Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Според Adba.tv-  за "Най-популярен актьор" за изминалата седмица  Керем е на първо място Simple Smile

Simple Smile

# 616
  • София
Ще гледам със свито сърце в събота. Отсега нещо ме стяга в гърлото... Ще си приготвя носни кърпички, много вино и нещо сладичко да борим депресията. 😢 Този Серкан Болат така ми е влязъл под кожата, че мразя да ми тормозят момчето! 💔

# 617
и аз се надявам на това..... тя да му подскаже, че нещо не е наред и да се справят двамата, а не да постъпи както Серкан, притиснат от баща си...
Аз си мисля, че точно така ще постъпи, но Серкан ще се сети сам.
В предната серия видя, че тя е готова да се съберат. Видя, че и тя изпитва това, което и той, дори и да не го казва.
Всички знаем, те го знаят, просто ще трябва да извървим и ние този трънлив път с тях.
Умеят да ни приземяват с фраговете. То не че първия беше хубав, ама и този е ...
Аз си мисля като Налбантова, за съжаление.

Като й гледам изражението на излизане от ареста, май вече е решила да го спаси, като клекне пред бабето.
Али, Алекс, благодаря за светкавичните преводи
Бърборанке, аз много се надявам пак да ни мятат по върбите, както с предния епизод. Ама мноооого се надявам.

# 618
Бабане си показва ноктите, но младите мислят друго и няма да стане, както си мисли жената с трона. Ще пострадат нашичките, но се надявам още тази серия да има поне малък happyend. Иначе с тези тъжни очи, сърце не ми дава да ги гледам Еда и Серкан! Heart Айфер какво оригиналничи и тя: "Ако не я намираш, значи тя не иска да те види."
Gift Heart Славена, благодаря за отговора за тази статия, просто като я видях ми стана тягостно, затова реших да я споделя. Хубаво е, че има опровержение.

# 619
Tака е, ако искаме да ги гледаме още на екран трябва да изтърпим всичко това.
Но ми се къса сърцето за Серкан, толкова влюбен, а ще бъде толкова наранен. Надявам се бързо да му светне лампичката, че нещо не е наред и да помогне на Еда. Не искам да го виждам тъжен, изобщо... от сега ми се насълзяват очите.. 😭
Отделно мисля, че не ни показаха края на епизода май, май...
И принца няма да бъде лош герой. Просто, също като Ефе, ще е добър, но бабата ще го е вкарала в някаква схема, един вид ще й е длъжник ..

# 620
Ели, аз мисля че Айфер е наясно вече защо Еда се отдръпва от Серкан. Бабичката яко ги притиска и двете. Но ми се иска вече да върнат в играта силните и независими жени от началото на сериала. Толкова им се радвахме всички. И без това няма друго такова дизи с толкова силни женски образи.

# 621
Незнам за вас но аз вече си взех кърпички те. Толкова се натъжих и за двамата а досега не ми се беше е случвало дори когато се разделиха първия път
От Ханде

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:40 от sani1212

# 622
Блу това май е като излиза от на баба си къщата, не от затвора.
Принципно е толкова готино да ходиш на гости там, но на нея едва ли й е така 😂

Значи - язък им за образите до сега! Айфер беше супер силната, отговорна и закрилница... Леля Орлица беше. Еда също - непоколебима, решителна, инатлива, каква ли още не и се появи онази жена, която те НЕ ИСКАТ да виждат, не искат да присъства в живота им и какво става - Орлицата и племенницата ще клекнат, без да са се борили кой знае колко.
Характерите им леко се отпуснаха Simple Smile

# 623
Аз мисля, че Айфер няма да каже на Серкан къде е Еда, за да не го нарани допълнително. Тя е наясно, че двамата се обичат, просто не иска да признае пред себе си и пред тях, но винаги се е грижила и за двамата.

