Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 038
  • 742
  •   1
Отговори
# 300

Ханде и Керем щели да са гости на новогодишна програма, заедно с Демет и Ибрахим...
Зачудих се.. Тези четиримата ако снимат заедно, какво ли ще излезе 🤔
Керем и Ибрахим, братя мафиоти, а Ханде и Демет сестри, борещи се срещу тези двама мафиоти 😂 Ама само да не ги разбъркат, че Х си е за К, а Д за И 😂

# 301
  • Плевен / София

Ханде и Керем щели да са гости на новогодишна програма, заедно с Демет и Ибрахим...

Зачудих се.. Тези четиримата ако снимат заедно, какво ли ще излезе 🤔
Керем и Ибрахим, братя мафиоти, а Ханде и Демет сестри, борещи се срещу тези двама мафиоти 😂 Ама само да не ги разбъркат, че Х си е за К, а Д за И 😂
А по кой канал ще е ....Нашите са на FOX, а Демет и Ибрахим на TV8

# 302
  • София
Новини от последния час:
“Керем и Ханде ще бъдат заедно в The Voice of Turkey по случай специалното новогодишно издание на музикалния формат. Гости в същата вечер ще бъдат и Демет Йоздемир с Ибрахим Челиккол.”

Редактирам се - великите умове мислят еднакво. 😅 Виждам, че с Гости и систъра сме писали заедно. Някой знае ли какво ще представлява шоу програмата или да чакаме?? Simple Smile

# 303
  • Пришълец
Я, в Гласът на Турция ли ще участват, не съм сигурна май е по ТВ 8 този музикален формат.

# 304
  • София
Навсякъде пише, че ще пеят... Е, не! Това искам да го видя и чуя. 🤣🤣🤣👏🏼👏🏼👏🏼🤩🤩🤩

# 305
Сега проверявах, излизат ми СтарТв и Тв8, също и още един... Ама къде точно ще е, не знам 😕

Преди Демет и Джан участвата, изпяха една песен. То в Гласа на Турция едва ли ще плетат шушони или да решават кръстословици, айде може по едно циганско колело да направят 😂😂😂

# 306
Мисля, че Демет е участвала вече веднъж с Джан Яман и наистина пяха.

# 307
  • Кърджали
Ще участват и ще попеят Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол, Енис  Аръкан /водещ и актьор/, Езги Мола, един футболист Хакан незнамсикой и нашите сладури. Мисля че е по TV 8.

# 308
  • Плевен / София
Мисля, че Демет е участвала вече веднъж с Джан Яман и наистина пяха.
Да...Джан се постара...че малко дървен стоеше....Демет си е танцьорка за нея проблем йок....
ето го участието...

https://www.vbox7.com/play:e99079d3c4

# 309
  • София
Керем май много не може да пее, но ще се постарае. Сигурна съм, че ще е чок сладък на сцената. А Ханде май пее. Поне така беше казал Керем в един лайв, че пяла много хубаво. Ще ги видим. 🤩❤🤩 А те не са ли необичайно мълчаливи напоследък?? Особено днес... никакви ги няма. Тц, тц... 🤔 Керем сигурно пак не е разбрал, че има снимки. А Ханде започва да прихваща от него. Нали знаете - с какъвто се събереш, такъв ставаш... 👻👻👻

# 310
  • Плевен / София
Керем май много не може да пее, но ще се постарае. Сигурна съм, че ще е чок сладък на сцената. А Ханде май пее. Поне така беше казал Керем в един лайв, че пяла много хубаво. Ще ги видим. 🤩❤🤩 А те не са ли необичайно мълчаливи напоследък?? Особено днес... никакви ги няма. Тц, тц... 🤔 Керем сигурно пак не е разбрал, че има снимки. А Ханде започва да прихваща от него. Нали знаете - с какъвто се събереш, такъв ставаш... 👻👻👻
Те снимките сами говорят...те какво повече да кажат....Пред истината и боговете мълчат... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 311
Най-щастливи от новината са италианките - трима от 4-мата им любимци ще са на една сцена Wink

# 312
Зависи от песента, която изберат, дано е по-лесна. И двамата са музикални, но май и на двамата пеенето не им е сила. Но пък Керем може да посвири на китара или пиано...

Демет и Ибрахим не са по-добри от тях, изпълнението на Джан и Демет не е уау, ама са готини, позитивни, публиката ги обича и им се радва.

Керем и Ханде и Демет и Ибрахим в момента са сред най-обсъжданите в социалните мрежи, сериалите са много популярни, млади, красиви актьори - дори и да не са певци ще стоят добре на сцената.

Надявам се Ханде и Керем да са понаучили нещо от бившите си що се отнася до пеене и да се представят добре.

# 313
  • София
Кукличе, точно това си мислех и аз. Серенай има глас като ангел, а Мурат си е певец. Те не успяха да накарат бившите си възлюбени да пеят на сцена, но неведоми са пътищата... Керем и Ханде ще пеят заедно. Това в съчетание с фотосесията им и с новината, че сериалът ще има повече от 26 серии си е не коледен подарък, а коледно чудо. Юхууу!!! 🥳🥳🥳

# 314
  • Пришълец
В линка на morte от по-рано днес си намерих това и не се сдържах, реших да го донеса Joy

Общи условия

Активация на акаунт