Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 103
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Ааа, да Hands Plus1
Със съобщението, че Серкан след излизането от ареста е тръгнал към Еда. Е, това трябва да е лебедовата й песен, щото театрото й ще излезе наяве.

# 91
  • Кърджали
Целувката си е просто папарашки скандал
За покрива - излезнаха статии, но нямаше обвинение. Накрая се показа и че е невинен
Но да се появят статии, че е виновен за нещо и то за сексуално нападение /предполгама ще е / е вече сериозно и съсипващо репутацията му. Това ще прати и кариерата му в дъното

# 92
  • Кърджали
Пускам го в отделен пост

Еда Болат

Серкан: Благодаря, г-жо Мерием.Да, ето, с много захар и мляко,направено от зърна от Колумбия,филтрирано кафето ти, надявам се да не липсва нищо
Еда: Няма нищо липсващо, има излишни неща, Серкан
Серкан: Вай, Еда Болат.Еда Болат, виж как хубаво се усмихваш.Това трябва да направим вътре, срещу баба ти.
Еда: Серкан
Серкан: Моля?
Еда: Ядосваш ме
Серкан: Колко добре, това беше целта ми.Да се изнервиш малко, да си излееш енергията, да ми се ядосаш и после да се успокоиш. Но май не се ядоса колкото очаквах.
Еда: Защото преди това направи нещо, на което да се ядосвам.
Серкан: Но пък звучи добре, нали?Еда Болат?
Еда: Серкан, това ли ни е темата сега?
Серкан: Не е, но признай, разбирам от тия работи.. Еда Болат…Според мен това трябва да е темата ни

Мело: Мат, наистина съм мат.Била каквато ни я описваше кака Айфер.Страх те хваща от тази жена.И е съдружник във фирмата…
Джерен: Мело, да ти кажа, това са добрите ни дни.Тази жена ще ни донесе много проблеми.
Мело: И ти не казваш нищо хубаво.И без това не мога да спя, сега съвсем няма да мога.
Джерен:Момиче, казвам ти истината.Срещу нас е жена, която не иска дори да споменава името на дъщеря си.Ти си помисли. А знаеш и историята им.Отрекла се е от сина си само защото е обикнал жена, която тя не одобрила.

Еда: Ти май не разбираш колко е сериозно положението.Баба ми току що се оказа твой съдружник.
Серкан: И?Какво от това?Сега аз да ти кажа колко сериозно е положението. Както каза – баба ти е съдружник във фирмата.Дойде, показа се, и ще иска отмъщение към мен заради баща ми. Ще ме фалира, ще ни раздели, ще унищожи живота ни.Нали? Но няма да успее, затова се успокой.Не е възможно да постигне такова нещо.

Семиха: Балджа. Хубаво име.Ало Тахр?
Тоз Тахир: Госпожо, уредих проблема с Алптекин Болат!
Семиха: Добре, няма да има проблеми, нали?
Тахир: Не се притеснявайте, госпожо, направихме каквото трябва. Алптекин бей не е в състояние да създава проблеми.
Семиха: Добре, и аз съм във фирмата, чакам те . Добре започва.

# 93
Както изчисти името си със срутения покрив ,така и ще се справи пак .Еда не разбра ли вече какъв хитър мъж има до себе си ?! Пресилено ми е .Разбирам да е убил някога ,пък то пак кекс скандал (ако е това де ) .

# 94
И аз мисля, че жалбата е от Балджа. Но ако е така, Еда, която познаваме, може да спаси репутацията на Серкан, само като приеме предложението му за женитба. Ще бъде шах и мат за г-жа Семиха.  Ако се уплаши, не е нашата Еда. После може да има и други пречки, но не и тая с опозоряване името на Серкан. Дано новите сценаристи следват логиката на характерите.
Лека нощ, момичета Hug

# 95
И аз мисля, че жалбата е от Балджа. Но ако е така, Еда, която познаваме, може да спаси репутацията на Серкан, само като приеме предложението му за женитба. Ще бъде шах и мат за г-жа Семиха.  Ако се уплаши, не е нашата Еда. После може да има и други пречки, но не и тая с опозоряване името на Серкан. Дано новите сценаристи следват логиката на характерите.
Лека нощ, момичета Hug

Ако жалбата е от Балджа и то за кекс тормоз, то тя самата така ще изгори всички мостове, които е пострпила към въображаемото й Се ве Бе. Хем се натиска инсе прави на ни лук яла, ни..., хем ще подава жалби. Не върви, няма логика за мен.
Докато Еда - може да се уплаши, както се случи и със Серкан. Аз и преди си мислех това, че единственият начин баба й да я контролира е чрез заплаха към Серкан. На Еда не й пука толкова за нея, колкото за либето й Simple Smile

# 96
  • In the light side of the Moon!

Еда Болат

Серкан: Благодаря, г-жо Мерием.Да, ето, с много захар и мляко,направено от зърна от Колумбия,филтрирано кафето ти, надявам се да не липсва нищо
Еда: Няма нищо липсващо, има излишни неща, Серкан
Серкан: Вай, Еда Болат.Еда Болат, виж как хубаво се усмихваш.Това трябва да направим вътре, срещу баба ти.
Еда: Серкан
Серкан: Моля?
Еда: Ядосваш ме
Серкан: Колко добре, това беше целта ми.Да се изнервиш малко, да си излееш енергията, да ми се ядосаш и после да се успокоиш. Но май не се ядоса колкото очаквах.
Еда: Защото преди това направи нещо, на което да се ядосвам.
Серкан: Но пък звучи добре, нали?Еда Болат?
Еда: Серкан, това ли ни е темата сега?
Серкан: Не е, но признай, разбирам от тия работи.. Еда Болат…Според мен това трябва да е темата ни

вай бе, аз се чуда от къде дойде това Еда Болат, че някак си натрапено в разговора влезе, а то на чашата го пишело хаха

# 97
  • Кърджали

Еда: Г-жо Семиха !
Семиха:Счупи се. Недей
Еда: Махни си ръцете от мен!Зарежи тази роля на грижовна баба!Не те ли познавам? Не знам ли колко си безсъвестна?
Семиха: Заради тази бизвкусица ли ми се гневиш? Ще купя ново!
Еда7 Ще купиш ново ли? Ще купиш ново и ще го сложиш на мястото му ,толкова е просто за теб.Ти си направо за съжаление. Но аз те мразя толкова, че да не мога да те съжалявам.
Семиха: Нищо не знаеш! Ако знаеше, нямаше да стоиш под покрива на този холдинг и минута!
Еда: Няма да се уча от теб какво да правя. Нямам нужда и от съветите ти!От където си дошла, там си се връщай!Не те искам в живота ми! Не те искам в живота на никой!

Мело: Браво, Дада, продължавай! Наистина ще и затвори устата
Джерен : Мело, млъкни та да чуем нещо
Мело: Какво казва?

Семиха: Съжалявам, Еда, но още малко ще съм по тук.Ще е добре да го приемеш.Не забравяй, имам холдинг за ръководене.И никъде няма да ходя докато не оправя връзката си баба – внучка с теб!
Еда: Каква връзка? Ти мислиш че между теб и мен има отношения като с внучка ли?Коя точно рана ще излекуваш?Ти дойде да бъркаш в раните ми, знам те аз.Не те ли познавам?
Семиха: Ти изобщо не ме познаваш!Ако ме познаваше…
Еда: Много добре те познавам, Семиха Йълдъръм.Ти си човека, който ме остави без семейство.Ти съсипа живота на мама и татко
Семиха: Не аз унищожих живота на майка ти и баща ти, а този холдинг.Но не искаш да го разбереш, нали? А, Серкан Болат. Този мъж те е заслепил,нали?
Еда: Не ти дължа обяснения!
Семиха: Чудесно- И аз не обичам обясненията, а сделките.Но да ти кажа – тази фирма, Серкан Болат, семейството му, живота му е в твоите ръце.Ако се събереш с мъж, който аз съм намерила за подходящ, повярвай ми ,както поиска, ще си тръгна от фирмата и ще върна акциите. Но не, ако кажеш, аз ще продължа по своя път със Серкан,тогава ще съсипя и него и този холдинг.Този разговор ще си остане между нас, разбра ли ме, никой няма да разбира, най-вече леля ти няма да разбира. ИНаче ще ми се наложи да накажа Серкан много жестоко, да си знаеш.
Еда: Искаш да се омъжа за избран от теб, за този който ти си решила че е подходящ?
Семиха: Точно така
Еда: Ти какви ги говориш?За какво, за кого говориш?Какви са тези глупости?
Семихя: Бъди търпелива!Повярвай ми, когато го опознаеш, ще забравиш и Серкан и чувствата му.Вярвай ми.
Еда: Няма да направиш с мен онова което опита с баща ми. Няма да го направя.Ти си луда!
Семиха: Точно така!От сега нататък ще е хубаво по два пъти да премисляш.

