Със съобщението, че Серкан след излизането от ареста е тръгнал към Еда. Е, това трябва да е лебедовата й песен, щото театрото й ще излезе наяве.

, любов
и благоденствие
в домовете ви. 
благодаря ви за прекрасните къщички, в които подслонявате развълнуваните ни души.
на вас благодаря за преводите и поясненията. Момичета, всички сте прекрасни! 

За тембъра на Керем дори няма да коментирам, че ми омекнаха коленете направо при тези сцени. Хубаво, че сърничката започна да се усеща и да се опитва да му подскаже какво чувства. Жалко, че още в следващата серия ще наруши обещанието, което му даде в банята, каквото и да се случва, срещу каквото и да се изправят да са заедно, един до друг. Сцената с Еда във ваната беше сладка, "дай ми 10 секунди, и запаметих тази сцена".
Няма го вече робота, нищо че е Жентълмен, и той душа носи все пак. 
Със сигурност това ще бъде един от най-любимите му подаръци. Той и върна непрежалим спомен от детството, изгубената гривна от майка й, но тази е с още по-голямо значение, защото е подарена с много любов, и от любимия мъж. За въпроса, който я придружаваше "Ще бъдеш ли моя любима?" какво да кажем? Чок романтик робот. 

Утре след английските субтитри може да се влюча да добавя още нещо.
Сега отивам да прочета последните поне 5 страници коментари 

Не съм писала от няколко дена, затова първо да ви поздравя за празниците, момичета. Бъдете живи и здрави - вие и всички около вас 
Ще карам с коментара ми в хронологичен ред, че иначе мислите ми ще се разклонят на 100 посоки.
.
Разбира се, ще има сериозни опити да ни опровергае, но нали сериал трябва да става. Ще я търпим 

Има нещо странно там, но да видим какво.

Честно казано, когато писах, че може онова покритото нещо да е негов бюст, ми се видя бая откачено, но пък Еда добре използва този шедьовър
Находчиво го бяха вплели в сценария
Което за съжаление на дизи език е най-логично да се преведе в нова раздяла и незаслужени страдания на главните герои. Поне, докато не се пренаредят силите. На Еда ще ѝ трябва време, докато намери как да неутрализира баба си, а вероятно и със Серкан няма да може да се виждат. Т.е. комуникацията между тях ще бъде възможна само с помощта на "пощальони". Препоръчани теми