Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 028
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Гледам прекрасния клип, а по телевизора върви "Любовта не вярва на думи"...неволно сравнявам "двете" Ханде...колко е израстнала Ханде покрай Керем...

# 331
# 332
  • София
Да, Сани, буквално преди час спряха да я следват. Wink

Не искам да ви разочаровам, но тъкмо изгледах нова част от интервюто на Керем, в която го питат дали има някой в живота му, дали е влюбен. Той отговаря, че в момента има много работа и заради това няма време за любов. Но според него, когато любовта се появи, човек разбира. Не знам... според мен нямат връзка. Не разбирам защо трябва да я крият толкова и да отговарят така на въпроси. Мен би ме обидило, ако любимият ми каже нещо подобно, а в същия момент сме обвързани или сме на етап “свалка”. Възможно е наистина да са просто приятели. На нас много ни се иска да е друго, защото ги харесваме като двойка. Химията им е очеизвадна. Зарядът, който имат заедно, е неповторим. Нормално е да ни действат така. Но това между тях може да са си чисто приятелски и работни взаимоотношения. Да няма тръпка, както се казва. Wink
Бърборанке, докато те сами не официализират връзката си (ако има такава) феновете ще си гадаят и мечтаят. Но това, че евентуално се крият, не е нещо ново при турските артисти. Мога да дам доста примери, при които дадена екранна двойка е заформила любов извън екрана, а продължават да отричат. Може би има някаква стратегия,  да не фокусират върху техните взаимоотношения, а върху сериала. Не знам. Но факта, че го правят масово, значи има нещо, което ги възпира.
Никой не може да отрече, че при тези двамката определено има огромна химия. Не знам дали са само приятели, но прави впечатление, че Керем не контактува така напористо с другите си колежки. Той е непрекъснато около Ханде, в нейната каравана. Върти се постоянно около нея, пишат си по Инстагграма, пращат си емотикони и поздравления. Керем не го прави с другите колежки. Е, ако на това му казват "само приятелство", добре.  Само че не знам, колко от хората ще повярват на такова приятелство. Ако той се държеше по същият начин и с другите колежки, щях да се съглася. Да не говорим за директните им включвания, погледите, вълнението им, песните които той пее за нея... Да не говорим и за поведението на предишният приятел на Ханде, който 6 месеца я следва в Инстаграм и изведнъж се отписва. Ей така, без видима причина. А тя продължава да го следва, според мен тактически.  Тука има нещо гнило. Какво е то, ще се разбере. Дали обаче са все още на фаза ухажване или вече са  в следващ, по-интимен етап не е сигурно. Но аз за себе си дълбоко си мисля, че това при тях не е само обикновено приятелство. Времето ще покаже...

# 333
  • София
БлагаВест, дано ти и останалите фенове се окажете прави и ме опровергаете. Ще съм най-щастлива, ако тези двамата са заедно в реалния живот и създадат хубаво семейство като тези на Фахрие и Бурак, на Неслихан и Кадир, на Синем и Кенан. Важното е любов и разбирателство да има, за да е една връзка успешна. Надявам се всичко това да не е само в нашите глави (за ХанКер ашк вар имам предвид). Просто понякога си мисля, че толкова много ни се иска, че започваме да си фантазираме. Нали знаеш как човек не може да бъде обективен, когато много силно желае нещо. Wink

# 334
В момента на сцената е Murat Boz
https://twitter.com/hashtag/Sen%C3%87alKap%C4%B1m%C4%B1?src=hash … _click&f=live
Биге е отговорила на Керем Simple Smile

Праща му сърчица, но не си мислим нищо лошо Sunglasses...., а на Бамби и праща емотикони-животни Stuck Out Tongue Winking Eye
Да ви покажа как тренира Керем за излизането си на сцена след малко Simple Smile
Скрит текст:

# 335
Здравейте, момичета!❤

Снимките от фотосесията са просто невероятни, човек може да ги гледа постоянно без дори да мига!😍
Много се радвам, че ще ги видим как пеят заедно на сцена в реална.

За това дали Ханде и Керем са заедно в живота.
Гледам този колаж, черно-белите снимки са от лятото, когато започваше сериала, а цветната от сега. Не знам за вас, но когато гледам черно-белите снимки не чувствам тази химия, която чувствам като погледна цветната. В началото може да е било наистина само приятелство, но ако и сега е "приятелство", аз такова не съм виждала.

# 336
  • София
БлагаВест, дано ти и останалите фенове се окажете прави и ме опровергаете. Ще съм най-щастлива, ако тези двамата са заедно в реалния живот и създадат хубаво семейство като тези на Фахрие и Бурак, на Неслихан и Кадир, на Синем и Кенан. Важното е любов и разбирателство да има, за да е една връзка успешна. Надявам се всичко това да не е само в нашите глави (за ХанКер ашк вар имам предвид). Просто понякога си мисля, че толкова много ни се иска, че започваме да си фантазираме. Нали знаеш как човек не може да бъде обективен, когато много силно желае нещо. Wink
Бърборанке, права си че много ги харесваме и искаме да са двойка и в живота. Но аз се опитвам да мисля трезво. Да анализирам фактите. Минали сме по този път и знаем, кога един мъж ни харесва и ухажва. Той определено насочва вниманието си към обекта на харесване.  Точно това е основното, което ми прави впечатление при Керем. Това, че цялото внимание е насочено към Ханде.  Само все още не знаем Ханде до къде го е допуснала.  Защо ми се струва, че причината да не показват открито, че се харесват, е именно в Ханде. Ако трябва да питаме Керем, той отдавна да се е издал. Няколко пъти ми направи впечатление при директните им включвания, че Керем казва нещо в повече и Ханде веднага реагира, като му прави  много фина и деликатна забележка от рода: "Пак казваш някои неща, които не трябва"  Първото, за което се сещам е от лайфа им, когато той беше по потник. Керем разказваше, как е протекла първата им среща и когато каза за нейното куче, което се е било овъргяляло в мърсотия и миришело, той се попитал как ли това момиче си гледа кучето. След което допълни: "Сега вече знам, че тя се грижи прекрасно за кучето си". Ханде веднага се смути и измърмори нещо от рода, "Е знаеш как го гледам". Тя се пази от такива по-лични неща да се коментират точно от Керем. Това ще ги издаде.  Може би се опитва безболезнено да се приеме тази връзка от Мурат. Може би не иска да я упрекват, че заради Керем го е оставила, както се опитват да казват някои.  Както и се видя, до скоро той според мен се е надявал да си я върне. Но явно вече нещо е научил и не случайно реагира така внезапно.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 18:36 от БлагаВест

# 337

Минавам с бърз поздрав за всички. Много ми харесва тази песен, пуснах си я сега да я слушам докато работя. Revolving Hearts

# 338
  • Пришълец
Дефне, аз пък обожавам черно-бели кадри, даже и клипчета. Намирам ги за още по-детайлни.Heart Eyes

Керем и Ханде и така ги следят под лупа, а ако действително имаха връзка и беше потвърдено, фокуса несъмнено ще е изместен и обект на коментари ще бъде личния им живот, а не сериала. Същото, което казва и БлагаВест.
В момента не се сещам за такива двойки, за които е станало ясно, че са заедно преди края на съвместната им работа. Не знаех даже и за Керем, че в началото е отричал за СС, че има нещо повече от чисто колегиални и приятелски отношения, днес ми се мярна кратко видео в Туитър... И не са само те...
Но, аз като цяло съм доста предубедена, докато не видя по-неоспорими доказателства просто си гадая и си казвам, че може би е само в моята глава. Joy
Нещо и Мелиса ли се споменаваше /Джерен/ с Керем? И такава вероятност не изключвам напълно. Чела бях, че по времето на В очакване на слънцето, химията между главните герои отново я е имало, отново спрежения за ашкове и накрая .... Керем с актрисата във второстепенна роля Ямур Танръсевсин.
Енергията между Керем и Ханде е безспорна, но те са актьори преди всичко. Знаят как да погъделичкат любопитството ни и да ни метнат ако решат Wink
Всичко е възможно. Времето ще покаже.
Ако са заедно - ще им се радвам, ако не са - не бих съжалявала.

# 339
  • София
Биге, докато е с Арас, може да раздава сърца на воля. Безопасна игла се води. 😅😅

# 340
Ново от сета:

# 341
Момичета, а някой дали е чел нещо за фраг днес. Ще има ли или смятат, че повече положителни емоции няма да ни се отразят добре. Щото аз мога да понеса още, ама само положителни...

# 342
  • София
Нова снимка зад кадър от фотосесията. 😍

Извинявам се, но и аз като систъра да питам - Керем как е седнал, Ханде къде е седнала, ръцете му къде са..? 🙄🤔😅🤣👏🏼

# 343
Интересни снимки на Ханде и Керем от фотосесията. Дали са заедно в реала, тяхна си работа, важното е какво влагат в героите си като емоция.

- Къде е моята  Хандеее?

- При Керем, бе будала.

# 344
Според Adba.tv нашите са на първо място за миналата седмица Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт