Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 094
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали

Скрит текст:
Семиха: Не ви ли казаха за идването ми
Серкан: След като не благоволихте да ни предупредите, да, изненада ни
Семиха: Не съм го крила специално
Серкан: Хм
Семиха: Но преди да застана срещу вас, исках да съм подготвена.След като го проучих, холдинга не е в много блестящо положение,честно казано. Има грешки в управлението
Енгин: Добре, мисля че е време за кафе пауза .Хайде
Серкан: Тога го видяхте в документите, които проучихте ли?
Семиха: Не съм го казала за да ви засегна, но щом сме съдружници, трябва да сме честни един към друг,нали?
Еда: За каква честност говориш?
Серкан: Еда.
Еда: Няма деца насреща ти, кажи си за какво си дошла
Серкан: Еда…
Семиха: След като се посъветвах с моите съветници, реших че този холдинг е много добра инвестиция.А така ще бъда заедно с внучката си и с дъщеря си.Ще сме близо.Дълго време ще сме заедно, Еда, ще е добре да го приемеш
Еда: Аз имам проблем с теб, аз имам …Този проблем не е нещо, което ще разрешиш със съветниците си .Има проблем между нас…Ние една срещу друг ще го разрешим
Серкан: Еда..Ела с мен.Ела
Еда: Какво, не виждаш ли как се държи?
Серкан: Няма значение, ела. Ние ще излезем на въздух .Ела с мен, ела.
Еда: Пусни ме, Серкан
Серкан: Осъзнаваш ли какво правиш?Да я обвиняваш пред всички. Не може
Еда: Серкан, как може да очакваш да съм спокойна?Ти не знаеш колко опасна може да е тази жена!Появи се от нищото…
Серкан: Успокой се, моля те. Моля те . От месеци работиш със Ефе, в никой документ в никоя папка ли не видя името и?
Еда: Какво?

Семиха: Къде е стаята на г-н Серкан. Отворете ми я
лейля: Дали не е по- добре да не сядате на стола на г-н Серкан без негово знание?
Семиха: Ние нали сме съдружници със Серкан Болат? Не мисля че ще се впечатли от такива дреболии.А и няма да оставам дълго тук
Лейля: Така ли? Няма да сте във фирмата ли?
Семиха: Не, няма да съм в тази стая. Само докато приготвят моята съм тук.
Лейля: Разбрах

Еда/ Ти какво искаш да ми кажеш
Серкан: Преди да съм довършил изречението си, не ме обвинявай.Дай да го довърша.Не казвам че си знаела
Еда: Не си казал? Не го казваш, така ли? По друг начин ли го казваш?
Серкан: Само се опитвам да разбера
Еда: И аз. И аз искам да разбера. В никой документ не фигурираше, никъде не се споменаваше.Ако знаех, мислиш ли че щях да ти я сложа за съдружник
Серкан: Еда, не съм имал такова нещо предвид
Еда: Ако не ми вярваш кажи си го.Кажи си че не ми вярваш и да се приключи.За каква ме мислиш, че искам да взема холдинга зад гърба ти ли?
Серкан: Еда, досега не съм вярвал на никого така, както вярвам на теб.Разбираш ли, на никого. Аз се оставих в ръцете ти.Затова сега ,спри да се инатиш и се успокой.Да поговорим, да видим как ще се справим.Да разберем срещу какво сме изправени
Еда: Ако ме беше оставил щяхме да знаем срещу какво сме изправени.Щях да ида и да говоря с нея, щях да и поискам сметка
Серкан: Добре.Много хубаво, с този си гняв иди и говори.И без това тя това иска. Ядосана да идеш да говориш с нея. И да допуснеш грешка.Не и го позволявай. Виж,дори и сега със спора ни я правим щастлива, защото и даваме това което иска.Разбираш ли ?
Еда: Добре
Серкан: Затова сега да се успокоим, ще ти поръчам кафе, ще седнем, ще поговорим.Става ли?
Серкан : Добре

Докосна сърцето ми

Скрит текст:
Еда: Пицата ви
Серкан: Но аз не обичам пица
Еда: Може Балджа да е поръчала, откъде знаеш 
Серкан: Заповядай, Еда Йълдъз
Еда: Ти какво правиш?
Серкан: Щях да се бръсна.Е, как мина ?
Еда: Няма лесно да се разреши.
Серкан: Хм, чух че си говорила много „спокойно“. Какъв и е проблема?
Еда: Проблема и съм аз. Дошла е заради мен.Щяла да излекува раните ми, да се промени.Бил си ме заслепил.Така каза
Серкан: Казала е, че Серкан те е заслепил?
Еда: Да
Серкан: Значи всички виждат че си лудо влюбена в мен, само ти не го разбираш.
Еда: Ако ще философстваш, си тръгвам!
Серкан: Не си тръгвай
Еда: Серкан, аз викам че…
Серкан: Какво
Еда: Помислих
Серка: Хм
Еда: Ако напусна фирмата…
Серкан: Какво?
Еда: Ако не съм във фирмата, може да се откаже.
Серкан: Значи се отказваш?
Еда: Не се отказвам, просто се отдръпвам.
серкан: Много добре те разбирам
Еда: Защо ме гледаш така тогава? Какво?
Серкан: Значи в този живот аз съм човекът от който най-лесно може да се откажеш.Така ли?
Еда: Не съм казала такова нещо .Грешно ме разбираш
Серкан: Да, може би от самото начало те разбираш грешно, Еда. Как да е , да се избръсна и идвам.
Еда /чете от книгата/:  Мисли че искам да се откъсна от него.Мисли, че мога да се откажа.А той е последният човек в моят живот, от когото да се откажа. Не знае колко много го обичам.Как да му се извиня? Дали да повярвам в клишето „ако обичаш, иди и говори“
Еда: Добре, беше глупава идея
Серкан:Хм
Еда: Никъде няма да ходя, до теб съм.
Серкан:Докато възникне нов проблем..
Еда: Не.Докато ти писне от мен .След всички проблеми, съм до теб. И още съм до теб.Осъзнаваш го нали?Чуваш ли ме?
Серкан: Чувам, но не усещам .Честно, не мога да се занимавам с някой, който не е сигурен в обичта си.
Еда: Казваш – да те напусна, така ли?
Серкан: Казвам ти да правиш каквото искаш
Еда: И аз не съм много доволна от това ни положение. Ако имах възможност, също като в онзи филм който гледахме, щях да се свържа към онази машина и да изтрия всички спомени с теб
Серкан: В онзи филм който гледахме, накрая двойката се събра. Не е удачен примера ти.
Еда: Това ли е проблема ни? Дали сме двойка?И за това ли ни трябва договор?Серкан, ще се опиташ ли да ме разбереш?
Еда: Нормално ли ти се струва това, което преживях днес?Докато чакахме новият съдружник във фирмата, се появи жената съсипала живота ми.Объркана съм – да си тръгна ли, да остана ли, да бягам ли, да се боря ли?Нищо не знам. Опитай се да ме разбереш!
Серкан: И ти се опитай да ме разбереш.Преди теб бях нещо като някаква машина.Помпаща кръв, ходещ на работа и обратно вкъщи…Но ти дойде, докосна сърцето ми и много неща се промениха за мен. После изведнъж дръпна ръката си от сърцето ми.Сега нито мога както преди да се превърна в машина, нито без теб мога да понеса  тежестта на сърцето си.Еда, дали ще е баба ти, дали ще е друг проблем, каквото и да е, докато твоята ръка е върху сърцето ми, съм готов да се изправя срещу всички.
Еда: Разбрахме се, Серкан Болат! Каквото има да преживеем, ще го изживеем заедно!
Серкан: Добре. Тогава ще посрещнем Новата година заедно. Нова година, ново начало.
Еда: Ще видим

Кошмарите на Еда

Скрит текст:
Серкан: Добре ли си?
Еда:Добре съм. Но тази вечер отново ще сънувам кошмари
Серкан:Кошмари? Защо?
Еда: Защото…Когато бях малка, мама ми беше купила гривничка с талисмани.
Серкан: Какво е това?
Еда: Такава с едни неща, символи – звезда,сърце
Серкан : А да
Еда: Символи на желанията ти.След като мама и татко починаха, баба беше дошла да ме вземе.Нали ти разказах.Искаше да ме отведе в Мардин.Говори вкъщи с леля, аз чух всичко.Бях малка, но го помня.Говореха на висок тон, викаха. Аз…Аз избягах от вкъщи.Избягах, почнах да тичам.Тичах, тичах, тичах.Зад нашата къща имаше един хълм.Аз се претърколих от там.Като съм паднала съм изгубила гривната си.Гривната се скъсала.Не усещах раните си, виждах само че съм я загубила.След това всеки път като сънувам кошмар виждам едно и също.Бягам от някъде.Тичам, тичам, сякаш някой ме преследва, постоянно тичам.Старувам се от това че всеки път виждам едно и също.
Серкан: Ела при мен, ела.Тази Еда Йълдъз, която пазнавам, не бяга от нищо.Затова съм сигурен че и сега няма да избяга.
Еда: Но аз не искам да я виждам, Серкан. Не искам да виждам дори лицето и.Да се върне там откъдето е дошла.
Серкан: Права си.Но какво казахме : Нова година, ново начало.Затова да се изправим срещу всичко, останало от миналото,и да приключим . Става ли?
Еда: Нека не мисли че бягам от нея.
Серкан: Точно така
Еда: Няма да избягам
Серкан: Знам . Знаеш ли какво ще предложа.Всъщност, щях да накарам Лейля, но може да го направим заедно.Може да ми помогнеш .Трябва да се отбием до едно място.
Еда: Става
Серкан: Добре, да отиваме.
През деня като се добера до компютъра ще преведа още, че стана никое време
За пръв път от две-три серии насам искам да изгледам наново и да преведа още сума неща. Значи наистина ми е харесало

# 106
  • София

Скрит текст:
Семиха: Не ви ли казаха за идването ми
Серкан: След като не благоволихте да ни предупредите, да, изненада ни
Семиха: Не съм го крила специално
Семиха: Но преди да застана срещу вас, исках да съм подготвена.След като го проучих, холдинга не е в много блестящо положение,честно казано. Има грешки в управлението
Енгин: Добре, мисля че е време за кафе пауза .Хайде
Серкан: Тога го видяхте в документите, които проучихте ли?
Семиха: Не съм го казала за да ви засегна, но щом сме съдружници, трябва да сме честни един към друг,нали?
Еда: За каква честност говориш?
Серкан: Еда.
Еда: Няма деца насреща ти, кажи си за какво си дошла
Серкан: Еда…
Семиха: След като се посъветвах с моите съветници, реших че този холдинг е много добра инвестиция.А така ще бъда заедно с внучката си и с дъщеря си.Ще сме близо.Дълго време ще сме заедно, Еда, ще е добре да го приемеш
Еда: Аз имам проблем с теб, аз имам …Този проблем не е нещо, което ще разрешиш със съветниците си .Има проблем между нас…Ние една срещу друг ще го разрешим
Серкан: Еда..Ела с мен.Ела
Еда: Какво, не виждаш ли как се държи?
Серкан: Няма значение, ела. Ние ще излезем на въздух .Ела с мен, ела.
Еда: Пусни ме, Серкан
Серкан: Осъзнаваш ли какво правиш?Да я обвиняваш пред всички. Не може
Еда: Серкан, как може да очакваш да съм спокойна?Ти не знаеш колко опасна може да е тази жена!Появи се от нищото…
Серкан: Успокой се, моля те. Моля те . От месеци работиш със Ефе, в никой документ в никоя папка ли не видя името и?
Еда: Какво?

Семиха: Къде е стаята на г-н Серкан. Отворете ми я
лейля: Дали не е по- добре да не сядате на стола на г-н Серкан без негово знание?
Семиха: Ние нали сме съдружници със Серкан Болат? Не мисля че ще се впечатли от такива дреболии.А и няма да оставам дълго тук
Лейля: Така ли? Няма да сте във фирмата ли?
Семиха: Не, няма да съм в тази стая. Само докато приготвят моята съм тук.
Лейля: Разбрах

Еда/ Ти какво искаш да ми кажеш
Серкан: Преди да съм довършил изречението си, не ме обвинявай.Дай да го довърша.Не казвам че си знаела
Еда: Не си казал? Не го казваш, така ли? По друг начин ли го казваш?
Серкан: Само се опитвам да разбера
Еда: И аз. И аз искам да разбера. В никой документ не фигурираше, никъде не се споменаваше.Ако знаех, мислиш ли че щях да ти я сложа за съдружник
Серкан: Еда, не съм имал такова нещо предвид
Еда: Ако не ми вярваш кажи си го.Кажи си че не ми вярваш и да се приключи.За каква ме мислиш, че искам да взема холдинга зад гърба ти ли?
Серкан: Еда, досега не съм вярвал на никого така, както вярвам на теб.Разбираш ли, на никого. Аз се оставих в ръцете ти.Затова сега ,спри да се инатиш и се успокой.Да поговорим, да видим как ще се справим.Да разберем срещу какво сме изправени
Еда: Ако ме беше оставил щяхме да знаем срещу какво сме изправени.Щях да ида и да говоря с нея, щях да и поискам сметка
Серкан: Добре.Много хубаво, с този си гняв иди и говори.И без това тя това иска. Ядосана да идеш да говориш с нея. И да допуснеш грешка.Не и го позволявай. Виж,дори и сега със спора ни я правим щастлива, защото и даваме това което иска.Разбираш ли ?
Серкан: Затова сега да се успокоим, ще ти поръчам кафе, ще седнем, ще поговорим.Става ли?
Серкан : Добре

Докосна сърцето ми

Скрит текст:
Еда: Пицата ви
Серкан: Но аз не обичам пица
Еда: Може Балджа да е поръчала, откъде знаеш 
Серкан: Заповядай, Еда Йълдъз
Еда: Ти какво правиш?
Серкан: Щях да се бръсна.Е, как мина ?
Еда: Няма лесно да се разреши.
Серкан: Хм, чух че си говорила много „спокойно“. Какъв и е проблема?
Еда: Проблема и съм аз. Дошла е заради мен.Щяла да излекува раните ми, да се промени.Бил си ме заслепил.Така каза
Серкан: Казала е, че Серкан те е заслепил?
Еда: Да
Серкан: Значи всички виждат че си лудо влюбена в мен, само ти не го разбираш.
Еда: Ако ще философстваш, си тръгвам!
Серкан: Не си тръгвай
Еда: Серкан, аз викам че…
Серкан: Какво
Еда: Помислих
Серка: Хм
Еда: Ако напусна фирмата…
Серкан: Какво?
Еда: Ако не съм във фирмата, може да се откаже.
Серкан: Значи се отказваш?
Еда: Не се отказвам, просто се отдръпвам.
серкан: Много добре те разбирам
Еда: Защо ме гледаш така тогава? Какво?
Серкан: Значи в този живот аз съм човекът от който най-лесно може да се откажеш.Така ли?
Еда: Не съм казала такова нещо .Грешно ме разбираш
Серкан: Да, може би от самото начало те разбираш грешно, Еда. Как да е , да се избръсна и идвам.
Еда /чете от книгата/:  Мисли че искам да се откъсна от него.Мисли, че мога да се откажа.А той е последният човек в моят живот, от когото да се откажа. Не знае колко много го обичам.Как да му се извиня? Дали да повярвам в клишето „ако обичаш, иди и говори“
Еда: Добре, беше глупава идея
Серкан:Хм
Еда: Никъде няма да ходя, до теб съм.
Серкан:Докато възникне нов проблем..
Еда: Не.Докато ти писне от мен .След всички проблеми, съм до теб. И още съм до теб.Осъзнаваш го нали?Чуваш ли ме?
Серкан: Чувам, но не усещам .Честно, не мога да се занимавам с някой, който не е сигурен в обичта си.
Еда: Казваш – да те напусна, така ли?
Серкан: Казвам ти да правиш каквото искаш
Еда: И аз не съм много доволна от това ни положение. Ако имах възможност, също като в онзи филм който гледахме, щях да се свържа към онази машина и да изтрия всички спомени с теб
Серкан: В онзи филм който гледахме, накрая двойката се събра. Не е удачен примера ти.
Еда: Това ли е проблема ни? Дали сме двойка?И за това ли ни трябва договор?Серкан, ще се опиташ ли да ме разбереш?
Еда: Нормално ли ти се струва това, което преживях днес?Докато чакахме новият съдружник във фирмата, се появи жената съсипала живота ми.Объркана съм – да си тръгна ли, да остана ли, да бягам ли, да се боря ли?Нищо не знам. Опитай се да ме разбереш!
Серкан: И ти се опитай да ме разбереш.Преди теб бях нещо като някаква машина.Помпаща кръв, ходещ на работа и обратно вкъщи…Но ти дойде, докосна сърцето ми и много неща се промениха за мен. После изведнъж дръпна ръката си от сърцето ми.Сега нито мога както преди да се превърна в машина, нито без теб мога да понеса  тежестта на сърцето си.Еда, дали ще е баба ти, дали ще е друг проблем, каквото и да е, докато твоята ръка е върху сърцето ми, съм готов да се изправя срещу всички.
Еда: Разбрахме се, Серкан Болат! Каквото има да преживеем, ще го изживеем заедно!
Серкан: Добре. Тогава ще посрещнем Новата година заедно. Нова година, ново начало.
Еда: Ще видим

Кошмарите на Еда

Скрит текст:
Серкан: Добре ли си?
Еда:Добре съм. Но тази вечер отново ще сънувам кошмари
Серкан:Кошмари? Защо?
Еда: Защото…Когато бях малка, мама ми беше купила гривничка с талисмани.
Серкан: Какво е това?
Еда: Такава с едни неща, символи – звезда,сърце
Серкан : А да
Еда: Символи на желанията ти.След като мама и татко починаха, баба беше дошла да ме вземе.Нали ти разказах.Искаше да ме отведе в Мардин.Говори вкъщи с леля, аз чух всичко.Бях малка, но го помня.Говореха на висок тон, викаха. Аз…Аз избягах от вкъщи.Избягах, почнах да тичам.Тичах, тичах, тичах.Зад нашата къща имаше един хълм.Аз се претърколих от там.Като съм паднала съм изгубила гривната си.Гривната се скъсала.Не усещах раните си, виждах само че съм я загубила.След това всеки път като сънувам кошмар виждам едно и също.Бягам от някъде.Тичам, тичам, сякаш някой ме преследва, постоянно тичам.Старувам се от това че всеки път виждам едно и също.
Серкан: Ела при мен, ела.Тази Еда Йълдъз, която пазнавам, не бяга от нищо.Затова съм сигурен че и сега няма да избяга.
Еда: Но аз не искам да я виждам, Серкан. Не искам да виждам дори лицето и.Да се върне там откъдето е дошла.
Серкан: Права си.Но какво казахме : Нова година, ново начало.Затова да се изправим срещу всичко, останало от миналото,и да приключим . Става ли?
Еда: Нека не мисли че бягам от нея.
Серкан: Точно така
Еда: Няма да избягам
Серкан: Знам . Знаеш ли какво ще предложа.Всъщност, щях да накарам Лейля, но може да го направим заедно.Може да ми помогнеш .Трябва да се отбием до едно място.
Еда: Става
Серкан: Добре, да отиваме.
През деня като се добера до компютъра ще преведа още, че стана никое време
За пръв път от две-три серии насам искам да изгледам наново и да преведа още сума неща. Значи наистина ми е харесало

Алекс, за теб с благодарност за безвъзмездния ти труд!

# 107
Личи си, че сценаристите да други. Гледах един динамичен и приятен епизод, с много любов между главните герои. Видях един променен Серкан - спокоен, уравновесен, мислещ няколко хода напред,търпелив. Добрият ръководител е такъв. Нормално е поведението на Еда- изненада, гняв, болка, всичко се струпа наведнъж върху главата и. Виждам и промяна в нея спрямо Серкан- разбра, че преигра и търси начини за извинение.
Първоначално си мислех, как Серкан устоя на нашето момиче, след като дойде в дома му, но после го разбрах и одобрих действията му. Много леко и фино я води към промяна в поведението и вземане на правилни решения от самата нея. Великолепна игра на Керем и Ханде.
  И понеже нищо в живота не е такова ,каквото изглежда, ние не знаем какво всъщност се е случило преди 18 години.Знаем, че е паднала подпорна стена, уж били използвани некачествени материали, работата била дадена на подизпълнител. Но Серкан не се зарови да разбере цялата истина , а прие думите на баща си. Интересно какви зайци биха изскочили оттам, ако бабката го подразни и той разрови историята.Отдавна предположих, че тя може сама да е поръчала нещастния случай като знам,че е властна и думата ѝ на две не става, че има очи и уши навсякъде. Снощи пак каза на Еда , че холдингът е виновен за смъртта на родители ѝ. Знам също ,че в лицето на Серкан има противник от висока класа.Дано ѝ разкаже играта както той си знае.
  ПР- ката - тъпа, та вдлъбната.Сама си духна под опашката .

Алекс, благодаря за преведените диалози !За мен те са много ценни,защото ми помагат да разбера историята, а превода в края на седмицата ми дава цялостна картина на събитията , затова благодаря и на момичетата ,които го превеждат!

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 08:45 от Mery18

# 108
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един невероятен ден изпълнен с много положителни емоции и усмивки Hug

Феновете на сериала по света Simple Smile

П.С. Ако има именици в групата - да сте живи и здрави и много късмет! Flowers Hibiscus

# 109
  • Плевен / София
"Изпрати хубава мисъл и не мисли за нейния път. Тя ще обиколи света и ще се върне при теб."
Надявам се, че любовта ще спаси света...Ще им е трудно на Серкан и Еда, но така ще се научат да ценят любовта си и да не се отказват лесно от нея.
Дмитрий ще ви пази от лоши помисли...нали знаете, че вампирите са телепати?

Аз, когато съм разстроена хапвам сладко...

Все пак си мечтаех за по оптимистичен финал на серията.  Идва все пак нова година. Нашето " роботче" в ареста ли ще я посрещне?

# 110
Добро утро! Simple Smile

Mery18, съгласна съм с наблюдението, което споделяш за особеното на този епизод. Различен е наистина като динамика и затова се надявам на по-висок рейтинг от този на миналия. Но ... специално проверявах - и този епизод е дело на Айше Кутлу, поне така пише.

# 111
Скрит текст:
Личи си, че сценаристите да други. Гледах един динамичен и приятен епизод, с много любов между главните герои. Видях един променен Серкан - спокоен, уравновесен, мислещ няколко хода напред,търпелив. Добрият ръководител е такъв. Нормално е поведението на Еда- изненада, гняв, болка, всичко се струпа наведнъж върху главата и. Виждам и промяна в нея спрямо Серкан- разбра, че преигра и търси начини за извинение.
Първоначално си мислех, как Серкан устоя на нашето момиче, след като дойде в дома му, но после го разбрах и одобрих действията му. Много леко и фино я води към промяна в поведението и вземане на правилни решения от самата нея. Великолепна игра на Керем и Ханде.
  И понеже нищо в живота не е такова ,каквото изглежда, ние не знаем какво всъщност се е случило преди 18 години.Знаем, че е паднала подпорна стена, уж били използвани некачествени материали, работата била дадена на подизпълнител. Но Серкан не се зарови да разбере цялата истина , а прие думите на баща си. Интересно какви зайци биха изскочили оттам, ако бабката го подразни и той разрови историята.Отдавна предположих, че тя може сама да е поръчала нещастния случай като знам,че е властна и думата ѝ на две не става, че има очи и уши навсякъде. Снощи пак каза на Еда , че холдингът е виновен за смъртта на родители ѝ. Знам също ,че в лицето на Серкан има противник от висока класа.Дано ѝ разкаже играта както той си знае.
  ПР- ката - тъпа, та вдлъбната.Сама си духна под опашката .

Алекс, благодаря за преведените диалози !За мен те са много ценни,защото ми помагат да разбера историята, а превода в края на седмицата ми дава цялостна картина на събитията , затова благодаря и на момичетата ,които го превеждат!
И аз се учудих ,че  Серкан не направи нищо по случая ,само придружи  Еда до подизпълнителя . Едва ли е поръчител, но  има нещо свързано с нея ,  лични  или служебни отношения с холдинга .

# 112
Неофициално:
Total : 4,44
AB : 3,89
ABC1 : 4,54

Соц. рейтинг (Към 21. 00 ч - беше почти 400 000)

# 113
  • Плевен / София
Неофициално:
Total : 4,44
AB : 3,89
ABC1 : 4,54
не е добре 😥

# 114
Официално:

# 115
Ееее... Този рейтинг направо ме шокира... Confused

# 116
Не мога да повярвам, че рейтингът е такъв.. от откъсите, които гледах епизодът е бил много добър... защооо??

# 117
Не очаквах рейтинга да падне.😔 И то в АВ с -1,19.
Колкото и да не искам да мисля и да се притеснявам за рейтинга, когато пада не мога да съм спокойна.
Много се надявам другата седмица отново AB и ABC1 да са 5 или 5 и нещо.

# 118
Няма какво да се изненадвате, още снощи беше ясно, че рейтингът ще е такъв. То това беше целта с хвърлянето на "бомбата" в началото на епизода .... да има срив..., и то така стана ....
Ще се повторя, и приключвам с темата: "С такива приятели, врагове не ни трябват!"
Конкуренцията:

# 119
  • Кърджали
Този е нейно дело да. Предните два или три не бяха.
След преспиване. Серията беше много хубава. Хареса ми спокойния Серкан, когато е такъв е най-опасен (скоро и бабата ще го разбере, надявам се), влюбеният категоричен Серкан (Ти докосна сърцето ми, оставих се в ръцете ти). Еда нормално беше по-изплашен, тя има неприятни спомени с бабата (а отново ми разкъса сърцето с разказа си за кошмарите си и гривната).  Айфер с опита да предпази Айдан от изблиците на майка си (макар че за мен бабата отначало да знаеше коя е тя). Всичко беше много красиво. Балджа с наивността си е напълно контролирана от астроложката (но пък Еда вече си пази своето и даже с насмешка гледа на опитите на Балджа да се увърта около Серкан), но пък освен наивна е и леко луда. Бабата - тръпки ме побиваха от омразата и надменнотта ѝ. Ако е дошла така да печели внучката си, е тръгнала по много лош път. Еда нито ще се впечатли от парите и лукса, които ще ѝ предложи избраният от нея "подходящ" мъж, нито ще спечели уважението и обичта ѝ с опитите ѝ за контрол. Най-много Еда съвсем да намрази баба си (а преди да се появи бабата имах надежди че накрая ще се сдобрят, но вече не го очаквам)

За проблемите с екипа няма да коментирам повече. Не знаем какво се е случило, не за първи път има скандали и проблеми в екип, важното е да не се отрази на историята и актьорите.
Рейтинга не е лош. Върти се около мор алният за сериала в последните серии.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 10:07 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт