С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 47 886
  • 786
  •   1
Отговори
# 765
Ние живеем в родният му град, не се вижда с родителите ми. Ние с детето им ходим на гости. Не го карам по никакъв начин да има контакт с тях.

# 766
  • Sofia
Изначалното разминаване в разбиранията за отношения със семействата води до подобни разочарования.
Кои са тез' семейства (мн.ч.)?! Аз мислех, че семейството в казуса е едно – тя, мъжът ѝ и невръстните им деца.

Още малко и ще стигнем до това той да ѝ определя дали и колко пъти да споменава и общува с родителите си.
Еми, ако това общуване по някакъв начин го ангажира или го засяга, не е като да няма право на глас, да. Все пак, е неин съпруг и баща на децата ѝ, а не хванат от улицата на произволен принцип чиляк.

Ние с детето им ходим на гости. Не го карам по никакъв начин да има контакт с тях.
В такъв случай, е възможно да се чувства изолиран... Просто предположение. Зависи колко често се състоят тези срещи, в края на краищата.

# 767
Изначалното разминаване в разбиранията за отношения със семействата води до подобни разочарования.
Кои са тез' семейства (мн.ч.)?! Аз мислех, че семейството в казуса е едно – тя, мъжът ѝ и невръстните им деца.

Още малко и ще стигнем до това той да ѝ определя дали и колко пъти да споменава и общува с родителите си.
Еми, ако това общуване по някакъв начин го ангажира или го засяга, не е като да няма право на глас, да. Все пак, е неин съпруг и баща на децата ѝ, а не хванат от улицата на произволен принцип чиляк.

Ние с детето им ходим на гости. Не го карам по никакъв начин да има контакт с тях.
В такъв случай, е възможно да се чувства изолиран... Просто предположение. Зависи колко често се състоят тези срещи, в края на краищата.
Ходим си на няколко месеца за около седмица, а той не е с нас, защото не желае да идва и аз уважавам избора му.

# 768
  • Sofia
Според мен, няма как да не ти е споделял защо не харесва вашите. Нали постоянно пуска коментари, все трябва да си подразбрала за какви причини иде реч.
Така ли е от самото начало? Т.е. още от първоначалния етап на връзката ви ли той изразява неприкрита неприязън към родителите ти?
Просто е трудно да се коментира, защото има много неясни моменти, а както всички знаем, дяволът е в детайлите...

# 769
Ох, и ти ли късаш с родителите си, кат се зажениш, че се правиш на неразбрала? Тогаз ще ти го река иначе - семейството може да едно, но всеки си има родители и не знам с какво право другиятя се налага или проявява нескрито недоволство от общуването.

# 770
Дренке, изместваш фокуса виждам, не манипулирай аудиторията. Човек къса с родителите си след пубертет, не компенсирайки в търсене на мъж, а в търсене на собствената си зрялост. Късаш с родителя чисто като психическа зависимост, не като отношение или грижа. Разбираш, надявам се.

# 771
Що така ескплоатираш зависимост. Тук си говорим за общуване и отношения. Някои са хладни, други са близки и топли.

# 772
Ти не говориш за това или? Simple Smile

# 773
  • Sofia
... или проявява нескрито недоволство от общуването.

По принцип, междуличностните отношения са така устроени, че всеки има правото да проявява негодувание срещу всичко, което не му допада. Колкото по-рано в хода на връзката, толкова по-добре. Нещата бързо ще изкристализират. А не да мишкува и да се прикрива, 'щото после нерядко се стига до драматични развои.

# 774
Ти не говориш за това или? Simple Smile

По колко пъти трябва да ти се обяснява?

# 775
Преди да се роди детето всичко беше различно. Сега ми обяснява сестра ми каква малоумна била, пък майка ми как не правела това и онова, баба ми еди си какво. Имам чудесно семейство, което буквално ни приюти като студенти. Нищо не казаха след всички грешки, които правехме. Ако, дано не стигнем до там, се разделим, пак те ще ме вдигнат на крака. Боли ме, че чувам подобни приказки. Ние сме ужасно директни и не си четем мислите, но едно е да говорим като хора, съвсем друго е да това. Откачам, реве ми се, обидена се чувствам самата аз.

# 776
  • София
Ами кажи му да млъкне и да не говори повече по темата. Ако продължава да те дразни, то вероятно причината е някъде другаде.

# 777
То само теб не те разбират май, Дренчи. Няма нужда на мен да обясняваш, ти обясни на жените в темата дето вечно "сами са си виновни". Чини ми се, че не се справяш добре с обясненията.

# 778
Точно това е, да не коментира, не живеем заедно.

# 779
То само теб не те разбират май, Дренчи. Няма нужда на мен да обясняваш, ти обясни на жените в темата дето вечно "сами са си виновни". Чини ми се, че не се справяш добре с обясненията.

ЖенаТА от казуса. За нея става дума и за нейния проблем, който е свързан с родителите ѝ. На жените не знам какво смяташ, че трябва да обяснявам.

Общи условия

Активация на акаунт