Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 844
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Кърджали
Предварително се застрахова новият 😂😂😂 Добре започва 🤣🤣🤣
"Малко ще ми се ядосате, ама обещавам - ще се реванширам" "Станало е недоразумение - става въпрос за танц"
Явно  Мардинският зет ще танцува с Еда, ще полази по нервите на Серкан и нашите, ама ще се реваншира... Като вземе Балджа по някое време и заминат

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:08 от Aлекcандрa

# 601
Знаем си ние, че няма да е лош 💛

# 602
Принцът Wink

# 603
  • София
Не искам Серкан да страда... 😔

Линк към фрага > https://youtu.be/F1Xxlz8SBMk

# 604
# 605
  • София
В един епизод ще чуем от Серкан “ще се омъжиш ли за мен, Еда” и “много те обичам”. Ако му разбие сърцето, не знам как този мъж ще намери сили да продължи. Той наистина разголи душата си пред нея. Не заслужава да го остави... още повече някакъв принц да се фръцка пред него като потенциален зет и ухажор на Еда. Тц! 👎🏼

# 606
След тази красота днес Семиха ханъм ми идва в повече.

# 607
Семиха: Мисля, че намерих достоен мъж... принц Сеймен
Еда: Добре дошли.
Мело: Защо те гледаше така? Очите му сякаш блестяха.
Семиха: Време е за раздяла. Сложи край.
Серкан: Трябва да се свържа с Еда, та знаете ли къде е?
Айфер: Ако не можеш да се свържиш значи тя не иска.
Принцът: Вие сега не ми осигурявате нов дом, а нов живот.
Семиха: Виж, ако правиш каквото ти кажа, ще направя всичко по силите си, за да бъде свободен Серкан.
Серкан: Еда, трябва да сме готови за всичко. Може да вляза в затвора. Обичам те. Дори повече от всичко

Мисля, че за първи път не ми се искаше да гледам фрага втори път, толкова ми скапа настроението.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:24 от ally.yor

# 608

В Гедже има статия в която отричат. През телефона не мога да пусна линк. Заедно Ханде и Керем или Мелиса и Керем Истината е някъде там. Аз като Тома Неверни докато не излезе нещо достоверно не вярвам.
Александра, благодаря за преведените интервюта.

# 609
Този фраг тази вечер беше напълно излишен .... развали всичко хубаво .... Толкова любов и позитивизъм и изведнъж ни приземиха ...

Али, много ти благодаря за бързия превод Hug

# 610
Еда ще е притисната в ъгъла от скъпата си баба...
Серкан също е в офиса, когато е и прицът.
Иска ми се следното - когато Серкан й казва, че я обича, тя си поклаща главата и се надявам да каже - И аз те обичам, но не може да сме заедно.
От там Серкан бей да си включи лампата и от изражението на Еда да му дойде на акъла, че това не е нейно решение.
Няма да им е лесно.. Можех и без тези болки в очите да изкарам до събота 😕

# 611
  • Кърджали

Семиха : Мисля че намерихме голямата риба, която търсихме.Принц Сеймен.
Еда: Добре дошли!
Мело: Защо те гледа така? С такива отворени очи?
Семиха: Не упорствай срешу тази раздяла. Приключи вече с това.
Серкан: Трябва да се свържа с нея. Знаете ли къде е.
Айфер: Ако не можеш да се свържеш, значи не иска да се свържеш с нея.
Сеймен: Всъщност, не нов дом, Вие в момента подготвят нов живот.
Семиха: Ако направиш каквото искам, ще направя всичко по възможностите си Серкан да си получи свободата си обратно.
Серкан: Еда, трябва да сме готови за всичко. Може и наистина да влезна в затвора. Обичам те много. Повече от всичко.

# 612
Еда ще е притисната в ъгъла от скъпата си баба...
Серкан също е в офиса, когато е и прицът.
Иска ми се следното - когато Серкан й казва, че я обича, тя си поклаща главата и се надявам да каже - И аз те обичам, но не може да сме заедно.
От там Серкан бей да си включи лампата и от изражението на Еда да му дойде на акъла, че това не е нейно решение.
Няма да им е лесно.. Можех и без тези болки в очите да изкарам до събота 😕
и аз се надявам на това..... тя да му подскаже, че нещо не е наред и да се справят двамата, а не да постъпи както Серкан, притиснат от баща си...

# 613
  • Кърджали
Бабата просто търси още пари. Не съпруг, подходящ мъж или щастие за внучка си Еда. Нарича принца "голямата риба". Еда ще е жестоко притисната от баба си явно каквото е скалъпил ще е доста сериозно. Може и да подаде, но временно - докато измисли как да действа или докато Серкан се сети, че тоя филм вече го играха и разбере причината. Във всички случаи тази баба няма няма никаква човешка черта. А преди да се появи се надявах баба и внучка да се сдобрят. Сега вече не искам, тя разрушава всеки мост за истинска прошка. Принца е симпатяги, но не и за Еда.

# 614
и аз се надявам на това..... тя да му подскаже, че нещо не е наред и да се справят двамата, а не да постъпи както Серкан, притиснат от баща си...
Аз си мисля, че точно така ще постъпи, но Серкан ще се сети сам.
В предната серия видя, че тя е готова да се съберат. Видя, че и тя изпитва това, което и той, дори и да не го казва.
Всички знаем, те го знаят, просто ще трябва да извървим и ние този трънлив път с тях.

Общи условия

Активация на акаунт