Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, слънчеви момичета, Flowers Hibiscus
Алекс, ти си прекрасна, прекрасна прекрасна! Heart Огромно благодаря за преводите! Бъди здрава и много щастлива, и разбира се всичките ти любими хора.
На всички момичета, които качвате снимки и клипчета - Благодаря ви! Heart

Не помня до сега да съм се прехласвала така по снимки на когото и да било. Направо съм като омагьосана. Моделите са прекрасни, концепцията е супер, фотографът явно е много добър. Нямам думи. Това е вълшебство. В края на тази, да я наречем интересна година, има все пак и хубави неща. Първо сериала, а сега това - е добър финал. Ако и в началото на следващата година започнат с нещо подобно, някоя изненада, снимки зад кадър или знам ли какво, ще бъде просто върхът.

Druon, Mira, HugFlowers HibiscusHeart EyesHeartFlowers Cherry Blossom

Съгласна съм, че не е много редно да разкриват сега ако имат връзка, защото при всички положения центъра на интерес ще се измести. (Виждаме какво се случи от една фотосесия само. Даже не приритваме за фрага.) Докато сега са само фенски догадки и нещата някак се търпят. Ако заявят открито че имат или нямат връзка ще настане лудница (щото сега хич не е). Една част от феновете ще са недоволни че имат връзка (ако имат), друга, че нямат (ако нямат). Недоволни винаги има. А папараците съвсем няма да ги оставят да дишат. Сериалът ще остане на заден план. Затова да си траем на догадки още малко Sunglasses После ще им се радваме официално
Сега се връщам да дочета новите красоти, които сложихте.

# 556
Обаче понеже превеждам интервюто дето есамо на Керем знаете ли какво ми се наби на погледа. Там където ес Ханде ми говори за романтика, вяра в голямата любов. В това където е сам - аз не съм много романтичен, важен бил разума, мисълта..
Еми "Казвам ти дъще, сещай се снахо" 😂😂😂😂

Ели, да, не се ревнуват тези, които са САМО приятели 😂 За онези другите приятели, не съм много сигурна, но ще го отдам на свои мераци 😂😂

# 557
Бърборанке,
Абсолютно споделям написаното от теб.
И моята любима снимка е тази. 😍
Избраха тези снимки, които са най - неромантични. Те всъщност всички са си изключително романтични, но наистина споделиха най- безопасните. Големи са сладури. 😂😂😂

Алекс,
Златна си ни! Благодаря за всички преводи! 🌺
Хаха, виж го ти Керем, впечатлява Ханде, знае се.

# 558
Януари месец ще ни пуснат още непубликувани снимки Wink

П.С. Имате ли инфо утре от колко часа започва "Гласът" бг. време?

# 559
Обаче понеже превеждам интервюто дето есамо на Керем знаете ли какво ми се наби на погледа. Там където ес Ханде ми говори за романтика, вяра в голямата любов. В това където е сам - аз не съм много романтичен, важен бил разума, мисълта..

Може би едното интервю е правено края на м. ноември, а това общото с Ханде да е от по-скоро...

# 560
Според феновете, ето какво е искал да каже Керем със снимката Sunglasses

# 561
  • Кърджали
Той тази ръчичка я пуска наляво надясно на всеик. Нещо му е любима.

# 562
Здравейте момичета!
Да обобщим:те са добри приятели, има многоо енергия между тях, уважават се и се ценят, Керем иска Ханде да остане в живота му и след филма, Ханде иска да води Керем на свои изложби, двамата са млади, красиви и секси и се привличат!
Защо не искат да си признаят, че са заедно?
Първо защото това засяга само тях двамата! И второ кои бяха тези Еда и Серкан? 😜😜😜

# 563
  • Кърджали
Интервюто на Керем:

*В такова време вероятно е късмет да играеш в комедия?
Да, като погледнеш е много добре време за да снимаш романтична комедия.

*Как се подготвяш за ролята си
Като се подготвям за ролята ситърся черти на греоя, които да припозная. За ролята на Серкан Болат работих с учител.Докато разработвах образа на Серкан мислех за и сравнявах с много хора, които познавах и които приличат на него.Спомних си за един учител от гимназията – стриктен.Като излизахме от стаята, той минаваше да подреди столовете на всички ни.Казах си че това става. Често това е навик на работохолици.Като разработвам един герой често си правя плейлиста с музика за него.

*Според вас коя черта на Еда Йълдъз най-много впечатлява Серкан Болат?
 Впечатлява се от това че е самостоятелна, не отделя  хората. Серкан е израснал в един фалшив свят и не е имал възможност да срещне човек като Еда и според мен Еда е начинът му да избяга от този фалшив свят.

А Вас какво ви впечатлява в противоположният пол?
Важно е отсрещният човек да ме  въодушевява, но аз не съм много романтичен. Логиката е важна също.Важно е да разбирам логиката и характера на другият човек и да мога да го разбирам.

*Според  Вас, кое беше нещото което доведе до това да сте толкова добра двойка с Ханде ЕРчел в „Почукай на вратата ми“
Много добра работа в екип.Партньорството изисква много добра работа в екип.Ние още от самото начало с Ханде Ерчел бяхме много открити един към друг,споделяхме си много неща и искахме нещата да се получат добре. Никога не ни е било просто цел работата да свърши и да се приберем вкъщи.И екипът ни емного добър, това е нещо което не виждат зрителите ,но е важно за нашият успех.

*Как стигнахте до актьорството?
Заради работата на баща ми винаги сме живеели в чужбина.От 13 годишен живеех в Тексас.Един от учителите ми ми каза „Защо не се включиш в театралният клуб“.Така започнах да играя в мюзикъли.След гимназията един мой преподавател ми каза че  Mariner от Don Diego било точно за мен.Това е история, разказваща за живота на Кристофър Клъмб. Там за първи път изживях удоволствието да изградиш един образ и си казах че искам да се занимавам с това.

*Кое е това, което най-много харесвате в актьорството?
Всяка следваща роля ме кара да научавам нещо ново.Кой знае какъв ще съм в следващият проект.

*Семейството ви не е било съгласно да се занимавате с актьорство и вие сте се преместил в  L.A. където хем сте работил, хем сте учил

Това беше период в който сякаш плувах през бурно море и накрая съм щастлив че успях да изплувам и да си поема въздух.Работих, учих, явявах се на кастинги.

*Учили сте метода на Ерик Морис, работил ли сте с него.
Да, имах късмета три години да работя лично с него.Да се учеш от него е невероятно. Първият път като присъствах на негов урок ми се стори странен.да работиш по неговият метод е специално нещо и не мисля че би могъл да научи всеки. И нищо че три години съм се учил от него, ако сега някой ми каже научи ме на мметода на Ерик Морис няма да имам смелост. Набляга много на психологията.В продължение на 3 години по 3 часа седмично работихме. Между него и 13те ученика имаше много силна връзка на доверие.

*Все още виждаш ли се с приятелите си от тогава
Да, някои са актьори, някои си останаха сервитьори.В класа ни имаше толкова добри изпълнения, че се чувствах късметлия е съм един от тях.Но ако един актьор няма късмета на своя страна, таланта му се погубва.

*Мечтаете ли все още да играете в Америка?
Да, когато не работя тук, съм все там. Участвам в кастинги.Случва се и като съм тук да изпращам запис с игра за кастинг. На милиметри съм се разминавал с някои пректи.Тук светът ми е един, но като съм там сядам на един диван с още много други хора за да се боря за роля. Това е много полезно за развитието на един актьор. Никога в никоя сфера на изкуството не трябав да си казваш „аз успях“.Но Турция за мен е много важна и винаги ще си остана и тук.

# 564
Ето това са изпълнителите, които ще пеят:

Cemal Can - https://twitter.com/i/status/1344000235631161346

Demet - https://twitter.com/i/status/1344024889435385856

Все пак има един обърнал се стол за Бурджу, вероятно и другите са се обърнали накрая.
https://twitter.com/i/status/1344023838137454592

Добър ден!
Много се извинявам ако въпросът ми е неуместен но искам да попитам понеже не разбрах добре това предаване с пеенето на Керем и Ханде се е състояло или предстои да се състои? И можем ли да го гледаме? Кога и в колко часа?

А иначе за сесията на HELLO просто нямам и останах без думи -харизматични, сексапилни, уникални и неповторими.

# 565
  • Кърджали
azisiq, вчера е бил записа. Ще го излъчат утре вечерта. Не съм проверявала каква им е програмата, но предполагам ще започне към 21 тяхно време и ще го дават до полунощ. На нашите по кое време ще излъчат участието никой не знае

# 566
  • Плевен / София
azisiq, вчера е бил записа. Ще го излъчат утре вечерта. Не съм проверявала каква им е програмата, но предполагам ще започне към 21 тяхно време и ще го дават до полунощ. На нашите по кое време ще излъчат участието никой не знае
Със сигурност ще има после клипове в интернет...така поне беше с участието на Демет и Джан...

# 567
Програмата е Гласът на Турция/  O Ses Turkiye по TV8.
Може да се гледа и онлайн и е сайта на канала и от всички други места, от които гледаме сериалите вс.седмица. Кога започва тр.да се влезе в сайта на TV8 и със сигурност ще е написан часа.

# 568
Нашите заемат трето място за миналата седмица според SOMERA за "Най-популярни двойки"

Ново от Бамби: Simple Smile

# 569
Винаги с удоволствие чета интервюта на известни личности, доказали се професионално и като хора. Керем е един от тях.Неговите интервюта трябва да се четат бавно и да се чете между редовете.Това , което не казва директно е там.Одобрявам поведението му.Всеки има лично пространство , което не бива да се нарушава.За пореден път се убедих ,колко качествен човек и мъж е той.Която и да го вземе, ще целне джакпота.
 Благодаря на Алекс,че  ни направи  този новогодишен подарък - две интервюта на Керем Бюрсин!:rose:

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 16:51 от Mery18

Общи условия

Активация на акаунт