Биг Брадър 3 - 2 част

• 28 129
  • 791
  •   1
Отговори
# 165
 днес Надежда, утре-3тата

Третата се казва Любов си мисля.

# 166
Може да променят правилата. Например парите, които са загубени заради напуснал шоуто участник, да се възстановяват.
Защото озлобените номинирани могат да стопят бюджета за 25 минути.

# 167
  • Plovdiv
Не ми се вярва, че са чак толкова тъпи  Twisted Evil
Като са номинирани, това не означава, че ще са и изгонени. Я си спомнете, че Здравко беше най-номиниран, а накрая той взе парите  Mr. Green

# 168
леле, Палома е навита на китуийки от Кола.... Чудесен заместител на едри ролки! Joy Хитро!

# 169
  • София
Аз имам един въпрос, нали бяха казали, че вкъщата са вкарани 16 участници, които обаче не са истинските такива. Оффф обърках се вече. Тия истинските ли са или са резервите?

# 170
Вярвай  Beloslava ! И по-тъпи са даже. Ама Нет се изпика в изповедалнята. Винаги има хора, готови да подлеят вода. Нали Аскета сега ходел демонстративно без микрофон. Защо, според теб, го прави?

# 171
Не ги съжалявайте толкова - щом са влязли са си продали задниците за малко известност и пари - те самите не знаеха колко ще е наградата.
Да, точно така, парите са поводът да издевателстват над тях. Тези хора се подлагат доброволно на всичко това. А нас ни карат вместо да ги съжаляваме, да злорадстваме. Част от кефа.

Само че (така или иначе) не е редно хората да бъдат унижавани така. По принцип не е редно - дори да е доброволно.  Защото ние сме от същата раса - човеци. И с повод и без повод, да третираш хората като мишлета  си е гадория.

# 172
  • Plovdiv
Просто на Гарчо му идва отвътре, това е истината  Twisted Evil
Импровизира яко  Peace
Това са истинските
Резервите са били вкарани преди това за 2-3 дни. Поне така пишеше някъде тук във форума  Crazy

# 173
  • София
Това са истинските
Резервите са били вкарани преди това за 2-3 дни. Поне така пишеше някъде тук във форума  Crazy

Да де, ама какъв е смисъла? Нито са ги давали, нито нищо...просто са били вътре.

# 174
  • Plovdiv
Честно казано и аз не можах да схвана смисъла. Казвам това, което съм прочела (за това цитирах и източника), ама по-нататък нищо не мога да кажа, защото и аз не откривам логика  Mr. Green

# 175
Честно казано и аз не можах да схвана смисъла. Казвам това, което съм прочела (за това цитирах и източника), ама по-нататък нищо не мога да кажа, защото и аз не откривам логика  Mr. Green

Сигурно ще ги показват след края на шоуто,предполагам...логика сигурно има,ама ние не я знаем  Mr. Green

# 176
Айде 24ч. гледащите да кажат новинки

# 177
В момента не ми зарежда www.bigbrother.bg  Thinking
Друг има ли този проблем  Thinking

# 178
Да се включа и аз с малко разсъждения относно тризначките. Нямам 24 часовия канал и впечатленията ми са от двете предавания досега и от вашите писания.
От снимките, които видяхме момичетата не са абсолютно еднакви, но ние имаме възможност да ги сравняваме като са застанали една до друга, а ако ни се появят една по една, тогава дали ще открием разлики? Пък тези в къщата нямат никаква представа, че Вярка си има двойнички. Освен това, доколкото разбирам, тя не участва активно в живота в къщата, т.е. не е направила нищо, с което да изпъкне като личност. При това положение, дали тя ще е вътре или някоя от сестричките й, е все едно. На никого няма да му направи впечатление.
От друга страна - те и трите май не са надарени с особена интелигентност, та според мен ще се издънят сами.
А форума май ми е по-интересен от самия ББ3.   bouquet

# 179
Абе я кажете във Варна някой гледа ли 24h, ама не в нета , а по ТВто?
Аз съм на Булсатком и когато течеше VIPBrother имахме Nova+,  а сега нъц Tired

Общи условия

Активация на акаунт