90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Мале, сега гледам двете серии от Дискавъри+, които pppqqq ни прати. Брандън и Юлия правят разни работи в колата, а в студиото водещата гледа, Анджела от предния сезон на камерата гледа и коментира... ама така пиперливо коментира, че само цинизми и простотии, хахаха...

# 661
Брандън и Юлия можеше да не правят това, ако искат да не ги коментират. Сега в новия епизод търчаха голи(блърнати) пред камерите. Според мен, това неговото е пасивно-агресивен бунт срещу родителите му.

# 662
А  Британи и Язан изглеждат окончателно скарани

# 663
  • In transit
Сега гледам за Майкъл и Натали, той не ѝ ли е казал къде и в какви условия живее, тя изглеждаше шокирана 🤔
И аз това се чудя - връзката им е поне от 5 години. До сега не се е поинтересувала от дома му, при положение, че планира да живее там?!
[/quote

И ние това коментирахме снощи вкъщи. Има гугъл...можеш да огледаш района да видиш къде точно в тази така невероятна Америка ще живееш.
Имам чувството, че всички рускини са така. Явно за тях Америка е  Ню Йорк, Вашинтон, Лас Вегас, и другите мегаполиси. Обаче като си избират мъже защо не гледат в кое затънтено американско село живеят?

Яра нали и тя изкоментира за градчето на Джови, че било пусто. 

Хейзъл много напълняла ми се видя в сравнение със стария сезон. Обаче пък евала как му натри носа на Тарик с къщата, като му каза, че е мръсно.

# 664
При втория епизод на Дискавъри+ звукът спира около десетата минута, но след време пак се връща.
Тоя Тарък (Тарик) голям рапър, голямо чудо... Сякаш е отраснал в Бронкс

Сега гледам Дейвид и Ани... много неприятна двойка. А той е станал двойно по-дебел, хаха. Помня в неговия сезон, че се напиваше постоянно.  Ани вместо Oh My God, вика Oh My Buddha Grinning В един сексшоп са влезли и пипат артикулите, на картината няма никаква цензура, хехе. Е да, това не е давано по ТВ.

И аз съм чувала, че в студените страни парното е адски силно.

Помня Миглена Ангелова като участваше във ВИП Брадър и разказваше за младежките си години, нали е учила в СССР, република Коми (град Сыктывкар) и казваше, че парното е толкова силно, че те изгаря, дори да доближиш до една педя до него. И е немислимо да го докоснеш дори за част от секундата, камо ли да сложиш дреха, веднага ще се запали.  А един колега беше миналата година в Мурманск, общо взето каза същото. Навън минус 30, вътре +25 и направо завираш,  ходиш по къс ръкав, но не може да намалиш парното. Централно е нагласено така.

# 665
На мен Дейвид и Ани са ми приятни. Сегментът със с.кс шопа беше във връзка с това, че тя никога не е влизала в такъв магазин и дори не е знаела, че съществуват. Беше развеселена от артикулите.
А Дейвид е страдал от екстремно затлъстяване преди да се запознае с Ани, след това си е сложил пръстен на стомаха и е отслъбнал много - това е периодът в който го видяхме за първи път в предаването. И след това не знам какво е станало с този пръстен, но явно си връща старото тегло.

# 666
# 667
  • Sunshine state
Армандо и Кени са много готини. И на мен са ми любимци.
Аз смятам, че повечето оплаквания на Натали са превземки и преувеличени, та дори и да е студено, едва ли е толкова, колкото тя го изкарва.

# 668
  • София
Роуз ми е страшно неприятна и не бих я гледала повече. Леглото е кошмарно и с този едва забележим матрак.
Наталия има право да се оплаква само ако преди срещата не го е питала къде живее. Да се прави на учудена. Иначе такава къщичка не е за мен. Градско чедо съм и това ми се вижда доста гадно място

# 669
  • София
Съмнявам се, че не е знаела къде отива, най-малкото на майка си е показвала. Човек хотел като запазва по-далеч гледа околността, пък няма да види населеното място.

Сигурно и с камерата е показвал как изглежда домът му. Не е влюбена в него, мястото не е като за нея, ама пуста Америка, явно ѝ е много важна.

Натали си е просто неприятна, винаги няма да е доволна от нещо, само и само той да се чувства задължен и да тича по нея. Явно ѝ се получава, щом са се оженили. Това е измъчена връзка, защото и той не е кой знае колко ентусиазиран, сякаш няма друга опция, иначе Натали щеше да е аут.

# 670
  • Sunshine state
Рпуз не прилича изобщо на себе си на тази снимка - има 1000 филтъра. Не мога да схвана как така се има за инфлуенсър?! 🙄 Какъв пък инфлуенсър е тя?? 🤣

# 671
Анонс за 90 дни до сватбата от ФБ страницата на ТЛС
https://www.facebook.com/watch/?v=419517705926911

# 672
Роуз е инфлуенсър, защото има около 600 000 последователи в Инстаграм - повечето инфлуенсърки от 90 дни нямат по толкова. Освен това има Ю туб канал с много гледания. Изпращат й всякакви неща за реклама и участва в рекламни клипове. А тази снимка на която е нагласена действително изглежда различно от обичайния й вид, но това е само тежък грим, а не Фотошоп - фото сесията й също я има в нейния канал.

# 673
  • Швейцария
На фотосесията изглежда много красива. Не мога да си кривя душата, и без грим пак е хубава.

# 674
  • София
Знам, че е злобно, но дали й изпращат да рекламира четки за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт