Алекс, ти си прекрасна, прекрасна прекрасна!
Огромно благодаря за преводите! Бъди здрава и много щастлива, и разбира се всичките ти любими хора. На всички момичета, които качвате снимки и клипчета - Благодаря ви!

Не помня до сега да съм се прехласвала така по снимки на когото и да било. Направо съм като омагьосана. Моделите са прекрасни, концепцията е супер, фотографът явно е много добър. Нямам думи. Това е вълшебство. В края на тази, да я наречем интересна година, има все пак и хубави неща. Първо сериала, а сега това - е добър финал. Ако и в началото на следващата година започнат с нещо подобно, някоя изненада, снимки зад кадър или знам ли какво, ще бъде просто върхът.
Druon, Mira,

Съгласна съм, че не е много редно да разкриват сега ако имат връзка, защото при всички положения центъра на интерес ще се измести. (Виждаме какво се случи от една фотосесия само. Даже не приритваме за фрага.) Докато сега са само фенски догадки и нещата някак се търпят. Ако заявят открито че имат или нямат връзка ще настане лудница (щото сега хич не е). Една част от феновете ще са недоволни че имат връзка (ако имат), друга, че нямат (ако нямат). Недоволни винаги има. А папараците съвсем няма да ги оставят да дишат. Сериалът ще остане на заден план. Затова да си траем на догадки още малко
После ще им се радваме официалноСега се връщам да дочета новите красоти, които сложихте.