# 624
Ели, аз мисля че Айфер е наясно вече защо Еда се отдръпва от Серкан. Бабичката яко ги притиска и двете. Но ми се иска вече да върнат в играта силните и независими жени от началото на сериала. Толкова им се радвахме всички. И без това няма друго такова дизи с толкова силни женски образи.
Да, къде отиде Бойката Айфер, готова на всичко за птиченцето й, къде е Еда от началото на сериала, която реже с думи и поведение "дамите" от обществото?! Confused
Надявам се да изскочат тези силни характери на нашите героини - Айфер, момичетата и Еда бяха сила, как е възможно тази жена на възраст така да ги пречупи. Вярно, че заплашва с най- милото нашето момиче - сигурността и свободата на любовта на живота й. Еда ще научи, че заради любов, може да направиш всичко, дори да се откажеш от тази любов! Но ми се къса сърцето и за Серкан( ще бъде пречупено дърво, ако Еда му откаже) и за Еда, която ще направи избор, който ще скъса сърцето й! Broken Heart Broken Heart

# 625

Значи - язък им за образите до сега! Айфер беше супер силната, отговорна и закрилница... Леля Орлица беше. Еда също - непоколебима, решителна, инатлива, каква ли още не и се появи онази жена, която те НЕ ИСКАТ да виждат, не искат да присъства в живота им и какво става - Орлицата и племенницата ще клекнат, без да са се борили кой знае колко.
Налбантова, то май е едно и също това, т.е. и двете места са еднакво приятни, права си.
Наистина жалко за хубавите силни характери. Дано ни ги върнат скоро.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:49 от blue`

# 626

Nalbantova, помисли за бъдещите серии! Не искаме финал, нали? Трябва проблем, на който да се намери решение след няколко епизода.

Момичета, има ли по-голямо благородство от това да жертваш щастието си за доброто на този, когото обичаш?

Серкан не направи ли същото? Просто Еда е принудена да му върне жеста по този начин!

Той е много интелегентно момче и бързо ще разбере какво се случва! Затова са тези пълни с любов и тъга погледи от първия фраг!

Мисля, че се иска много голяма сила на характера да можеш да поемеш тази саможертва!

# 627
  • София

Пак ли притоплят стари манджи?
Като се замисли човек, ако имам такова гадже, което по цял ден пише есемеси на Ханде, праща й емотикони, на сета все около нея се върти, пее и песнички, непрекъснато е в нейната каравана, а на мен нито веднъж дори едно емотиконче няма да ми прати,  със сигурност ще го зарежа на втория ден.

# 628
  • Кърджали
Лошото е, че Еда е принудена да прави най - кофти избора - каквото каже Дракона или свободата на Серкан (Еда и Айфер знаят на какво е способен този дракон и знаят че не блъфира.. Еда се ядосва ще на Серкан че е избрал да се разделят вместо да я нарани с истината за родителите ѝ, сега Еда се налага да направи същият избор - да го нарани, но да не е в затвора.
Затова се надявам Серкан да загрее че тзи бира са я пили и също както Еда преди това, сега и той да не се откаже да търси причината. И да я открие по-скоро.
Защото така като гледам Серкан тъжен, нещастен, ми къса сърцето. Уф, тъкмо полети малко от щастие и баммм - приземяват го. Не стига ли толкова, да му дадат вече малко да подиша щастливо. Толкова влюбен, толкова обичащ, а да не може да се радва на обичта си.

# 629
Чувствам се длъжна да заема мястото на вечен оптимист, човек с перманентни розови очила и т.н.  Няма да има много драма, всичко отново е тяка наредено във фрага че да ни заблуди. И най- важното според мен пък е  че отново дадоха края на епизода и това е предложението на Серкан. Отговорът на което пък най вероятно ще видим на 9 януари и това ще е ДА защото само по този начин могат да се опънат на бабето, т.е да го поставят пред свършен факт,
Редактирам се да добавя и това - Еда е дъщеря на човек загърбил всичко за да е с любимата си. Как очаквате, че ще постъпи тя.

Общи условия

Активация на акаунт