Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 072
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Марги, редактирах го Simple Smile  От телефона съм копирало следващото клипче Stuck Out Tongue Winking Eye
Миси, не знам само при мен ли е така, но виждам Баба Яга не фрага Joy
То и в сериала си я имаме, де Joy

Това трябва да е Simple Smile
https://ok.ru/video/2275375516279

# 196
Добро утро прекрасен ден момичета

Снощи са снимали до късно

И едно клипче на което се чуват гласовете на Ханде и Керем
.https://www.instagram.com/p/CJT_ODSBWGX/?igshid=1c9c7enj79fmm   

# 197
Добро утро! Simple Smile
Аз си го виждам. Фрага, де.
Направи ми впечатление, че началото и краят на фрага са от един и същи разговор между Серкан и Еда, облечени са в едни и същи дрехи. Значи между разговора са поместени сцени от други ситуации. А дали това е в началото на следващия епизод или в края? И друго, на масата в холдинга, когато се гледат особено, явно ще се взема решение по някакъв важен въпрос. Интересно Еда как ще гласува... Дано не се издъни от страх, макар че яко е притисната от баба си.

# 198
Добро утро и от мен! Flowers Hibiscus
Първо искам да се изкажа и аз по въпроса с Айше Кутлу, защото когато го обсъждахте.. нямах възможност.
Мисля, че през целия епизод Айше си взимаше сбогом с всеки един от героите, на които тя и нейния екип вдъхнаха живот и направиха уникални чрез тези детайлни описания и случки. Използвала е много метафори, символика, за да ги създаде, а всички знаем, че това е много времеемко и трудоемко. В този епизод, тя за последен път ни показа някои от най-важните символи на сериала. Може би за да се сбогува, може би за да напомни на тези, които ще я наследят каква е основата на сериала с идеята да се придържат към нея. Няма да разберем.
Но в епизода видяхме:
- Книгата, която Серкан четеше и в която намираше себе си, когато се чувстваше напълно изгубен след радялата с Еда.
-  Книгата "Малкият принц", която е пълна с уроци за живота за малки и големи и която служеше за връзка между Серкан и Алптекин и неговия опит да бъде баща на сина си. И книгата се появи точно тогава, когато се смята, че нещо се е случило с Алптекин.
- Подаръкът на Ферит за Джерен, като напомняне за найната любов към обувките и мечтата й - да бъде дизайнер на обувки.
- Мело и нейния романтичен характер, който виждахме в началото и тази Мело, която постоянно подкрепяше любовта на ЕдСер.
- Енгин и Пъръл,правещи малки крачки един към друг: споделянето на Пъръл защо е толкова вглъбена в работата и разбирането на Енгин.
- Серкан и неговия здравословен начин на живот и специални навици: не харесва пица, не пие горещ шоколад, оскъдната, но много здравословна закуска; неговия начин за ръководене на бизнеса.
Счупването на стъкленицата може да бъде разтълкувано по много начини, според мен, но освен, че връзката на Еда и Серкан е застрашена, това може да бъде финален символ от Айше - бабата (новият герой) счупва връзката между ГГ.
И последното, което забелязах аз е, че имаше една фраза, която се повтаряше много пъти "Нова година, ново начало". Освен пряко свързано със сериала, за мен това е и послание към феновете. Вярвам, че Айше е знаела какво ще последва след като обяви, че напуска и тази фраза е за нас - верните фенове. Ново начало, нови герои и нови сценаристи. Трябва да сме готови, че може историята да поеме различна посока, че новите СЦ може и да не поемат трошичките и отворените вратички, които тя е оставила.
Но все пак аз й благодаря, че създаде таква магия и че в такива тъмни времена този сериал се превърна в оазис за нас, превърна се в бягство от ежедневието ни и ни събра тук - всички различни, с различен поглед, но обединени в името на Еда и Серкан, тяхната любов и цялата приказка, наречена Почукай на вратата ми.  Yellow Heart
Относно епизода .. Вие изчерпахте всичко, което може да се каже, но ще кажа какво ми хареса.
Еда - най-после това момиче се престраши да застане пред Серкан и да му каже: Ще бъда до теб, няма да те оставя сам! Явно й е трябвало нещо, което да я подбутне да го направи и това нещо да е различно от ревност. Нещо, което наистина да ги застрашава и тяхната любов. Толкова ми хареса да я виждам близо до Серкан, да флиртува, да се закача с него, да му се усмихва, да си говорят нормално , грижовно и обичливо. Хареса ми да я виждам да си пази момчето от Балджа, когато го попита какво ще прави на Нова година, хареса ми как си го пази от бабата със зъби и нокти и не би позволила нищо да му се случи на него и на бизнеса му, та чак би се жертвала себе си. А как блестяха очите й, когато видя гривната. Yellow Heart Ако имаха още малко време преди да дойде полицията, може би щяхме да видим и целувка.
Серкан - Нямам какво да кажа... такава промяна, не мога да повярвам. Единствено се надявам сърцето му да не бъде разбито в следващия епизод. Разбирам мотивите на Еда, но със сигурност не искам да виждам как Серкан продължава да страда. След дългия път на промяната и страданието, който той извървя, вече заслужава да бъде щастлив. Неговата промяна е не спрямо Еда, а спрямо всички, които го заобикалят. Спрямо ръководенето на бизнеса, дори спрямо дразнителите. Не ми се мисли как би реагирал Робота обаче, ако това се бе случило в началото на сериала.
Бабата - Хареса ми, че представят някои ситуации (като тази с трона) като комични, защото иначе би било много тегаво. И въпреки това, изобщо не ми харесва тази жена, но браво на актрисата, защото се справя блестящо с ролята. Но бабата..... нямам думи, вие сте казали всичко, което мисля.
Балджа - прости опити да привлече Серкан, но неуспешни. Надявам се скоро да разбере, че няма шанс срещу Еда, дори минимален и дано жениха по- скоро се появи, за да се отървем поне от нея. Ако не беше нейната Сузи, Балджак би била безобидна и със сигурност не би направила и половината от нещата, които иначе направи.
Фифи я виждам с този Тахир, новия. Сякаш прехвърча малка искрица между тях.
Рейтингът - както и вие мислите, според мен... този спад се дължи на обещанието на фраговете и озета за много интриги, скандали и заплахи. Турските зрители са били заинтиргувани много, но към края вече са видяли, че няма да получат това, а много любов, романтика, подкрепящи се ГГ и тук-там някой дразнител и то в комична ситуация, а не в скандал. Не се притеснявам, аз съм от верените фенове на сериала и на ЕдСер и ще гледам независимо какво ни поднесат. Искам да гледам Ханде и Керем заедно колкото се може по -дълго. Yellow Heart
За новия фраг.. не искам да го коментирам, защото наистина е тъжен и объркващ. Надявам се следващият да е малко по - позитивен и да видим някакъв лъч надежда, че ситуацията за нашите не е толкова отчайваща, колкото изглежда. Може би ще бъдем изненадани, ще разберем скоро. Yellow Heart
Ако има някой, който е стигнал до края на моя дълъг пост, благодаря!

