропейските, това не са азиатки.

# 647
Сега гледам за Майкъл и Натали, той не ѝ ли е казал къде и в какви условия живее, тя изглеждаше шокирана 🤔
И аз това се чудя - връзката им е поне от 5 години. До сега не се е поинтересувала от дома му, при положение, че планира да живее там?!

# 648
Търсим логика там, дето не е влагана

# 649
  • София
Не ми се вижда чак толкова лошо жилището, по-скоро мен би ме притеснила наистина изолираността.

# 650
Мен студа. Мразя студени, неуютни къщи. На Майк къщата му е малко по-добре от барачка.

# 651
И аз мразя студа. А и тя подчерта, че е наистина студено, а не просто хладно.
Освен това, не видях дневна - само някакви стаи и коридори. Също и забележката, че се носи особена миризма - не знам до колко може да се вярва на Натали за това, но ако е вярно - лошо.
Отделно, че казаха, че в гората там имало мечки и лосове...

# 652
  • София
О, да и студът също, на студено не мога да седя, но да речем, че това е проблем, който много бързо може да се реши. Иначе Майк може наистина да се чувства добре. Мъжът ми може и цяла зима да изкара без да включи отоплението, а пък аз зъзна само. 😀

# 653
  • Sofia
За кой ли се е нагласила така Йоланта 😁

Британи,някак различна ми изглежда 🤔

Роуз

# 654
Така е, мъжете не усещат толкова студ, колкото жените. Дори спалните чували, които се продават са с етикети... например "подходящ за +5 градуса за мъже и +10 градуса за жени", което значи, че жените усещат с няколко градуса по-студено, отколкото е. Да не говорим, че имат три пъти по-малко потни жлези от мъжете.
Просто въпрос на физиология, за което не сме виновни. И в офиса при нас стават скандали, вечно жените зъзнат, не дават на мъжете лятото да пускаме климатика... и така. За мен 20 градуса е идеалната температура, през зимата не искам да е повече. В момента в стаята е 18 и ми е екстра. Но жените обичат над 20 градуса, особено по-слабичките вечно зъзнат, хахахаха...
А Майк не ми се струва да е от слабите, така че .. той си е морж.
Наталия е украинка и по принцип рускините, украинците са свикнали на студ, израстнали са в студено време и не се впечатляват от студа. Но щом тя зъзне, представям си какво е

# 655
В старата фирма постоянно имаше скандали за климатика. Аз лятото почти не слагах сандали. Сега сме само жени, но на едната колежка само й е топло, климатика се пускаше до октомври, а е на 27 и не е дебела, просто държи на студ и не търпи жега. Малко офф Simple Smile)))

# 656
Ами така е, и аз не търпя жега. Изнервя ме, не мога да работя, не мога да си фиксирам мисълта на едно място. Това е проблем, наистина. То има значение и как си отраснал. Ако си бил в студена къща/апартамент, с високи тавани, трудно отопляеми помещения, зимата вечно студен коридор и баня/тоалетна, нормално е лятото да не търпиш топло и да не си намираш място Grinning

# 657
Йоланда след предаването беше хванала нов годеник - някаква американска риалити звезда, обаче към настоящия момент не са заедно.
Сега се е наснимала с някакъв друг мъж, пак по-млад от нея: https://www.instagram.com/yolanda_90dayfiance/

Аш (ококорения индус) се опитва да сваля Амира от новия сезон - коментира под много нейни снимки на френски: https://www.instagram.com/p/CJmOWL-suHi/
Amira t’est ravissante, j’ai pas pu trouvé la chaine de télé ou ce diffuse ton emmision, mais je cherches toujours - не знам френски, според Гугъл преводач това означава нещо като "Ти си прекрасна, още не съм намерил канала, на който се излъчва твоя сезон, продължавам да търся."

# 658
  • Майничка
Руснаците и украинците може да са свикнали на студ, но столичаните по блоковете са свикнали на централно парно. Камината не е заместител.

# 659
И аз съм чувала, че в студените страни парното е адски силно.

Общи условия

Активация на акаунт