Биг Брадър 3 - 2 част

• 26 060
  • 791
  •   1
Отговори
# 645
Аз все още немога да гледам дава ми : Грешка: Interface not registered Обаждах се в БТК казаха, че проблема не бил в тях, е да но от офиса мога да гледам, не и от нас  newsm78
Как да разбера къде е проблема?

# 646
  • London, baby
Здравейте, някой да има иннформация относно Палома. Тя снощи е разкрила бройката си... много интересно колко са  Rolling Eyes

# 647
Здравейте, някой да има иннформация относно Палома. Тя снощи е разкрила бройката си... много интересно колко са  Rolling Eyes
И аз искам да знам, а с Пеньо какво стана.

# 648
  • Mediterraneo
Аз все още немога да гледам дава ми : Грешка: Interface not registered Обаждах се в БТК казаха, че проблема не бил в тях, е да но от офиса мога да гледам, не и от нас  newsm78
Как да разбера къде е проблема?

Гледам си, бе  Thinking Таман се прибират, че ги запръска дъжд. Когато и да пробвам, тръгва ми без проблем  Peace

# 649
  • София

Може би окрилен от факта, че му остават само няколко часа живот в шоуто, Пламен падна толкова ниско, че дори поиска дезодорант от Гаро, който с радост му услужи.
 Joy Joy Joy

# 650
Дезодоранта е нищо, той друго да не си поиска Wink

# 651
  • София
Надежда се изпусна, че някой страшно приличал на гаджето и, но Вяра беше казала ,че няма гадже и стана малко конфузно. После извъртя, че не и бил точно гадже, а някой с който се харесвали, но още нищо не ставало.

# 652
  • Plovdiv
А можете ли да си предствите какви може да ги натвори и третат като влезне  Rolling Eyes  Twisted Evil

# 653
Тризначките ще се замотат , и сега ,ако пуснат и третата ...мани, мани  ooooh!

# 654
Аз си мисля, че ще удължат мисията на Пепи с още една седмица, както направиха с Елена и Миро  Twisted Evil .

# 655
 Grinning ще видим
според мен другите ще си помислят,че по-скоро ги лъже за това дали има гадже, а не да се сетят ,че е друг човек Grinning

# 656
Не мисля, че ще разкрият тризначките, а Пепи не е наред- много се вживява.

# 657
А дори и да се оплетат и да бълват глупости-никой няма да се усъмни-че те и без това са си тъпички и трудно им се удава да говорят... Laughing

# 658
Пенчо май не си е взел четка за коса в къщата  hahaha

# 659
  • София
Тая Пеня е  ooooh! Само се оплаква, че ще го разкрият, а сам/а си го прави това. А те 100 % ще се усетят, дори да му удължат мисията.
Според мен с тризначките ще им е  по-трудно да се усетят. Те и без друго не приказват много с останалите.

Общи условия

Активация на акаунт