Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 032
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
От продуцентите

# 316
Представям си ги като Силвия Кацарова и Васил Найденов, изпълнявайки "Огън от любов"...
Може и... Слави Трифонов и Софка 😂😂 Ама нито Керем е Слави, нито Ханде е Софка 😂

# 317
  • Плевен / София
Представям си ги като Силвия Кацарова и Васил Найденов, изпълнявайки "Огън от любов"...
Може и... Слави Трифонов и Софка 😂😂 Ама нито Керем е Слави, нито Ханде е Софка 😂
В такива участия е важно желанието и настроението...няма да е песенен конкурс все пак...Щом върнаха на бис Джан както пее, няма страшно за Керем и Ханде...Керем със сигурност свири по добре, отколкото Джан пее...

# 318
  • Пришълец

...
Ох, падам

# 319
От Туитър:
„От Нова година да не сменяме и канала. Продуцентите на SenÇalKapımı как са убедили Фокс да си пуснат златните кокошки, да пеят при конкуренцията.”

# 320
  • Пришълец
Те и предишни години актьори пеят в празничното издание на Гласът на Турция. Запомнила съм Аслъ Енвер, а в журито беше Мурат Боз (гаджето ѝ по онова време, сега не знам заедно ли са още). И много други известни, които участват в нашумелите за сезона сериали. Всичко с цел забавление.

# 321
  • Плевен / София
Те и предишни години актьори пеят в празничното издание на Гласът на Турция. Запомнила съм Аслъ Енвер, а в журито беше Мурат Боз (гаджето ѝ по онова време, сега не знам заедно ли са още). И много други известни, които участват в нашумелите за сезона сериали. Всичко с цел забавление.
Не са...следя кариерата на  Аслъ

# 322
Започнали са снимките Simple Smile

Wink

Нашите отново са в тренда

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 15:34 от mi_si

# 323
  • София
Явно наистина е имало някакво напрежение между Биге и продукцията. Обсъждахме как тя в последно време спря да промотира сериала, а сега от официалната страница на сериала в Инстаграм са спряли да я следват. Тя обаче още следва сериала. 🤔🤔🤔

# 324
Може ли да сложат Джерен  последна, да и се виждат чехлите, и да разваля хубавата снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 325
В линка на morte от по-рано днес си намерих това и не се сдържах, реших да го донеса Joy

Сравнението е удар в десятката.
Ама аз, понеже съм късогледа с очила от 12-годишна, имам отношение към очилата като бижу - имам 15 чифта  актуални очила /демодето не ги броя/. Рамките са й трепач / аз имам два чифта с такава форма/ и ако камъчетата са брилянти...Чиста завист ме загриза като я видях Семиха ханъм.

# 326
Днес все още я следваха защото проверявах дали са последвали някой от новите попълнения и си бяха 23 последвани а сега са 22
Равносметка на последователите за 6 месеца

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 16:23 от sani1212

# 327
  • София
Да, Сани, буквално преди час спряха да я следват. Wink

Не искам да ви разочаровам, но тъкмо изгледах нова част от интервюто на Керем, в която го питат дали има някой в живота му, дали е влюбен. Той отговаря, че в момента има много работа и заради това няма време за любов. Но според него, когато любовта се появи, човек разбира. Не знам... според мен нямат връзка. Не разбирам защо трябва да я крият толкова и да отговарят така на въпроси. Мен би ме обидило, ако любимият ми каже нещо подобно, а в същия момент сме обвързани или сме на етап “свалка”. Възможно е наистина да са просто приятели. На нас много ни се иска да е друго, защото ги харесваме като двойка. Химията им е очеизвадна. Зарядът, който имат заедно, е неповторим. Нормално е да ни действат така. Но това между тях може да са си чисто приятелски и работни взаимоотношения. Да няма тръпка, както се казва. Wink

# 328

Нещо красиво от мен. ЕдСер и всичките им символи, които ги отличават. ❤

# 329

Общи условия

Активация на акаунт