С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 48 949
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
  • Най-красивата страна
Мъжът ми днес чистил печката и счупил плота.Няма обяснение как.....

# 511
  • София
Който чупи - купи.
Бял кахър е

# 512
  • София
Самият той ме научи да си оправям документите и ме гони като фелдфебел за моите.

Днес губим 1000 лв, защото той тъпо и упорито не иска да отиде при бившия си работодател за заповед за прекратяване.
А пък да събере за детските от 2020 - изключено.
Толкова се надявах именно на тези пари, бях си ги намислила за нещо специално...

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 19:03 от Rockstar

# 513
На чужди пари сметката рядко излиза. Може да идеш ти, и без това си ги натаманила вече.

# 514
  • София
На са чужди, социалните гледат доходи на семейството и ги изплащат на мен, а аз щях да купя нещо за семейството.
Също така, аз съм родителят, който си е седял вкъщи по време на ДО.

# 515
Мъжът ми днес чистил печката и счупил плота.Няма обяснение как.....

И моят няма обяснение как е изхвърлил коледната украса, обаче сам казва - няма друго обяснение, изхвърлил съм я, докато съм разчиствал... - Кога си разчиствал?! - Не знам.

# 516
На са чужди, социалните гледат доходи на семейството и ги изплащат на мен, а аз щях да купя нещо за семейството.
Също така, аз съм родителят, който си е седял вкъщи по време на ДО.

Гледат, срещу бележка за доходите. Не знам в какви отношения е с работодателите - бивши, настоящи, бетер любовни. Все има причина да ти се опъва, разбери каква е.

# 517
  • София
Бележки сме дали и аз и той.
Обаче социалните искат Заповед за прекратяване, а тази година при него са повече. И на него не му се занимава.
Ох, или просто ни разиграват с тия документи...

# 518
Ще дойдат от другаде парите. За пари - да не Ви е жал! Не е трябвало да стане.

Моят мъж ме дразни, че за всичко ме пита цял ден. Кое къде е? Какво сега? От сутринта чистя и готвя. Пускам си исторически предавания за фон. И постоянно завързва разговори. За битови неща. Ама май всички са такива.

# 519
Проявява си ината, когато не е нужно. Примерно оня ден след разходка по центъра огладняхме. Много добре знае как стои въпросът с кръчмите сега. НО човекът си внуши, че ще седнем в заведение... И накрая все пак ядохме на пейка, както аз предложих. Важното е, че си прояви ината и обикаляхме улиците излишно...
Продължава да се сърди за неща, които самият той прави. Аз/съседи/навън случайници някакви тропнали и го събудили, а той вика посрд нощите за нещо и сигурно никого не събужда.
Цупи се за най-малкото и понякога е същинско бебе. Аз като се цупя основателно - "Лошото настроение е заразно!".
Хората какви проблеми имат, а той от нищото прави скандали...

# 520
Моят като го ядоса нещо, мълчи и не казва. Виждам го да ходи като буреносен облак, ама ТЦ. Нищо му нямало, нищо не се е случило. Само където през това време аз му отнасям киселото настроение. Или не ми говори, или ми отговаря троснато когато благоволи да проговори. А често броблема е в нещо, с което аз нямам нищо общо.
След няколко дена така или забравя за проблема, или избухва като бомба. Тогава обикновено става ясно какъв му е и проблема. Ама хич не му обръщам внимание вече. Казвам с две думи какво мисля по въпроса и го оставям да се набеснее.
Ама в началото много му се връзвах и в чудо се бях видяла. Imp
Дразни ме че се повлиява на моменти от хорски приказки, и като му вкарат разни идеи...
Има един братовчед, останал на рафта ерген, и като му бута едни фитили да не ставал мъж под чехъл... А тъкмо се бяхме събрали с мъжа ми да живеем заедно, а сватбата още предстоеше... И аз с едни романтични очаквания към съвместния ни живот...
Та една вечер ММ сериозно закъснява да се прибере. Звъня му по тел. и го питам къде е.
В Кайро бил Rage
Друга вечер пак закъснява. Не вдига и телефона. Питам защо е закъснял толкова като се прибра.
Той на мен ли щял да дава обяснение къде ходи и какво прави...
КВО??? .
Леле какъв скандал му спретнаххх. Още не знам как оцеля този човек. Joy
После научавам от други хора че и двата пъти са му видели колата пред къщата на братовчеда.
Последва втори разяснителен скандал, в който го пратих да се жени за братовчеда. Joy
Повече сериозни проблеми с него(братовчеда) не съм имала. Ама случи ли се да му звъня по телефона и да ми отговаря троснато, или да се прави на ударен и да увърта къде е, му викам - Пак ли си при оня мухльо братовчеда Joy
Ейй, страх го е да каже че е там, че оня веднага ще го подхване че му държа сметка и къв мъж е Rolling Eyes
Пък въпросния затова с жена никога не сме го видели. Щото е голям мъж Joy
    И с други хора сме имали подобни проблеми...
    Един негов приятел направо ми беше заявил, че нямам право да му държа сметка къде ходи и какво прави, щото не съм му била жена. Е много скоро аз му станах жена, а този спря да му е приятел ( по стечение на обстоятелства в които имах роля, признавам си).
     Ама и моя все с едни Големи мъже се сдружава... Или вечни ергени, или разведени хаймани....
     Звъни ми една вечер хилнат до ушите.
Хапнали, пийнали, вдигнали градуса...
Та цъфнал моя и вързал и ми вика по телефона...
Мило, да си спокойна, ние по жени не ходим. Тука сме само мъже... Joy
    Ахааа.... Ама вие по мъже ли тръгнахте вече Joy
      Кога ли пак ще ми сервира някой бисер...
      Дразня се че не мога да го хвана една работа да свърши в къщи. Или е на работа или си е бил камшика по мъже, щото по жени не ходи. Joy

# 521
Ами пробвайте и Вие да се запилеете с приятелки на СПА два дена,като оставите къщата на вили и мотовили и без грам храна.
Обадете се по телефона с    ..."Милоо тука сме само жени,ние по мъже не ходим..
С това не искам да кажа да сте залепени,всеки може да излиза със свои приятели но да не се прекалява и домашните задължения да са свършени.

# 522
Хаха. Аз няколко пъти като ми е звънял и ме е питал къде съм, му казвах че съм в Кайро. Беше пощръклял Joy
 Виж, за работата в къщи ми е тежък. Той и доста се умаря и на работа де. И като се наложи нещо, ми казва да викна майстор да я свърши. А за едни елементарни неща... Да се чудя кой да викна. А трябва и да му се плати на човека, за някаква глупост.
На двора има една малка стаичка, не повече от 1,5м на 2м. Някога е ползвана за кокошарник. Сега искам да я ползвам за кучешка колиба, че ми е удобна, амаа.. Покрива му тече. И ми искат 200 евро за този покрив. От ламарина. Е как да дам 200 евро за това...
А ММ ако се хване за 1 час ще го направи. Златни ръце има. Ако се прибере и ги изкара от джобовете Joy
За един навес 3 години се кани. И ей така... Уфф..

# 523
И моя има златни ръце, ама само за работата му, щото плащат. В нас всичко се прави след скандал и след няколко месеца.

# 524
  • Швейцария
Обущарят бос ходи. Така е и в нас. Чакам 2 години да монтира една лайсна на паркета, че се спъваме в нея и ще се пребием. Няма изгледи скоро да се накани. Колко чужди къщи е ремонтирал за това време...

Общи условия

Активация на акаунт