Избор на сушилня - Тема 17

• 28 468
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
bobrock,,както обещах-снимката.Както се вижда няма особено отстояние и отгоре има хладилник,но не е имало влага и конденз никъде.

Благодаря !
От любопитство Бош ли е?
 Доволни ли сте  и коя серия/модел е?

# 106
Хм самата за гъши пух-нямам идея,но пускам няколко досушавания на програма за време,а там направо си пари като го вадя-сигурно е висока-поне като на памук,ако не и повече Simple Smile .Не си взела скапана сушилня Simple Smile))))))

Скрит текст:
bobrock,,както обещах-снимката.Както се вижда няма особено отстояние и отгоре има хладилник,но не е имало влага и конденз никъде.

Благодаря !
От любопитство Бош ли е?
 Доволни ли сте  и коя серия/модел е?
Да Бош е -4-та серия-вече не се предлага мисля от 2 години/моята е на 3/. Във форума са доволни от Бош,може би някой който ползва налични модели ще е повече от полза. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:19 от Не се сърди, човече

# 107
  • София
Хм самата за гъши пух-нямам идея,но пускам няколко досушавания на програма за време,а там направо си пари като го вадя-сигурно е висока-поне като на памук,ако не и повече Simple Smile .Не си взела скапана сушилня Simple Smile))))))

Излизат ли накрая хубаво разпухени? Втори цикъл върви...ми още няма добър вид. Имаме страшно мн.дрехи с пух,че и завивки,но май ще си ходят на химическо Sad а мислех,че ще спестя тоя разход, нямам нерви да се боря (да видя крайния резултат де). Сега погледнах на моето дълго яке дори е забранена сушилня и се чудя дали изобщо да го пера? В химическото най-вероятно го сушат в такава,едва ли съхне само...

# 108
  • Велики Преслав
В химическото чистене ползват климатична сушилня. Нищо му няма от едно сушене.

# 109
Аз якетата с гъши пух ги пускам на програма памук с две топки и се разпухват. Веднъж пробвах такова яке на програма вълна и не изсъхна, така че съм я зачеркнала. Пускам си го на памук закопчана като след около 40 Мин обръщам на обратно и пак стартирам за да си доизсъхне. Без обръщане не става.
Якетата са на дете така че се перат поне два пъти месечно нищо им няма.

# 110
Обаче има една "дребна" подробност: на програма памук сушилня с нагревател суши на 80 и кусур градуса, а тази с термопомпа на 53.
Та гледайте да не си запалите сушилните с тези якета.

# 111
  • София
Аз якетата с гъши пух ги пускам на програма памук с две топки и се разпухват. Веднъж пробвах такова яке на програма вълна и не изсъхна, така че съм я зачеркнала. Пускам си го на памук закопчана като след около 40 Мин обръщам на обратно и пак стартирам за да си доизсъхне. Без обръщане не става.
Якетата са на дете така че се перат поне два пъти месечно нищо им няма.

Сега стартирах памука, да уточня,суша мъжко в момента 2Xl. Направо ми скъса нервите. Даже го сложих разкопчано,но шума е....6 топки вътре и не го разпухва,но го усещам още влажно де, важна подробност

# 112
Ами моето се разпухва иначе и аз обръщам ..иначе не съхне..

# 113
  • Sofia
От днес да се похваля и аз със своят избор GORENJE DA83IL. Благодаря на всички за изчерпателната информация и макар да не съм питала много веднъж два пъти имаше всичко което търсех като информация. Надявам се да сме си полезни една на друга Blush и да ме слуша. Предполагам ще има да питам това онова като за начало, но без проба и опит не става кога верен кога грешен ще се уча в движение. Благодаря Ви Simple Smile

# 114
Обаче има една "дребна" подробност: на програма памук сушилня с нагревател суши на 80 и кусур градуса, а тази с термопомпа на 53.
Та гледайте да не си запалите сушилните с тези якета.
Моля те разбери че сушилните с откривател не сушат на 83 градуса . Не съм мерила но някой път ще го направя . Също не е  вярно че изгарят и смаляват дрехите .

# 115
  • Велики Преслав
Вярно, е аз съм мерил. Когато имах Miele сушеше на 83-85 градуса памек, а синтетика на 65. Моляте не успорвай и не се обеждай, че ти противореча,  защото и на други съм правил измерване на толкова си сушат. На всякакви марки. Смаляват точно заради това. Аз лично ходих на диетолог защото си мислех, че надебелявам и, че имам здравословен но се оказа сушилнята ..... уви. Да не говорим колко ток горят. Тази температура беше даже в най-студената точка. Където вече въздуха е преминал през дрехите.

# 116
  • Варна
Много ви се радвам на вас двамцата, големи сте сладури Smile

Василе,моля те бе човек,пиши по-грамотно,уважавай останалите които четат.Нямаш пост без поне две сгрешени думи.

Вярно, е аз съм мерил. Когато имах Miele сушеше на 83-85 градуса памек, а синтетика на 65. Моля те не успорвай и не се обеждай, че ти противореча,  защото и на други съм правил измерване на толкова си сушат. На всякакви марки. Смаляват точно заради това. Аз лично ходих на диетолог защото си мислех, че надебелявам и, че имам здравословен но се оказа сушилнята ..... уви. Да не говорим колко ток горят. Тази температура беше даже в най-студената точка. Където вече въздуха е преминал през дрехите.

# 117
  • Велики Преслав
Остави направо помислих че имам диабет🤣🤣🤣🤣🤣

# 118
Вярно, е аз съм мерил. Когато имах Miele сушеше на 83-85 градуса памек, а синтетика на 65. Моляте не успорвай и не се обеждай, че ти противореча,  защото и на други съм правил измерване на толкова си сушат. На всякакви марки. Смаляват точно заради това. Аз лично ходих на диетолог защото си мислех, че надебелявам и, че имам здравословен но се оказа сушилнята ..... уви. Да не говорим колко ток горят. Тази температура беше даже в най-студената точка. Където вече въздуха е преминал през дрехите.
Абе аз продължавам да не вярвам .😂😂Ама Щом си мерил значи трябва да е така . Ама не харчи толкова много ток . Най много с 15 лв да се е дигнала сметката за ток .

# 119
  • Велики Преслав
Това да. Но аз какво я ползвах всеки ден ми я дигна с 25 лева. Мразя да простирам. Никога обаче не съм пускал на нощна. Само един път трябваше на късно да я чакам и аз зазпах 🤣. Но с по-старата имах инцидент, че даде на късо и се запали прането. От тогава избягвам пускането без надзор.

Общи условия

Активация на акаунт