Интересното в тази серия беше, че на агресивната атака на Баба Мардин Серкан запази спокойствие, всички други се поникьосаха. Да, изглеждаше тъжен, може би защото не може да отговори на бабаането както заслужава. Но то е защото е баба на Еда и защото изпитва вината на баща си за загубата на сина й. Но въобще не е стресиран. Спокоен е, а това означава, че обмисля ходовете си напред.
Бабата ме изненада, макар че знам какво представлява това мардинско поколение. Изненада ме с ината да наложи волята си и над внучката си. Човек се учи от грешките си, ама тук образователният процес явно ще е по-дълъг.

ПП За Айше Кутлу нищо не мога да кажа, щото Птичката не гледах. Обаче и аз като Миси, не мисля, че в средата на излъчвания епизод трябваше да се сбогува с екипа. Най-добре беше да го направи след излъчването или утре, ако е добронамерена към бъдещето на тоя проект.

,че избират по историята и описанието на героите в началото .После е малко хазарт дали проектът ще е успешен . всичко зависи от турските зрители , сценарият , химията м/у героите и даже деня на излъчване ...Но понякога СЦ променят героите , завъртат историята .Аз имах пред вид ,че даже новите СЦ да ни вкарат в някаква боза ( пази Боже ! ) ,Ханде и Керем ще продължат да играят някакви тъпотии за ужас на нас феновете .Но пепел ми на клавиатурата
Да бъдем оптимисти