# 199
  • София
Добро утро!
Аз мисля, че Серкан е напълно наясно с позицията на Балджа - той не я повика на съвещанието с екипа си, когато поиска доверието и подкрепата им.
Не ми идва никаква идея защо, но ми се струва, че бабата е доволна, че Алптекин е далече и сякаш тя го контролира да е така, неутрализира го...

# 200
  • София
Добро утро с ослепителната Ханде Ерчел

# 201
ето я първата снимка от HELLO

# 202
Красота ❤
В сряда би трябвало да излезе списанието.

# 203
Ама тя тази снимка е много.. красива. Любов струи от нея. 🥰

# 204
Това ще е последователността на излизане

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 12:46 от sani1212

# 205
  • Кърджали
Добре подгряват. Снимката е много красива и нежна.

# 206
Снимката е уникална,  супер красиви са нашите....
А те да не са решили по този начин и да кажат, че са заедно?

# 207
  • Кърджали
Едва ли. Не те решават концепцията. Пък с тези двамата няма каква друга да е концепцията освен любов.
Ако решат да обявят връзката си (ако я има) ще е след финала на сериала.
Иначе че между тях има електричество да забрани цял метрополис не е особено трудно да се види.

# 208
До сега бях твърдо убедена, че не са двойка в живота, не знам защо така си мислех. Но след тази снимка, не съм толкова убедена или фотографа е магьосник и пресъздава уникално, или наистина ask var ❤

# 209
И според мен, няма да обявят връзка, ако има такава, но такава химия, такъв заряд... ще е грехота да не се използва за фотосесията.
Мисля си, че има любов, защото това чувство не се предава толкова лесно, а снимката говори и без думи ❤ Съвършени са, непринудени. На самата снимка просто все едно са сами на света с любовта си, така изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт