Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 000
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Керем явно бая си е стоял в тази поза. 😅

# 391
Бамби също е № 1 за миналата седмица Simple Smile

Sparkling Heart

# 392
  • София
Хора, не съм мислила, че някога ще изрека (напиша) подобно нещо, но тези двамата ще ми разбият сърцето, ако не са двойка! 🙈🙊🙉
Скрит текст:
На 29 г. съм, с няколко висши, успешна в професията си, имам самочувствието на интелигентен и здравомислещ човек, във връзка съм, не съм се вълнувала така от сериал досега, нито някога съм се ровила в личния живот на “известните”, напротив - достатъчно интересен живот си имам, за да нямам нужда и време да следя чуждите, обаче... Керем и Ханде така ми влияят. Учат ме на нови емоции. Да са живи и здрави. ❤
Бърборънке, то както се очертава, тези двамата явно на хиляди хора разтуптяват сърцата. Красиви, премерени, талантливи и уникално харизматични. Ако могат да се погледнат отстрани с погледа на техните милиони фенове, със сигурност няма и за минута да се замислят дали са един за друг.

# 393
# 394
  • София
Да не се притесняваме за Керем - явно позата му е удобна. И на Хандемий виждаме, че й е удобно. Всичко е наред. 🤩 Само не знам нашите сърца как са?! Ще издържат ли??

# 395
  • София
Ако това, което правят Ханде и Керем е само професионално изпълнение, то непременно трябва да им се връчи "Оскар" за брилянтната игра, която показват двамата. Гледала съм ги и в други роли, но тук направо са "мастър клас".

# 396
БРО, едва ли на някой ще му е неудобно там... в междукрачието на Керем 😂😂
Прозвуча мръсно, но искам да подчертая, чв говоря за тази поза, на снимката 😂😂

# 397
  • София
Не са честни да запазват гробно мълчание след цялата истерия днес. 😭😭😭 Да ришернат нещо, да споделят нещо. Какво е това - никакви ги няма. Така съвсем започвам да ги подозирам. Все едно ги е срам... Сигурно пак си фантазирам, ама ако нямаше нищо и бяха само приятели, нямаше да им пука, а от известно време се опитват да спазват дистанция. Защо ли?! 😏

# 398
Надявам се всички сме с валидол под езика Joy
Това дето го е хванала за коляното е по свойска поза и от прегръдка Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако между тях няма нищо , направо ще реша ,че съм сляпа и тъпа Dizzy Face

# 399
  • София
Не са честни да запазват гробно мълчание след цялата истерия днес. 😭😭😭 Да ришернат нещо, да споделят нещо. Какво е това - никакви ги няма. Така съвсем започвам да ги подозирам. Все едно ги е срам... Сигурно пак си фантазирам, ама ако нямаше нищо и бяха само приятели, нямаше да им пука, а от известно време се опитват да спазват дистанция. Защо ли?! 😏
Гузен негонен бяга   

# 400
Да не се притесняваме за Керем - явно позата му е удобна. И на Хандемий виждаме, че й е удобно. Всичко е наред. 🤩 Само не знам нашите сърца как са?! Ще издържат ли??

Всъщност, някои тук сме на ръба. Ако утре половината ни няма, знаете защо. Trollface

# 401
И продължава да няма спойлер на нашите от "Гласът" .... на всички други пуснаха

Днес какво чудо е, а утре като пуснат всички снимки ще е ..... УАУУУУУУ Sparkling Heart

# 402
С нетърпение очаквам да излязат всички снимки от фотосесията

Керем и Ханде са просто невероятни, малко е с думи да се опише.

# 403
Тъкмо щях да кажа, че ако утре не се появя сутринта в темата, за да пожелая добро утро, значи сърцето ми не е издържало тази прикрита любов и тази красота Heartpulse Heartbeat

# 404
  • София
Надявам се всички сме с валидол под езика Joy
Това дето го е хванала за коляното е по свойска поза и от прегръдка Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако между тях няма нищо , направо ще реша ,че съм сляпа и тъпа Dizzy Face
Фили, ти не ги разбираш тези неща. Това е просто "приятелство".   

Общи условия

Активация на акаунт