Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 864
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета, аз съм с розовите очила, но ми се вижда по-логично Еда да откаже. Така че се подгответе за такъв развой на събитията. Еда е притисната от баба си и, за да защити Серкан, ще избере да играе по свирката й. Засега. Но няма да се откаже от Серкан и любовта си. Просто ще изчака правилното време. Това е моята прогноза. Надявам се да греша, разбира се. Не защото този сценарий е клише, а защото ми се гледат Еда и Серкан заедно. От доста епизоди са разделени и наистина ми се иска да ги съберат. Но, ако се съберат, какво ще се случва в епизодите занапред?? Не искам да страдат, нито да се заяждат пак. Толкова бяха хубави в този епизод - когато се подкрепят и разбират. Но, за да имаме повече епизоди, ще трябва да потърпим още, докато се съберат официално. Този новият ще обърка сметките на бабата. Възможно е Балджа да разкаже всичко на Еда и Серкан. Нали ще става принцеса. Тя си е луда, но не пречи да е добра и луда. Wink Преди да си замине с принца, да разкаже всичко на Еда и Серкан. Те да се съберат и заедно да играят срещу бабата. Аз не съм гледала РП, но там какво стана с “лошите”?

# 61
По треперещият гласа на Еда, когато казва: Какво искаш от мен? За жалост мисля, че ще прави каквото бабата й каже. 😔

И на мен на така ми се струва. Иначе откъде материал за няколко епизода напред. За да предпази Серкан ще жертва себе си, докато той не разбере истината и не започне да действа по болатски - твърдо и безкомпромистно.

# 62
  • Кърджали
Поне временно Еда ще играе по свирката на баба си, мисля. Сега е ред на Серкан да се чуди какво държи Еда далеч от него и да не се отказва. Но се надявам да е за кратко и после двамата да се борят с лошият дракон....И накрая принца да си отведе принцесата /да не става грешка, говоря за нашият принц, не онзи дубайския, и нашата принцеса, не онази пишман звездолюбителка/

# 63
  • София
Момичета, днес по-рано писах за информацията, че няма да имат почивка! Така че, нека се успокоим, да пием по едно - кой вино, кой валериан с мента и глог, кой нещо по-силно, след седмица ще научим отговора на Еда Йълдъз! Очевидно арестуването на Серкан я е изплашило, за да признае в трейлъра, че се страхува! Ние знаем, че Еда не се плаши лесно! Очевидно е също така, че Серкан й предлага брак! Не е ясно само, какъв ще бъде нейния отговор! Но имаме само седмица, за да научим!

Лека нощ и спокойни сънища!

# 64
  • Монтана
Трябва обаче да отбележим колко хубаво е изражението на лицето на Еда, когато чува предложението на Серкан!...
Не мисля, че ще постъпи като него преди това...!

# 65
  • София
Момичета, аз съм с розовите очила, но ми се вижда по-логично Еда да откаже. Така че се подгответе за такъв развой на събитията. Еда е притисната от баба си и, за да защити Серкан, ще избере да играе по свирката й. Засега. Но няма да се откаже от Серкан и любовта си. Просто ще изчака правилното време. Това е моята прогноза. Надявам се да греша, разбира се. Не защото този сценарий е клише, а защото ми се гледат Еда и Серкан заедно. От доста епизоди са разделени и наистина ми се иска да ги съберат. Но, ако се съберат, какво ще се случва в епизодите занапред?? Не искам да страдат, нито да се заяждат пак. Толкова бяха хубави в този епизод - когато се подкрепят и разбират. Но, за да имаме повече епизоди, ще трябва да потърпим още, докато се съберат официално. Този новият ще обърка сметките на бабата. Възможно е Балджа да разкаже всичко на Еда и Серкан. Нали ще става принцеса. Тя си е луда, но не пречи да е добра и луда. Wink Преди да си замине с принца, да разкаже всичко на Еда и Серкан. Те да се съберат и заедно да играят срещу бабата. Аз не съм гледала РП, но там какво стана с “лошите”?

Веднага ти отговарям - дълго и продължително се бориха за своята си кауза в лицето на главния герой! Едната го искаше за себе си, другата не го даваше на "бедната героиня от махалата"! Едната си замина след повторното предложение за брак между главните герои, на майката продължи усилено с ролята си на основен враг, намери друг съмишленик, разделиха главните герои, имаше скок във времето и чак след една година раздяла последва нова случайна среща и още около 12-13 епизода, докато отново се съберат, окончателно елиминират последния "враг" и се оженят! Междинните епизоди с цялата тази история, разказана накратко аз лично съм гледала по диагоналната система! До Happy End!

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 23:46 от nrgmama

# 66
Още ме държат емоциите след фрага. За съжаление май предположенията ни ще се сбъднат и Еда ще прави каквото Семиха каже, за да предпази Серкан и семейството му. Все пак се надявам да му разкаже и да се борят заедно. Защото тя не беше доволна, когато разбра, че Серкан е крил от нея за инцидента, та не мисля, че има правото да причинява същото на Серкан в момента. А и по мои спомени си бяха обещали да не крият нищо един от друг. А тези фонтани пък колко ми харесаха като ги видях първия път. Когато Еда подари робота на Серкан.
Чрез програма пооправих качеството на снимка на подаръка, май не е Пандора, но пак е от този тип. Въпреки това е страшно красива гривната с този тюркоаз в краищата и с тези важни за Еда талисмани. Невероятен подарък е наистина. Очите ми останаха върху гривната Heart Eyes

# 67
  • In the light side of the Moon!
2 часа и 20 мин е епизода, а на мен ми се стори супер кратък.

Имаше доста ЕдСер моменти, на мен ми хареса.
Еда беше готова на повече близост, но Серкан просто не си я поиска, незнам защо 😂

# 68
  • София
Фили, имах предвид, че Керем много внимателно си избира ролите. Четох едно негово интервю по темата. Дори за този сериал в началото е бил предубеден, но историята му е харесала и затова е приел. Това, че пишат епизод за епизод, е така. Но по начало им дават едни папки с описание на историята и персонажа, който ще изиграят. За Керем и Ханде този сериал е завръщане след паузи (и при двамата) и провалени проекти (и при двамата). Затова съм сигурна, че са мислили внимателно при избора си дали да участват или не. А сравнения с Робърт Де Ниро и др. холивудски актьори е излишен според мен, защото говорим за различни пазари. В интерес на истината обаче, дори актьори с Оскари имат слаби проекти и такива, от които се срамуват. В този бизнес е така. Wink

# 69
Да не забравяме, че ще имаме и втори фраг, който ще ни открехне вратичката още малко преди следващия епизод ⭐

# 70
Момичета , ама стига с тази Птичка ! Това е друг сериал + вече с други СЦ .
И аз мисля ,че Еда ще откаже в началото .Нали искаме повече серии ? Но ми се ще бързо да се съберат и да изиграят бабата даже като предложихте тук ,  да се оженят тайно , нещо подобно както провалиха плана на Балджа с търга .
Благодаря ви дружки за компанията , особено на Алекс и Али за превода
Лека нощ Heart

# 71
фрага е страхотен мисля че предложението за брак с него ще свърши епизода и ще трябва да чакаме до 26 епизод
дано Серкан някак си разбере за шантажа на бабата спрямо Еда и да действа както той си знае
той ще разберели че тая гаднярка Балджак е подала жалба срещу него или не? Поне да я постави на мястото й като разбере

# 72
  • In the light side of the Moon!
От Неслихан

neslihan yeldan
@neslihan_yeldan
To be honest I totally believe our fandom is the best
who can deny this fact?

# 73
Нормално е Еда да се страхува, тя отлично знае какво е направила баба й с родителите й...

Не вярвам Еда да се поддаде на баба си, разчитам Серкан да има ясен план, да я проучил бабата и да е разчел плановете й ...

Някъде четох, че Балджа е до 26-та серия...

# 74
дано да е до 26 епизод  и да си тръгва тая Балджак

Общи условия

Активация на акаунт