Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 017
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497
Оххх как си го е гушнала🔥🔥🔥

# 498
  • Кърджали
Ето нещо от интервюто.. за загрявка Simple Smile
Явно ги питат дали лайфовете са били нещо планирано или импулсивно
, не се вижда въпроса
Ханде : Не, разбира се, не беше нищо обмислено. Яко трябва да съм честна, аз съм малко дръпната в това отношение. Но Керем явно мислеше“ Защо и другите да не видят колко се забавляваме“и ме привикна към кратки видеа.Има много енергичен екип и на тях им подейства като мотивация.Вече приемаме хората, които гледат тези клипове като част от екипа ни. А лайфовете са като начин да си поговорим.
Керем: По време на пандемията, докато си стоях вкъщи, се засили използването на социалните медии.Преди н ебях активен. Намирах за леко егоистично и глупаво да качваш собствените си снимки. Но реших да не си налагам правила и забрани и започнах да използвам платформите както ми идва отвътре , с естественост. Аз съм с по-класическо мнение,винаги съм си мислил „де да бях станал известен през 90те“. Но се убедих, че не може без социалните медии, те са част от нашата бърза и интерактивна епоха. Затова започнах да ги използвам според това как намирам за приятно и правилно.Всеки правеше лайфове през изминалите 8 месеца, но никой от снимачната площадка, та си почислих „защо да не може“.пък ми е и любопитно кой ни гледа и какви ли въпроси има към нас- Щом и Ханде се съгласи, започнахме от време на време да правим лайфове, за да бъдем по- близко до хората…и добре стана така-

# 499
# 500
Рускините токущо написаха, че Керем е казал в интервюто - Искам Хандемий да остане завинаги в живота ми.
Чак не смея да повярвам. Сигурно е в някакъв по-завоалиран контекст.
Сега е лесно - на върха на славата и фенската любов са.
Ще си проличи дали са един за друг когато изтекат финалните надписи на СЧК, угаснат прожекторите и останат сами със себе си.
Другата такава двойка Демет Йоздемир и Джан Яман не издържаха този тест още преди края на техния сериал.
Отидоха за седмица на Малдивите и огъня започна да гасне. За това обявлението за отношенията им беше едностранно и в минало време.
Керем е съвсем друг тип мъж и разликите се набиват на очи за който е следил другата двойка. Стискам палци да им се получат нещата.
Сестрата на Ханде е от много много време, (сигурно от ученичка) гадже със съпруга си. Нормално е при тях искрите от влюбването да са преминали в тихия огън на домашното огнище.
Друг момент е, че Ханде и Керем са "изиграли" до някъде концепцията на фотосесията. Не са снимки от домашния им албум, все пак.
Но ни подариха красиво вълнение по празниците.

# 501
  • Кърджали
Казал е ,сега не мога да го цитирам дословно , но че между тях се е зародило приятелство, разбират се много добре, и би искал тя да остане в живота му и занапред.
Почнах да го превеждам, но може би ще пропусна някои въпроси и ще избера само по-интересинте, че иначе ще седя на компютъра до началотон на 2121ва

# 502
# 503
Казал е ,сега не мога да го цитирам дословно , но че между тях се е зародило приятелство, разбират се много добре, и би искал тя да остане в живота му и занапред.
Благодаря за бързата реакция. Но ето че в контекста на пълния отговор може да се види друг смисъл. Би искал да си останат приятели, да общуват, а не всеки да поеме по пътя си.
Твърде е интелигентен и уважава цените за да си позволи да компрометира Ханде с непремерена реплика.

# 504
  • Пришълец
Даа, прави впечатление, че Керем е наистина интелигентен и премерен в изказванията си мъж. Но, феновете избързват в предположенията си Smile

Цитат на: dariVale
Ханде и Керем са "изиграли" до някъде концепцията на фотосесията. Не са снимки от домашния им албум, все пак.
Дари, абсолютно. Подариха ни красиви вълнения, но пред камерата умело пресъздават чувства, ”изиграно”е. Не те решават каква поза да заемат по време на снимките, но пък погледите са си техните, пълни с нежност и топлина.

# 505
От Гамзе

# 506
От италианките Wink

Revolving Hearts

# 507
Красива фотосесия на Керем и Ханде. Ако човек разгледа снимките и ги свърже в последователност може да " прочете" една история. ИНтересно кой е фотографа, защото и това не е маловажно.И май доста дълго интервю.

# 508
  • Кърджали
Част 1.
Явно ги питат дали лайфовете са били нещо планирао или импулсивно
Ханде : Не, разбира се, не беше нищо обмислено. Яко трябва да съм честна, аз съм малко дръпната в това отношение. Но Керем явно мислеше“ Защо и другите да не видят колко се забавляваме“и ме привикна към кратки видеа.Има много енергичен екип и на тях им подейства като мотивация.Вече приемаме хората, които гледат тези клипове като част от екипа ни. А лайфовете са като начин да си поговорим.
Керем: По време на пандемията, докато си стоях вкъщи, се засили използването на социалните медии.Преди не бях активен. Намирах за леко егоистично и глупаво да качваш собствените си снимки. Но реших да не си налагам правила и забрани и започнах да използвам платформите както ми идва отвътре , с естественост. Аз съм с по-класическо мнение,винаги съм си мислил „де да бях станал известен през 90те“. Но се убедих, че не може без социалните медии, те са част от нашата бърза и интерактивна епоха. Затова започнах да ги използвам според това как намирам за приятно и правилно.Всеки правеше лайфове през изминалите 8 месеца, но никой от снимачната площадка, та си почислих „защо да не може“.пък ми е и любопитно кой ни гледа и какви ли въпроси има към нас- Щом и Ханде се съгласи, започнахме от време на време да правим лайфове, за да бъдем по- близко до хората…и добре стана така-
Вие сте дизи двойка с голяма енергия. Това е първият ви общ проект, нали. Познавахте ли се от преди това? Какво си помислихте когато се видяхте за първи път?
К: Естествено, че знаех коя е Ханде, но преди това не сме се срещали. До тогава не бях виждал Ханде.Като се запознахме, първото което си помислих „Този човек със сигурност може да ми бъде партньор“ ще работим заедно много дълго време и хармонията между нас и доверието са много важни. Едно от нещата които се правят в уроците по актьорско майсторство са упражнения за доверие. Защото как се справяш зависи много от доверието към партньорите ти на площадката и към екипаПоговорихме си , опитахме да се опознаем, говорихме си защо сме избрали тази професия, видяхме че и за двамата ни е важно докато работим да се забавлявамеда обичаме това което правим, имахме еднакво отношение към професията си. Въодушевих се и повярвах че щом имам такава добра партньорка ще се справим.
Х: Не се познавахме, дори не се бяхме срещнали. Имахме Общи приятели и когато ги попитах какво мислят за него, всеки казваше хубави неща за него.Но не вярвах че ще е такъв естествен.
Как успяхте да уловите тази хармония между вас? Преди да започнете да снимате прекарах те ли време заедно за да опознае те езика на тялото на другия, характера му? Помислихте ши си - ами ако не си допадне?
Ханде: Да, помислих си го, защото най-важното в една романтична комедия е хармонията. Запознахме се 4 месеца преди да започнем снимките и дойде карантината. За това време свикнах с идеята че ще снимаме заедно. И понеже като започнахме да снимаме нямаше много сцени, в които да не сме заедно, бързо свикнахме.
Керем: Да, поради условията, прекарах е много време в Zoom, също така работих е заедно и с един преподавател по актьорско майсторство. Успяхме хем да се опознаем един друг, хем героите си. След това се намеси и режисьора ни Алтан Дьонмез и успяхме да уловим една много хубава синергия между нас
Какъв партньор е Ханде на снимачната площадка.Какво най-много цени, а какво се изнервя?
К: Ханде е човек, койот е много работлив, знаещ да се забавлява, наистина много – добра. Според мен за всеки сет такъв човек е голям късмет.Аз съм човек, който се опитва да се разбира със всички, за мен е много важно спокойствието по време на работа. И без това екипа работи при толкова тежки условия, трябва да не усложняваме работата им.Ние, актьорите сме нещо като гости на екипа на снимачната площадка. С Ханде мислим еднакво по този въпрос и полагаме усилия да запазим тази хармония помежду ни.От време на време се закача с мен ,че тя работи повече. Мълча си защото има право. Аз съм и казал“ Ти си в главната роля, аз съм подкрепящ, аз ти подавам пасовете, но гола ти ще го вкарваш“\Но пак си подмята разни реплики 
Нека чуем теб за Керем. Той какъв е?
Х:  Керем е много работлив и мотивиращ.Може да  се адаптира към всяко положение и роля. А това си заслужава възхищение.
Сякаш е задължително при рромантичните комедии вярването че актьорите в главните роли имат връзка и извън сериала. Вие какво бихте казали на хората искащи ХанКер и ЕдСер?
Х: Ще ни свързват, нали докато гледат сериала трябва да го има усещането „Те са създадени един за друг“. Та ги разбирам.
К: Мога да ги разбера, но не знам какво да им кажа. Наистина много се сближихме за това време, разбираме се, обикнахме се . И понеже си имаме доверие има и енергия между нас на екран. Ханде е човек, който искам да остане в живота ми.

# 509
Алекс, едно много БЛАГОДАРЯ! Hug
 ...... " Наистина много се сближихме за това време, разбираме се, обикнахме се . И понеже си имаме доверие има и енергия между нас на екран. Ханде е човек, който искам да остане в живота ми" ..... Sparkling Heart Revolving Hearts Sparkling Heart ..... аз го разбирам, че има "нещо" , но Бамби не иска да се разбира все още Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт