Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 274
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Серкан: Единственото което ни спира са страховете ни.
Мъдрееец. Blush
Интересното в тази серия беше, че на агресивната атака на Баба Мардин Серкан запази спокойствие, всички други се поникьосаха. Да, изглеждаше тъжен, може би защото не може да отговори на бабаането както заслужава. Но то е защото е баба на Еда и защото изпитва вината на баща си за загубата на сина й. Но въобще не е стресиран. Спокоен е, а това означава, че обмисля ходовете си напред.
Бабата ме изненада, макар че знам какво представлява това мардинско поколение. Изненада ме с ината да наложи волята си и над внучката си. Човек се учи от грешките си, ама тук образователният процес явно ще е по-дълъг.Joy
ПП За Айше Кутлу нищо не мога да кажа, щото Птичката не гледах. Обаче и аз като Миси, не мисля, че в средата на излъчвания епизод трябваше да се сбогува с екипа. Най-добре беше да го направи след излъчването или утре, ако е добронамерена към бъдещето на тоя проект.

# 76
  • Кърджали
БРо, той че ги подбира ги подбира. Но щом се е хванал на хорото, ще играе каквото му напишат. Все още не е такова име, че да може да изисква промяна на сценария, тъй че да му харесва.
А сценаристите знаят как да развалят един образ  /тук няма да се случи, то е ясно все пак е ромком и е главен герой/, но имам опит с друг сериал където такъв хубав образ го направиха на нищо /вярно не беше главният герой и май в един момент беше по-харесван и от главният/, пта турските сценаристи са способни на всичко. Другия сериал в момента го карам основно на фрагове и тук таме някои сцени да погледна с онзи герой, че ми е другият любимец от тоз сезон.
Та не знам, на една смяна на сценаристите /при тях/ се зарадвах, защото има шанс да оправят батака, на друга смяна /при нас/ леко ме плаши, но предпочитам да съм опитимист.
Но докато Керем и Ханде /особено Керем,че ми е на сърце /играят ще гледам, каквото и да напишат сценаристите....

Подозирам, че бабата има пръст в "изчезването" на Алптекин, говори по телефона с един от хората си и итой казва "Алптекин бей вече не е в състояние да създава проблеми"

Малко майтап да става - седнала съм да гледам серията като почна, мъжа ми ми се пречка, уж да ме вдигне от компютъра за да му обърна внимание. И тойчно когато бабаат изпуска онази стъкленица с цветето, ъжа ми се опитва да ме целуна, а аз - айййййййййййййй.....

# 77
Фили, имах предвид, че Керем много внимателно си избира ролите. Четох едно негово интервю по темата. Дори за този сериал в началото е бил предубеден, но историята му е харесала и затова е приел. Това, че пишат епизод за епизод, е така. Но по начало им дават едни папки с описание на историята и персонажа, който ще изиграят. За Керем и Ханде този сериал е завръщане след паузи (и при двамата) и провалени проекти (и при двамата). Затова съм сигурна, че са мислили внимателно при избора си дали да участват или не. А сравнения с Робърт Де Ниро и др. холивудски актьори е излишен според мен, защото говорим за различни пазари. В интерес на истината обаче, дори актьори с Оскари имат слаби проекти и такива, от които се срамуват. В този бизнес е така. Wink
С това съм съгласна , Бърборанке Hug Grinning ,че избират по историята и описанието на героите в началото  .После е малко хазарт дали проектът ще е успешен . всичко зависи от турските зрители , сценарият , химията м/у героите и даже деня на излъчване ...Но понякога СЦ променят героите , завъртат историята .Аз имах пред вид ,че даже новите СЦ да ни вкарат в някаква боза ( пази Боже ! ) ,Ханде и Керем ще продължат да играят някакви тъпотии за ужас на нас феновете .Но пепел ми на клавиатурата Sweat Smile Да бъдем оптимисти Simple Smile

# 78
  • София
Има едни сцени във фрага, където са със същите дрехи от лайфа днес. Серкан е с костюм, каква изненада! Еда е с черна рокля. Сядат на масата в заседателната, която Серкан превърна в свой офис. В тези сцени Еда изглежда дръпната и леко напрегната. Пази дистанция от Серкан. Той е объркан. В погледа му се чете също и някаква болка, не му е приятно случващото се. Изглежда наранен. Затова според мен му е отказала и това е на другия ден, да кажем. Ако Еда направи същото, което направи той, за да го защити - виждам логика. Така всеки ще е бил на мястото на другия. Любовта им ще стане по-силна. Но пък е поредното изпитание за тях. Докога така, питам аз? Все се надявам Еда да ни изненада и да му разкаже за шантажите на баба си. Иначе влизаме в същия сценарий от преди няколко епизода. Само че не вярвам Серкан да се държи като Еда тогава. Дали е възможно да превключи отново на режим робот или да се сближи с Балджа, за да дразни Еда?! Добре. Стига съм гадала и стига съм се правила на сценаристка. След една седмица ще разберем. Стискам палци да ни хареса това, което ще видим, каквото и да е то. На нас и на всички фенове. Да сме доволни. Simple Smile

# 79
  • Монтана
Алекс, и ти фрасна стъкленицата с целувката!...

# 80
  • In the light side of the Moon!
Новината дет Еда гледа на таблета във фрага е със заглавие "Виновен" под лицето на Серкан!
в туитър се коментира

# 81
  • София
Красива двойка, много красива!   

# 82
  • София
Много приятно ще ни изненадат сценаристите, ако се съберат нашите в другия епизод, макар и тайно. Но надали. 😅 Не искам да се надявам, че разочарованието ще е по-голямо после. По-скоро си мисля, че временно ще са разделени, докато се появи принцът на бабата. След като Балджа се преориентира към него, на бабането картите ще се объркат, ще цака с грешния коз и накрая ще загуби играта. Wink Надявам се обаче покрай този принц смях да става. Гледат ми се комични ситуации определено. 😅

Сменям темата с друго - направи ми впечатление, че доста промотираха влизането на Илайда (Балджа) в сериала. Така беше и с Али (Ефе) навремето. Сега и за този шеф Александър имаше пост. За бабата обаче - нищо. Защо така според вас?? Нито за актрисата написаха нещо, нито за образа. А този принц къде прочетохте, че ще е гост актьор? Сигурна информация ли е и знае ли се за колко епизода ще е?

# 83
  • Кърджали
Бабата каза че ще е за няколко седмици - докато омъжи Еда за избраният от нея подходящ зет /и върне акциите на Серкан в такъв случай/ или ако Еда се опъне - докато съсипе холдинга и Серкан.
Сега колко ще е това няколко серии...

# 84
Май на статията пише:
,,Успешен и виновен. Серкан Болат посрещна новата година в ареста." Останалото е невъзможно да се прочете. Пробвах пак с програмата да подобря качеството, но нищо не става

# 85
  • Кърджали
Май по този начин бабата ще изнудва Еда - статията да е готова за излизане, и ако Еда се съгласи да играе по свиркатта на бабата, тя да спре излизането на новината.

# 86
Балджа не се видя във фрага, нали?

# 87
Катя , за секунда я показаха, преди предложението.

# 88
  • София
Умеят да държат публиката в напрежение, това им го признавам. С този финал и този фраг ще е мъка до другата събота... Искаш седмицата да минава като миг. 😅 Поне ще имаме фотосесия с Керем и Ханде. 💜 👏🏼 Хареса ми това, че ни подведоха с озета. Аз въобще не видях съмняващ се в Еда Серкан, разклатено доверие и т.н. Хареса ми, че Балджа имаше малко екранно време. Имахме много ЕдСер моменти. Бабата с претенциите й ми дойде в повече. Както и това, че Еда и Айфер й угаждат. Очаквах по-голям отпор от тях. Wink Но епизодът си беше супер. Да продължават в същия дух - динамични, но балансирани епизоди. Повече комични и романтични ситуации, по-малко драма, повече ЕдСер сцени и скоро - истинско сдобряване. Simple Smile

# 89
За Серкан излезнаха статии за срутен покрив ,спонтанни целувки ,договор за годеж.Малко ми е пресилено с една статия за арест да държи Еда. Както ми е  пресилено обвинението на Еда към бабето ,че е виновна за смъртта на родителите и.
Редактирам се : имаше и интервю за изневяра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт