С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 48 904
  • 786
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А сол за миялни машини става ли? Че имам повечко...

По темата - ММ е започнал да хърка точно като майка си. Ама какво да се прави - остаряваме.

# 571
Отвращава ме с песимизма си, просто не вярва във мене. Например искам да изкарам курсове по шофиране, не аз не ставам, най-много да се блъсна някъде. Или пък искам да уча - само пари съм щяла да харча.
Даже не усеща как ме губи, проявявайки тази си хубава черта от характера. Няма мечти, за него аз съм безплодна фантазьорка. Ето защо, щом мечтите ми все пак се сбъднат, той ще отпадне.

# 572
Аз онзи ден се развилнях , защото купил за детето една книга да се правят разни картонени неща. Ама то загубило рязко интерес и в един момент детето си скучае и си прави глупости, баща му седнал и си реже и лепи. Вместо да се хване да ми помогне нещо или майстори нещо с малкото или редят пъзели или играят с конструктор ,а аз трябва да сготвя някоя друга домакинска работа да свърша.

Това повод за дразнене ли е? Би трябвало да се радваш, когато се занимава с децата. За мен това е най-важното нещо. Видя ли да си играе с детето, и раздразнения ми минават, и настроението ми литва, и всичко друго ще си свърша. Според мен това е най-ценното, винаги се радвам когато е купил нещо за детето. Като ги видя на килима да редят пъзел, с най-голямо удоволствие си върша нещата в кухнята. Като имаш предвид колко бащи не поглеждат децата си, камо ли пъзели да редят, това си е за радост, не за упрек. Simple Smile

# 573
Отвращава ме с песимизма си, просто не вярва във мене. Например искам да изкарам курсове по шофиране, не аз не ставам, най-много да се блъсна някъде. Или пък искам да уча - само пари съм щяла да харча.
Даже не усеща как ме губи, проявявайки тази си хубава черта от характера. Няма мечти, за него аз съм безплодна фантазьорка. Ето защо, щом мечтите ми все пак се сбъднат, той ще отпадне.
Ако те отвращава и ще отпада, какво чакаш? Това не е ли един вид паразитиране?

# 574
И според мен щом си решила да отпада няма нужда да чакаш. Отношението му само ще те дърпа назад, дори несъзнателно.

# 575
  • някъде в орбита...
Ето защо, щом мечтите ми все пак се сбъднат, той ще отпадне.
А защо не отпада още сега?

# 576
Може би защото ѝ трябва първо малко успех, за да получи кураж.

# 577
Ей, като се вкопчите в тез мъже. С него успеха, с него неуспеха. Потърси  подкрепа другаде и действай, защото както я караш само на оплаквания,  можеш да си закопаеш възможностите. И не е до песимизъм, а до отношения.

# 578
Ето защо, щом мечтите ми все пак се сбъднат, той ще отпадне.
А защо не отпада още сега?
Защото детето няма още две години и защото ме е страх. Защото, макар и не от моята кръвна група, е добър баща и съпруг.

# 579
Бори си страховете най-напред, не се занимавай с него. Най-добронамерен съвет. Ако не можеш,  учи се да свикваш с това.

# 580
Бори си страховете най-напред, не се занимавай с него. Най-добронамерен съвет. Ако не можеш,  учи се да свикваш с това.
Няма да се оставя да ми реже крилете, пък 🥺

# 581
Нали и аз това казвам. Към момента ти прехвърляш своите страхове върху друг. Така нямаш много голям шанс, освен да се гнетиш. След като той е добър баща и съпруг, къде е проблемът, че ти не го понасяш като човек/мъж, намери си сама отговорите.

# 582
Няма да се оставя да ми реже крилете, пък 🥺

Ами недей. Майчинството ще свърши, ще започнеш работа и ще полетиш. Докажи му, че можеш.
Но за това не е нужно да го напускаш.
Щом е добър съпруг, не виждам къде е проблемът, освен в самата теб.

# 583
  Елизабет, я вземи да изкараш една книжка напук на неговия песимизъм.

# 584
  • София
Дразни ме с това, че винаги се прибира късно след работа. Трябвало той да заключва офиса, шефът го бил задържал, имал нещо да довършва... Системно. Свършват по принцип в 17:30, 3-4-ма са в офиса и той единствен остава след работа, сигурно от месеци не се е прибирал преди седем - седем и половина, пътят му с кола е 40-тина мин в трафик. Дори не си прави труда да каже, че ще закъснее. Случва се и към десет да дойде покрай ДДС-то (счетоводител е). Излизал е среднощ да ходи да си доработвал. Събота също... Имате ли счетоводители вкъщи, толкова ли пък е тежка и времеемка тази работа, че 8 часа на ден не стигат?
Нормално ли е всеки ден да се остава след работа по час два?

Общи условия

Активация на акаунт