Джерен: Какво става, добре ли си?
Еда: Добре съм
Мело:Не сме говорили , спри да поговорим.
Еда: Ще си тръгне без да погледне назад!
Джерен: Добре, но ти къде отиваш?
Мело: Къде отиваш?
Джерен: Какво ще кажеш?
Мело: Какво да ти кажа, кака Айфер като чуе ще полудее….

# 98
  • София
Така... 00:45 е (поне, докато пиша тези думи, е толкова), а аз се правя на детектив и сценарист. Защото съм с розови очила и не мога да си легна без хепи енд. Simple Smile

Какво виждам аз във фрага?
1. Серкан е със същите дрехи, когато говори с Еда при фонтаните и й предлага брак, с които беше на Нова година. Тоест това е след ареста му. Дали е още същата вечер (тоест е излязъл по-късно през нощта) или вечерта на другия ден, не знаем. Но е с тези дрехи, когато стои в къщата с дървените мебели, която май е нова. Поне не се сещам да сме я виждали досега. Не е в апартамента му. Виждаме го в същата къща, облечен в други дрехи (с жилетка и бяла тениска). В сцените в тази къща е тъжен.
2. Виждаме Еда, на която Серкан звъни по телефона, облечена е с червената рокля от партито и има палто отгоре. Вероятно й звъни, след като излиза от ареста или използва правото си на обаждане. Тя му затваря, защото отива при баба си. Там е със същите дрехи, когато баба й за пореден път я заплашва и казва да прекрати връзката си със Серкан. Показва й въпросната статия на таблета.
3. Виждаме Еда и Серкан в офиса. В погледите им не се чете радост, не изглежда да са заедно.
4. Балджа звъни на бабата, но се вижда, че е по светло. Имаме още една сцена с бабата, отново по светло. Мисля, че тези две сцени се отнасят до друг момент от предстоящия епизод.
Според логиката и събтията, които виждаме във фрага, излиза следното - Серкан е в ареста, Еда е притеснена. Тръгва да говори с баба си, Серкан го освобождават и той й звъни, за да се видят. Тя му затваря. Отива при баба си, бабата я заплашва чрез Серкан и Еда взима решение да се отдръпне от него, за да го предпази. Отива да се види тайно със Серкан, той й предлага брак, тя отказва. Затова после го дават тъжен в къщата. После се гледат странно в офиса, а бабата и Балджа следят всяка тяхна стъпка. Да, ама фраговете винаги ни подвеждат. Нали така? Затова си мисля, че Еда ще бъде нашата героиня, нашето любимо момиче, което няма да се откаже от Серкан и любовта си. Няма да допусне неговата грешка. Еда също ще израсне много тепърва, както и очаквахме. И това ще е началото на порастването й. Според мен тя ще разкаже всичко на Серкан и ще играят игра пред баба й. Възможно е през целия епизод да гледаме неща, които не разбираме и не ни харесват. А накрая да ни покажат този разговор и всичко да ни се изясни - следователно Еда ще му отговори с "евет". И всичко останало ще е за заблуда на бабето, докато намерят начин да я разкарат. Така ще избягаме от драмата. Този сценарий ми харесва повече и избирам да вярвам в него, докато разберем какво действително ще се случи другата събота. Simple Smile

Лека нощ, момичета! И горе главата. Чакат ни още епизоди и то какви. Heart

# 99
  • Кърджали
Не знам, ама е време Серкан да сменя тази къща. Тя е хан бре, кой му щурне, ходи там.
Да си намира по-тайно място, само за него и ЕДа.

Тази седмица пращам всички фрагове и озети по ягодите. З атази серия бях подготвена да е някакъв ужас, а то Серкан сто пъти ми сгря сърцето. Еда и тя ми хареса.  Та аз съм пас, няма да гадая...

# 100
  • София
Така... 00:45 е (поне, докато пиша тези думи, е толкова), а аз се правя на детектив и сценарист. Защото съм с розови очила и не мога да си легна без хепи енд. Simple Smile

Какво виждам аз във фрага?
1. Серкан е със същите дрехи, когато говори с Еда при фонтаните и й предлага брак, с които беше на Нова година. Тоест това е след ареста му. Дали е още същата вечер (тоест е излязъл по-късно през нощта) или вечерта на другия ден, не знаем. Но е с тези дрехи, когато стои в къщата с дървените мебели, която май е нова. Поне не се сещам да сме я виждали досега. Не е в апартамента му. Виждаме го в същата къща, облечен в други дрехи (с жилетка и бяла тениска). В сцените в тази къща е тъжен.
2. Виждаме Еда, на която Серкан звъни по телефона, облечена е с червената рокля от партито и има палто отгоре. Вероятно й звъни, след като излиза от ареста или използва правото си на обаждане. Тя му затваря, защото отива при баба си. Там е със същите дрехи, когато баба й за пореден път я заплашва и казва да прекрати връзката си със Серкан. Показва й въпросната статия на таблета.
3. Виждаме Еда и Серкан в офиса. В погледите им не се чете радост, не изглежда да са заедно.
4. Балджа звъни на бабата, но се вижда, че е по светло. Имаме още една сцена с бабата, отново по светло. Мисля, че тези две сцени се отнасят до друг момент от предстоящия епизод.
Според логиката и събтията, които виждаме във фрага, излиза следното - Серкан е в ареста, Еда е притеснена. Тръгва да говори с баба си, Серкан го освобождават и той й звъни, за да се видят. Тя му затваря. Отива при баба си, бабата я заплашва чрез Серкан и Еда взима решение да се отдръпне от него, за да го предпази. Отива да се види тайно със Серкан, той й предлага брак, тя отказва. Затова после го дават тъжен в къщата. После се гледат странно в офиса, а бабата и Балджа следят всяка тяхна стъпка. Да, ама фраговете винаги ни подвеждат. Нали така? Затова си мисля, че Еда ще бъде нашата героиня, нашето любимо момиче, което няма да се откаже от Серкан и любовта си. Няма да допусне неговата грешка. Еда също ще израсне много тепърва, както и очаквахме. И това ще е началото на порастването й. Според мен тя ще разкаже всичко на Серкан и ще играят игра пред баба й. Възможно е през целия епизод да гледаме неща, които не разбираме и не ни харесват. А накрая да ни покажат този разговор и всичко да ни се изясни - следователно Еда ще му отговори с "евет". И всичко останало ще е за заблуда на бабето, докато намерят начин да я разкарат. Така ще избягаме от драмата. Този сценарий ми харесва повече и избирам да вярвам в него, докато разберем какво действително ще се случи другата събота. Simple Smile

Лека нощ, момичета! И горе главата. Чакат ни още епизоди и то какви. Heart

Бърборанке, този вариант от твоя сценарий "следователно Еда ще му отговори с "евет". И всичко останало ще е за заблуда на бабето, докато намерят начин да я разкарат" страшно много ми допада, гласувам за него! А и Еда и Серкан имат опит в това да "заблуждават" хората за техните отношение, защо да не го направят отново, но без писмен договор (че договорите такива като Селин лесно ги намират!)! Sunglasses

Днес е последния ден от коледните празници! За вашето коледно настроение след изгледания епизод ви оставям в скрит текст едно стихотворение за празника! Gift Heart

Скрит текст:
На Коледа

На Коледа светът е много тих.
Прегръдките се сливат с тишината.
На глас да изрека това – не бих.
В мълчание се случват чудесата...
И всяка обич става споделена,
а всеки миг – подписан със усмивка.
На Коледа забързаното време
се спира насред пътя. И притихва...
И толкова е бяло, че светлее
душата ни – облечена в снежинки.
Човек е нов. И диша. И живее
с една надежда, че вълшебства има,
че бъдещето чака да го сбъднем
по-хубаво, по-истинско, по-леко.
На Коледа към себе си ще тръгнем.
От тиха обич е роден Човекът!
И пак ще се открием там навярно –
сред пътя си по-бял и от снега.
На Коледа светът е благодарност.
И чака да го изречем. С Душа.

Мира Дойчинова

Спокойни сънища, момичета!

# 101
Привет прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
кацвам при вас с малко закъснели коледни пожелания за здраве Flowers Four Leaf Clover, любов Heart и благоденствие Hands Pray в домовете ви. Christmas Tree
Галка и Диди, Hug благодаря ви за прекрасните къщички, в които подслонявате развълнуваните ни души.
Алекс и Али, Hug на вас благодаря за преводите и поясненията. Момичета, всички сте прекрасни! Sparkling Heart

За разлика от някои от мненията, които прочетох на мен тази серия ми беше супер. Аз бях доста минорно настроена след фраговете и озета. Мога само да кажа, че мен успяха да ме метнат на върбите с едни очаквания, но за моя радост бях много щастливо изненадана и серията ми хареса страшно много. За разлика от предните две, например, в които малко бях загубила ентусиазъм.
Тъй като не съм гледала другите дизита, които споменавате, нито едно клише не ме подразни.
Много ми харесва как Серкан успокоява Еда всеки път. Много добре му се удава това. Заигравката на Серкан с кафето на Еда беше сладка. Даже тя се усмихна на Еда Болат. Айде да ги събират вече официално сценаристите, стига сме чакали всички. Smiling ImpInnocentRelaxed
Сцените в апартамента на Серкан ми бяха супер (всичките с Еда и Серкан). Всички диалози между Серкан и Еда в този епизод ми бяха много силни. Определено много харесвам заигравките на Айше с книгата "Мадоната с коженото палто", и мислите на Еда и на Серкан с тази книга. Хареса ми как Еда целенасочено извади точно тази книга, (в която Серкан пази снимката им) и мислите й, колко го обича и как най-трудно с него ще се раздели. За пореден път се разтопих от думите на Серкан Болат в банята. Такива хубави неща и наговори на Еда. За пореден път и показа колко много означава тя за него. Ако Еда не се задейства да си го прибере, честно,аз ще и го взема. Innocent За тембъра на Керем дори няма да коментирам, че ми омекнаха коленете направо при тези сцени. Хубаво, че сърничката започна да се усеща и да се опитва да му подскаже какво чувства. Жалко, че още в следващата серия ще наруши обещанието, което му даде в банята, каквото и да се случва, срещу каквото и да се изправят да са заедно, един до друг. Сцената с Еда във ваната беше сладка, "дай ми 10 секунди, и запаметих тази сцена". Flushed Няма го вече робота, нищо че е Жентълмен, и той душа носи все пак. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Подаръците, които двамата си подаряват много ми харесват. Аз винаги съм обичала подаръци с послание и смисъл. Еда му подари спомен от детството - книгата, която е получавал от баща си, но не съвсем. Поднасяна от други хора (последно от Селин), някак студена, лишена от чувство. Серкан сам каза, че не я чете. Еда му направи подарък, но изпълнен с много любов, персонализиран с нейна рисунка и го върна към онази вечер, в която остана до него, гледа му на книга, и му остави посланието да я види със сърцето си. Heart Със сигурност това ще бъде един от най-любимите му подаръци. Той и върна непрежалим спомен от детството, изгубената гривна от майка й, но тази е с още по-голямо значение, защото е подарена с много любов, и от любимия мъж. За въпроса, който я придружаваше "Ще бъдеш ли моя любима?" какво да кажем?  Чок романтик робот.
Много ми хареса как всички в офиса (разбира се без Ердем) съвсем интуитивно застават зад Серкан и не харесват много новия съдружник и подмолните и тактики. Ефе на няколко пъти докладва, че Серкан се държи като едноличен собственик на холдинга, че не приема чужди мнения, и други подобни. Опита се да докаже на всички колко малко Серкан познава служителите си, но беше изненадан. Само не знаем дали бабането знае за това. А тя е явно добър стратег, защото веднага откри слабото звено и атакува чрез Балджата. Дано не я държат твърде дълго или поне не в противниковия лагер (всъщност и двете).
Доста се забавлявах с Айсун и нейния син Сейфи. Сигурна съм обаче, че бабането беше много добре подготвена и отлично знаеше коя е Айсун, изобщо не можаха да я метнат.
Много харесвам тактическото спокойствие на Серкан. Сигурна съм, че има добър план, надявам се новите сценаристи да го измислят добре. Не ми харесва, че силните и независими жени Айфер и Еда ще ги подчинят на онази крейзи бабишкера и пудела. Дано трае кратко умопомрачението им. След това искам решителна и борбена Еда, застанала непоколебимо до любимия. Само това вероятно ще спре похода на мардинчанката. Много ми бяха сладки Айдан и Айфер като се нахъсваха взаимно колко млади и красиви са, и как си пожелават една на друга да открият любовта. Време е и Айфер да се изправи срещу майка си и да се отстоява, така както учи Еда да прави.
Няма да коментирам по отделно всички сцени, които ми харесаха, защото всичко без двете харпии ми хареса. Отбора на момичетата както винаги беше супер. Задружни, подкрепящи, разбиращи, романтични и ...Фифи.
Много ми хареса новото начало, което Ферит направи за Джерен. Много романтичен жест, за да и покаже, че наистина иска да започнат на чисто, без следа и спомен от С. Енгин и Пъръл си ги харесвам много. Видяхме, че любовта прави чудеса с всички роботизирани работохолици. Серкан и Пъръл са неузнаваеми. Heart Eyes

Изобщо, чок романтичен ми беше на мен този епизод. Радвам се, че Айше това ни подари на раздяла. Ще съжалявам, че вече няма да е в екипа сценаристи. Дано новите са още по-романтично настроени.
За фрага
Не ми допада, че сега Еда ще се откаже поне привидно от Серкан и любовта им, за да го предпази. Хич не ми се иска да се случи това, но от фрага точно това очаквам. Еда ще прекрати връзката им на друго емблематично за тях място - мола с фонтаните (не знам как се казваше мястото), там където му подари РоБо.
Не ме замеряйте с камъни, но аз лично предпочитах по-малко на брой епизоди, но с качествено съдържание, вместо пет сезона боза и махленски истории. Искрено се надявам да не попаднем във втората група. Вярно е, че при комшиите смяната на екипите сценаристи е нещо "нормално", но в 90 % от случаите резултатът е плачевен. Така че аз слагам розовите очила и се надявам на още по-хубави серии оттук насетне. Прочетох, че новите сценаристи са добри и стискам палци да е точно така, и с нашия сериал да постигнат страхотни резултати. Няма да има по-доволни от нас тогава.
Надявам се втория фраг да ни даде повече надежда, а 25 епизод да е още по-изненадващо добър.
Сега се спирам, защото май доста прекалих. FlushedFlushedFlushed  Утре след английските субтитри може да се влюча да добавя още нещо.
Благодаря ви за всичко, което споделяте, прекрасни момичета Flowers Hibiscus Сега отивам да прочета последните поне 5 страници коментари Flowers Hibiscus

пп: Бърборанче, това за което говориш във фрага е къщата на Серкан в имението на Болатови. Явно се е върнал за малко при майка си. Ако онази къдравата му се появява на вратата, когато и скимне, или пък просто е имал нужда да е близо (или да  остане сам) след отказа на Еда. Но това си е неговата стая. Макар и с по-малко вещи след изнасянето му.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 01:41 от blue`

# 102
Алекс и Аli, Диди и Galka хиляди благодарности за преводите и за новата тема.
На мен епизода ми хареса, беше по-динамичен, с добър ритъм и много силни ЕдСер моменти и диалози. Относно Айше, жалко, че напуска сериала. Това е все пак нейното бебе и както някои от вас са писали тя е причината да се влюбим и в сериала и в героите му. Дано новите сценаристи са на ниво. Както Серкан каза нова година, ново начало и за сериала.
Доколкото разчитам Еда е написала под рисунката си на книгата: малки стъпки, големи сенки...

По време на отпуската се канех да публикувам сравнения и препратки с Малкият принц и дори пътувах с книгата...
Ето първото от тях, което ми напомни за живота на Серкан преди Еда.

Рисунката е на Антоан дьо Сент Екзюпери.
“Ах, малки принце, така малко по малко разбрах твоя дребен, меланхоличен живот. Сладостта на залезите дълго време е била единственото ти развлечение”.
ПС. И нещо забавно и много на място от Туитър, Балджа като Жокера:

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 01:57 от druon77

# 103
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

# 104
Nature FireНе съм писала от няколко дена, затова първо да ви поздравя за празниците, момичета. Бъдете живи и здрави - вие и всички около вас Hands Pray

Епизодът ми хареса много. Имаше хубав ритъм и най-вече обилна доза Еда и Серкан Revolving Hearts Ще карам с коментара ми в хронологичен ред, че иначе мислите ми ще се разклонят на 100 посоки.

Идеята за кафето с името на Еда Болат беше симпатична прелюдия към предложението за брак, което са ни приготвили за другата седмица, а и към внезапната сватба на Енгин и Пъръл. Допадна ми много и как Серкан беше предвидил мотивите, които са довели бабата на Еда във фирмата. Дано все така да продължава с хланокръвието и разгадаването ѝ, за да ѝ противодейства успешно. Въпреки, че мардинската феотдалка не пада по-долу. Според мен не само, че веднага "прочете" Балджа, но и знаеше много добре Айдан коя е. Очевидно има добра подготовка и хора за всичко. Не видяхме нейната Лейля в действие, но пък дясната ѝ ръка Тахир дава заявка, че ще е нещо повече от мебел (въпреки че в този епизод направиха показно как дори един трон може да има важна роля и да бъде смешен Wink.

Счупването на стъкленицата с цветето на Еда беше доста символично и не знам защо го свързвам с думите на Серкан, че няма нужда от вещите на Еда в апартамента му, за да му напомнят за нея. Тя е в сърцето му и това е повече от материалните проявления на любовта им. Така че, бабче, извинявай, но не се гаси туй, що не гасне Nature Fire Разбира се, ще има сериозни опити да ни опровергае, но нали сериал трябва да става. Ще я търпим Grin

Интересно ми е как е подредила Алптекин. Като нищо по-нататък в сериала ще го видим отново и вече даже ще ни е жал за него Wink

Тази Сузи не разбрах защо така скочи, когато видя, че Балджа идва при нея Smirk Има нещо странно там, но да видим какво.

Много ми хареса как Енгин веднага звънна на Серкан във връзка с Алптекин и намекът на Семиха за неговото изчезване. Приятелството им е страхотно. По-верен е и от Сириус даже Kissing Face

Айдан и Сейфи като майка и син ми бяха доста забавни. Като си спомня Айдан от първите епизоди и сега какво прави заради Еда, разлика от земята до небето. Дано и при бабката видим такив катарзис Hands Pray

С листчетата за новогодишната томбола голяма търговия падна в офиса. Разбира се, евтините номера на Балджа бяха ясни. Доволна съм, че познахме подаръка ѝ за Серкан Satisfied Честно казано, когато писах, че може онова покритото нещо да е негов бюст, ми се видя бая откачено, но пък Еда добре използва този шедьовър Kissing Face Находчиво го бяха вплели в сценария Nerd

Джерен и Ферит ми бяха много сладки през цялото време. Браво на Ферко и за реакцията на анкетата на бабата. Струва ми се, че ще помага на Серкан и Еда, което няма да им е излишно, с оглед на злите планове на г-жа Семиха.

Интересно беше, че най-накрая разбрахме част от историята на Пъръл и защо е такава работохоличка. Лейля и Ердем като брачните им свидетели с Енгин също бяха готини.

Сега за постановката на Балджа - и нея я очаквахме. Не мисля, че Еда ще направи на въпрос защо Серкан е бил в дома ѝ. По-скоро ще си даде сметка, че баба ѝ я подкрепя и че двете в комбина наистина могат да навредят много на Серкан Unamused Което за съжаление на дизи език е най-логично да се преведе в нова раздяла и незаслужени страдания на главните герои. Поне, докато не се пренаредят силите. На Еда ще ѝ трябва време, докато намери как да неутрализира баба си, а вероятно и със Серкан няма да може да се виждат. Т.е. комуникацията между тях ще бъде възможна само с помощта на "пощальони".

И за край, няма как да подмина смяната на Айше. Както казват сърбите - "Който го няма, и без него трябва да се продължи". Свърши чудесна работа - благодарности, за което. Да се надяваме, че предаването на щафетата ще е успешно. Вероятно всяка от страните е права за себе си и има някаква "кривица" пред другите. Само ще отбележа, че на Айше това ѝ се случва за втори път с различен продуцент, различна телевизия и т.н. В никаъв случай не искам да я обвинявам, но явно това са правилата на играта. Шоуто трябва да продължи!

Общи условия

Активация на акаунт